s
Ενοχές
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Ενοχές

Ενοχές

Υπαρχει άραγε καποιος πλανητης ή καποια οψη, διελευση κλπ που να συνδεεται με..ενεργοποιηση ενοχών και τύψεων για τα λαθη του παρελθόντος;

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Ενοχές

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    Υπαρχει άραγε καποιος πλανητης ή καποια οψη, διελευση κλπ που να συνδεεται με..ενεργοποιηση ενοχών και τύψεων για τα λαθη του παρελθόντος;
    Για πλανήτες πιστεύω ο Πλούτωνας και ο Κρόνος!Τώρα για συγκεκριμένες όψεις,μπορώ να υποθέσω σε κάποια όψη με την σελήνη...:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ράνια

Να σου πώ έγω που το πέρασα πρόσφατα.Πλούτωνας πάνω στον γενέθλιο Δία(6ος)να τετραγωνίζουνε μαζί γενέθλιο Πλουτωνα και Αρη.Και ταυτόχρονα ο Κρονος (μια αναδρομος,μια ορθοδρομος)πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη(3ος)να κάνουν τετραγωνο με γενέθλια Σελήνη και Ποσειδώνα.Φαντάσου τώρα οτι ο διελαύνων Πλουτωνας εκανε και τριγωνο με τον Κρονο.

Ειδα οτι εχω τον Πλουτωνα στον 8ο , στην 3η μοιρα του ζυγου και στις εβδομαδιαιες προβλεψεις λεει για την πανσεληνο στην 1η μοιρα του ζυγου -τετραγωνο με πλουτωνα στον αιγοκερω. Εντωμεταξυ, στον αιγοκερω εχω τη σεληνη μου. Επειδη ειμαι ασχετη απο διελευσεις, αυτο που μαλλον συμβαινει, ειναι οτι περναει ο πλουτωνας πανω απο τον γενεθλιο ή κατι τετοιο; αληθεια, υπαρχει καποιο προγραμμα στο internet που να δειχνει τις διελευσεις;

αληθεια, υπαρχει καποιο προγραμμα στο internet που να δειχνει τις διελευσεις;
    Ξένα sites αν ψάξεις τις δείχνουν. Στην Ελλάδα κάτι αξιόπιστο δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας.

ΟΜΩΣ σε λίγες μέρες θα υπάρχουν και στο myHoroscope :bigsmile:

Aντε, με το καλο !!!

Όνομα:
    Ράνια

Ειδα οτι εχω τον Πλουτωνα στον 8ο , στην 3η μοιρα του ζυγου και στις εβδομαδιαιες προβλεψεις λεει για την πανσεληνο στην 1η μοιρα του ζυγου -τετραγωνο με πλουτωνα στον αιγοκερω. Εντωμεταξυ, στον αιγοκερω εχω τη σεληνη μου. Επειδη ειμαι ασχετη απο διελευσεις, αυτο που μαλλον συμβαινει, ειναι οτι περναει ο πλουτωνας πανω απο τον γενεθλιο ή κατι τετοιο; αληθεια, υπαρχει καποιο προγραμμα στο internet που να δειχνει τις διελευσεις;
    Λοιπόν επειδή εχουμε μονο 1 μηνα διαφορα,οι βαρείς μας πλανητες είναι σε ίδια ζώδια και κοντινές μοιρες.Ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον Δία σου και τετραγωνο με τον Πλούτωνα σου οπως και σε μένα.Νομίζω οτι αυτές οι οψεις σε βάζουν να σκαλίζεις παλιές πληγές.Στην αρχή νιώθεις ενοχές(σε μενα αυτο ηταν πιο εντονο οταν ο Πλουτωνας ήταν στην κρισιμη μοιρα του Αιγοκ.).Μετα όσο τα σκεφτεσαι ανακαλύπτεις παρασκήνιο σε βάρος σου.Πραγματα τα οποία για χρονια ειχες εξιδανικευμένα, στην ακρη του μυαλου σου, αποδεικνύονται "σάπια".Μετα ερχονται και απτες αποδείξεις.Στο τέλος εισαι καλύτερα απο ποτέ...Βεβαια εχουμε τελειως διαφορετικούς προσωπικούς πλανητες και σε διαφορετικούς οίκους.Εσένα μπορει να είναι πιο βασανιστικό το αίσθημα μιας και ο Πλούτωνας σου ειναι στον 8ο και ο διελαύνον στον 12ο σου.Πάντως αυτήν την ερώτηση περίπου θα ήθελα και εγω να κάνω.Εαν ευθύνονται οι παράπανω όψεις όπως υποπτεύομαι δηλαδή.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Πέρα από όσα ενδιαφέροντα στοιχεία παραθέσατε, θα ήθελα να προσθέσω την διέλευση του Ν. Δεσμού από συγκεκριμένα σημεία του γενεθλίου χάρτη, ότι φέρνει στο φως λάθη του χθες και η παρουσία Κενταύρων, ειδικά του Χείρωνα, μπορεί να δημιουργήσει εστία πόνου, αν και περιέχει παράλληλα την θεραπεία.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Πέρα από όσα ενδιαφέροντα στοιχεία παραθέσατε, θα ήθελα να προσθέσω την διέλευση του Ν. Δεσμού από συγκεκριμένα σημεία του γενεθλίου χάρτη, ότι φέρνει στο φως λάθη του χθες και η παρουσία Κενταύρων, ειδικά του Χείρωνα, μπορεί να δημιουργήσει εστία πόνου, αν και περιέχει παράλληλα την θεραπεία.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή,ότι ενα τριγωνο του διελαύνοντα Ν.Δ. με τον γενέθλιο Ποσειδώνα διαλύει αυταπάτες και βοηθάει να δουμε πιο καθαρα;Και ενα τριγωνο διελαυνοντα Χειρωνα με Ήλιο να φέρει πόνο και αυτοίαση στη συνεχεια;

Black moon, ειμαι σ αυτη την κατασταση απο το σεπτεμβριο και αγωνιω πλεον να τελειωσει. Καταλαβαινω οτι το τετραγωνο Πλουτωνα ειναι ικανο για τετοιες σκεψεις, αλλα ο Διας δε θα επρεπε να "γλυκαινει " καπως το τοπιο;
    Τις τελευταιες 20 μερες εχω και περιεργες επιστροφες " συμπτωσεις" από ατομα που εχω να δω 20 χρονια...σα να με θυμηθηκαν ξαφνικα ολοι μαζι...και εχω αρχισει να ανησυχω! Μηπως καπου εδω ειναι η σχεση του νοτιου δεσμου ή του χειρωνα; Επισης...πώς λεγονται οι διελευσεις στα αγγλικα;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)