- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 30
Thread: Αν μπορούσες να διαλέξεις.
-
12-12-2011, 12:53 AM #1
Αν μπορούσες να διαλέξεις.
"Αν μπορούσες να διαλέξεις μια ημερομηνία για να ξαναγεννηθείς, ποιά θα ήταν;"
Αυτό νομίζω πως ήταν το καλύτερο να ψάξω προκειμένου να βρω ημερομηνία για δημοσίευση ενός δημιουργήματός μου.. Όπως οι χώρες, οι εταιρίες κλπ που έχουν προσωπικό τους ωροσκόπιο;.. κάπως έτσι.
Το θέμα όμως είναι.. κατά πόσο λαμβάνεται υπόψη ο χάρτης του 'δημιουργού' στην υπόθεση;
Από τη μία, το κάθε δημιούργημα έχει τη δική του υπόσταση.. Αλλά το θέμα είναι πως δημιουργείς κάτι πρώτα για σένα.. no?
Είπα πως δε χάνω τίποτα να τσεκάρω τις ημερομηνίες που επέλεξα με το δικό μου χάρτη. Επειδή όμως ο τελευταίος είναι (για μένα και για τη λιγοστή εμπειρία μου) ναρκοπέδιο, σκέφτηκα να ρωτήσω και τη δική σας γνώμη. Εσείς θα θεωρούσατε σοβαρή την επιλογή μιας καλής συναστρίας και αν ναι, σε ποιό βαθμό;
Να σημειώσω εδώ πως το σκεπτικό μου ως τώρα είναι κυρίως να το ξεκινήσω. Από εκεί και μέρα το πιθανότερο να αναλάβουν άλλοι, πιο ειδικοί. Για αυτό και διχάζομαι στο αν και κατά πόσο θα όφειλα να ελέγξω (λέμε τώρα) συναστρία...
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε τοποθέτηση στο θέμα.
-
12-12-2011, 01:19 AM #2
Re: Αν μπορούσες να διαλέξεις.
Ενδιαφερον θεμα. Σε ενα δημιουργημα λογικα πρεπει να υπαρχουν πιο συνθετες προσεγγισεις. Η στιγμη που το εμπνευστηκες αφορα το προσωπικο σας δεσιμο, η στιγμη που θα ερθει σε επαφη με το ευρυ κοινο λογικα θα αφορα και την απηχηση που θα εχει.
-
12-12-2011, 01:30 AM #3
Μου αρέσει η λογική αυτή..
Σε αντιστοιχία με την ώρα σύλληψης και γέννας περίπου;
Άρα ίσως πρέπει να το δω ως γεννήτωρ παρά ως εμπλεκόμενος. Οπότε καλύτερα να ψάχνω κυρίως στον 5ο οίκο, παρά 6ο ή 7ο...
Πως το βλέπεις;
-
12-12-2011, 01:38 AM #4
Πιστευω πως τα δημιουργηματα μας ως πνευματικα μας παιδια αντιστοιχουν στον 5. Μπορεις να παρεις απο εκει πληροφοριες.
Αν θυμασαι και την ωρα συλληψης της ιδεας ισως να μπορουσαμε να εχουμε καποιες πληροφοριες παραπανω.
-
12-12-2011, 02:52 AM #5
Την ώρα την έχω - δυστυχώς όχι την ημερομηνία..
Με την εξέταση 5ου μπερδεύεται το σκηνικό αρκετά..
Σε τί θα έδινες προτεραιότητα, στο χάρτη που θα δημιουργηθεί ή στη συναστρία;
Με βόλευε καλύτερα η εξέταση 6ου ή 7ου.. :Ρ
Το stelium Ήλιου-Σελήνης-Ερμή-Ουρανού, σε ποιά θέση θα ήταν καλύτερο; 1ο ή 10ο;
-
12-12-2011, 04:51 PM #6
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
12-12-2011, 05:29 PM #7
Ως προς την αυτοέκφραση; Σε τι πιστεύεις πως σε ωφελεί; Έχεις κάποια όψη με MC ή κάποιος από τους πλανήτες του stelium είναι κυβερνήτης του 2ου/8ου/10ου σου; Ποιά είναι η ανάλυση που δίνεις στο σχηματισμό σου;
Sorry για τα απανωτά, αλλά είναι πολλές οι πληροφορίες που έχω μαζέψει τον τελευταίο καιρό και προσπαθώ να τις οργανώσω κάπως...
Σε ευχαριστώ,
Λένα
-
12-12-2011, 09:47 PM #8
Με τόση συσσώρευση πλανητών στον 1ο οίκο αναπόφευκτα κάποιοι κάνουν τετράγωνο με το MC
Επίσης και ο κυβερνητης του 2ου (κρόνος) και του 8ου (σελήνη) και του 10ου (ερμής)
είναι στο stellioum.
Κάθε γενέθλιος οίκος είναι ένας τομέας εμπειρίας...
