- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 37
-
07-12-2011, 02:12 AM #1
Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια
-
07-12-2011, 02:26 AM #2
Re: Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια
πολυ ωραιο! μπραβο ομαδα συνταξης! μεγαλο και χορταστικο!
εχω διαβασει καπου (αλλα δε θυμαμαι που, αν και με σεληνη στον καρκινο) οτι οταν στην ηλιακη επιστροφη εχουμε mc στον 4 οικο και ac στον εβδομο, το ατομο θα εχει μια ιδιαιτερα δυσκολη χρονια. αληθευει ο ισχυρισμος...?
-
07-12-2011, 10:46 AM #3
Καλημέρα !
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση το άτομο θα έχει μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά. Όλα εξαρτώνται και από τις όψεις.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
07-12-2011, 10:52 AM #4
Όταν ο γενέθλιος ωροσκόπος πέφτει στον 7ο ετήσιο, για κάποιο λόγο μπαίνουμε στην θέση του συντρόφου ( αν υπάρχει ) συνεταίρου. Δηλ αλλάζουν οι ρόλοι μας, δημιουργείται μια μάχη με το ποιος θα έχει το πάνω χέρι και εάν δεν μπορούμε να διατηρήσουμε μια ήρεμη σχέση με αυτά τα άτομα μπορεί να χρειαστεί να καταφύγουμε στα δικαστήρια. Το αποτέλεσμα βέβαια φαίνεται από τον γενέθλιο χάρτη, με ποιους πλανήτες έχουμε να κάνουμε και τις όψεις τους.
Ελπίζω toniateddybear να σε βοήθησα και αν θέλουν συμπληρώνουν η διορθώνουν συμμαθήτριες και δασκάλα.
-
07-12-2011, 10:57 AM #5
Καλημέρα και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Στο θέμα τη αντιστροφής των αξόνων στην ηλιακή επιστροφή υπάρχει η άποψη ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι μπαίνουμε στη θέση των άλλων, βλέπουμε τα πράγματα και απο τη δική τους οπτική.Αυτό σαφέστα ισχύει χωρίς απαραίτητα να είναι και αρνητικό... Μπαίνουμε στη θέση των άλλων γιατί είναι εσωτερική μας ανάγκη και μέσω αυτού νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι. Μπορούμε να πουμε ότι αν δεν υπάρχουν άλλοι αρνητικοί παράγοντες στο ωροσκόπιο η χρονιά θα είναι σημαντική.
Πάντως αν αυτή τη χρονιά λήξει κάποιος γάμος ή κάποια συνεργασία θα φανεί στην πορεία ότι καλώς έγινε αυτό. Οταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας νέος.
Αν τώρα αυτή τη χρονιά τυχαίνει να ανατέλλουν Δίας ή Αφροδίτη τα πράγματα αλλάζουν και εξομαλύνται πολύ τα όποια αρνητικά.
ΕυχαριστώLast edited by vogue; 07-12-2011 at 11:03 AM.
-
07-12-2011, 11:33 AM #6
Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια μου
, να προσθέσω απλώς, (μόνο και μόνο για να μην νιώσουν μόνα τα κορίτσια
) πως θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τη μετέπειτα πορεία μας.
-
07-12-2011, 02:01 PM #7
Ευχαριστω πολυ ολες ( δεν νομιζω να ειναι κανενας αντρας γραφων...?!)
Ας ειναι μια χρονια ο,τι θελει (δυσκολη, περιπετειωδης, ανατρεπτικη), αλλα ας ειναι για καλο και ας ειναι με υγεια κυριως! Καλη νεα χρονια σε ολους!
-
07-12-2011, 04:45 PM #8
Οταν ο ωροσκοπος ηλιακης επιστροφης πεφτει στον γεννεθλιο 5ο οικο και ο γενεθλιος ωροσκοπος μεταξυ 9ου και 10ου οικου ηλιακης επιστροφης?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
07-12-2011, 05:06 PM #9
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
09-12-2011, 11:21 AM #10
Ο δικος μου γενεθλιος Ωροσκοπος βρισκεται στην 14η μοιρα του Καρκινου. Στην Ηλιακη επιστροφη του 2011, ηταν στην 10η του Αιγοκερω. Μολονοτι εκανε εξαγωνο με τον γενεθλιο Ηλιο μου καθως επισης και με διελαυνοντες - απο τον Ηλιο μου - πλανητες, η χρονια δεν ηταν απλως δυσκολη, ηταν παρα πολυ δυσκολη. Βεβαια ρολο επαιξαν και οι οψεις που εγιναν στον 1ο οικο της Ηλιακης επιστροφης, καθως και τα τετραγωνα απο διελευσεις στους 2ο και 8ο φυσικους μου οικους οι οποιοι συνεπιπταν με 4ο και 10ο γενεθλιους οικους αντιστοιχα.
Μια φρικη απο ολες τις πλευρες αφου στον Αιγοκερω εχω και την γενεθλια Αφροδιτη μου χτυπημενη απο πολλαπλους σταυρους.
Αντεξα ομως και τουλαχιστον μεχρι στιγμης, αν και με πολλη αγωνια [Κρονος...], ξεπερναω τα εμποδια.
Μπορεις να ανατρεξεις σε προηγουμενες χρονιες Ηλιακης επιστροφης και να ελεγξεις τους χαρτες συγκρινοντας οψεις με το γενεθλιο σου,, οψεις με το προοδευτικο σου και να δεις τι ειχε προκυψει εκεινα τα χρονια. Μπορει να μην ειναι και τοσο δυσκολο οσο φοβασαι πως θα ειναι...
Στο ευχομαι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.