στον πρώτο οίκο τονίζεται η ανάγκη για δυναμική δράση σαν μέσο εμπειρίας.
Μας οδηγεί μέσα από την προσωπική αναζήτηση στην αυτοέκφραση. Δηλώνει μια εξωστρεφη προσωπικότητα και αντιπροσωπεύει την ανάπτυξή της.
Επίσης είναι ο οίκος της εμφάνισης και της υγείας... ο οίκος των ενεργειών μας στη ζωή.καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
13-12-2011, 02:42 AM #9
Καταρχας το στελιουμ σεποιο ζωδιο βρισκεται για να δουμε λιγο και την φυση των πλανητων.
-
13-12-2011, 12:53 PM #10
Επειδή τυχαίνει η δημοσίευση μιας συγγραφικής δουλειάς να είναι μια διαδικασία που την γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, νομίζω ότι η όλη προσέγγιση του θέματος έχει φύγει από τα πλαίσια μιας λογικής ακολουθίας, τέτοιας, που να οδηγεί σε ικανοποιητικούς συνειρμούς.
Νομίζω ότι από την αρχή το ερώτημα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο, ώστε να μπορεί να έχει μια ξεκάθαρη απάντηση για το είδος του χάρτη που πρέπει να δημιουργηθεί στην εν λόγω περίπτωση.
Να ξεκαθαρίσω ότι αν η διαδικασία της δημοσίευσης είναι αυστηρώς επαγγελματική, τότε δεν υπάρχει το περιθώριο να επιλέξει ο δημιουργός την ημερομηνία έκδοσης. Αυτό είναι μία απόφαση της εκδοτικής εταιρίας , αποκλειστικά! Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που μπορούμε να κοιτάξουμε, είναι την ημέρα υπογραφής του σχετικού συμβολαίου και την ημέρα έκδοσης του πονήματος. Τους χάρτες αυτούς τους εξετάζουμε σαν ξεχωριστές οντότητες , αλλά και σαν συναστρία, προκειμένου να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Αν πρόκειται για μια προσωπική πρωτοβουλία έκδοσης, τότε έχει νόημα η αναζήτηση μιας θετικής ημερομηνίας , αλλά γνώμη μου είναι να μην περιοριστεί η αναζήτηση στα του 5ου που ναι μεν είναι η δημιουργία, αλλά η συγγραφική δουλειά και οι εκδόσεις, έχουν και πολλές άλλες παραμέτρους. Μια ισχυρή Σελήνη θα βοηθούσε επίσης στην ανταπόκριση του κοινού, ο καλοβαλμένος άξονας 3ου\9ου που σχετίζεται με τις εκδόσεις και η κατάσταση των Δία\Ερμή… Και πάρα πολλά άλλα.
Σαφώς η απήχηση ενός έργου σχετίζεται με τον δημιουργό του και σε αυτή την περίπτωση ο ωροσκόπος , ο κυβερνήτης του , αλλά και ο Ήλιος, θα ήταν ευχής έργο να δέχονται θετικές επιρροές.
Προσωπικά, αν ήταν να κάνω μια περεταίρω επαγγελματική κίνηση, θα αναζητούσα την κατάλληλη στιγμή στον προσωπικό μου χάρτη και στα προγνωστικά συστήματα. Χάρτη γεγονότος θα έφτιαχνα μόνο αφού υπήρχε γεγονός και δεν θα το έψαχνα. Ο λόγος είναι απλός. Μπορούμε να ξέρουμε, για παράδειγμα , την ημερομηνία έκδοσης, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε έφτασε το πρώτο αντίτυπο στο πρώτο βιβλιοπωλείο. Δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξεις την διανομή, άρα δεν έχεις ώρα.
Επιμένω ότι αν μιλάμε για τον τυπικά επαγγελματικό τρόπο έκδοσης, τότε η ημερομηνία και η ώρα της υπογραφής συμβολαίου είναι ένας πολύ ικανοποιητικός οδηγός για κάθε εξέλιξη.
Αν είναι προσωπική πρωτοβουλία, χρειάζεται εξονυχιστική και σε βάθος μελέτη του προσωπικού χάρτη. Η καλύτερη στιγμή, είναι η στιγμή της προσωπικής εύνοιας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Με λίγα λόγια, καλός θα ήταν ένας Δίας σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μας, αλλά όταν μιλάμε για έκδοση συγγραφικής δουλειάς, δεν μας χαλάει καθόλου μια καλή όψη του Ερμή με κάποιον τράνζιτ, αργό πλανήτη, η ένας Δίας στον 9ο και σε ευνοϊκές όψεις. Δεν επεκτείνομαι και μένω σε κλασικά εξόφθαλμες ενδείξεις, γιατί οι συνδυασμοί μπορεί να είναι άπειροι για κάθε ένα χάρτη!
Καλή συνέχεια.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.