- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 15
Thread: Ενοχές
-
22-03-2008, 03:37 PM #1
Ενοχές
Υπαρχει άραγε καποιος πλανητης ή καποια οψη, διελευση κλπ που να συνδεεται με..ενεργοποιηση ενοχών και τύψεων για τα λαθη του παρελθόντος;
-
22-03-2008, 03:48 PM #2
Re: Ενοχές
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
22-03-2008, 05:51 PM #3
Να σου πώ έγω που το πέρασα πρόσφατα.Πλούτωνας πάνω στον γενέθλιο Δία(6ος)να τετραγωνίζουνε μαζί γενέθλιο Πλουτωνα και Αρη.Και ταυτόχρονα ο Κρονος (μια αναδρομος,μια ορθοδρομος)πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη(3ος)να κάνουν τετραγωνο με γενέθλια Σελήνη και Ποσειδώνα.Φαντάσου τώρα οτι ο διελαύνων Πλουτωνας εκανε και τριγωνο με τον Κρονο.
-
22-03-2008, 09:46 PM #4
Ειδα οτι εχω τον Πλουτωνα στον 8ο , στην 3η μοιρα του ζυγου και στις εβδομαδιαιες προβλεψεις λεει για την πανσεληνο στην 1η μοιρα του ζυγου -τετραγωνο με πλουτωνα στον αιγοκερω. Εντωμεταξυ, στον αιγοκερω εχω τη σεληνη μου. Επειδη ειμαι ασχετη απο διελευσεις, αυτο που μαλλον συμβαινει, ειναι οτι περναει ο πλουτωνας πανω απο τον γενεθλιο ή κατι τετοιο; αληθεια, υπαρχει καποιο προγραμμα στο internet που να δειχνει τις διελευσεις;
-
22-03-2008, 11:17 PM #5
-
22-03-2008, 11:23 PM #6
Aντε, με το καλο !!!
-
23-03-2008, 11:23 AM #7
Λοιπόν επειδή εχουμε μονο 1 μηνα διαφορα,οι βαρείς μας πλανητες είναι σε ίδια ζώδια και κοντινές μοιρες.Ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον Δία σου και τετραγωνο με τον Πλούτωνα σου οπως και σε μένα.Νομίζω οτι αυτές οι οψεις σε βάζουν να σκαλίζεις παλιές πληγές.Στην αρχή νιώθεις ενοχές(σε μενα αυτο ηταν πιο εντονο οταν ο Πλουτωνας ήταν στην κρισιμη μοιρα του Αιγοκ.).Μετα όσο τα σκεφτεσαι ανακαλύπτεις παρασκήνιο σε βάρος σου.Πραγματα τα οποία για χρονια ειχες εξιδανικευμένα, στην ακρη του μυαλου σου, αποδεικνύονται "σάπια".Μετα ερχονται και απτες αποδείξεις.Στο τέλος εισαι καλύτερα απο ποτέ...Βεβαια εχουμε τελειως διαφορετικούς προσωπικούς πλανητες και σε διαφορετικούς οίκους.Εσένα μπορει να είναι πιο βασανιστικό το αίσθημα μιας και ο Πλούτωνας σου ειναι στον 8ο και ο διελαύνον στον 12ο σου.Πάντως αυτήν την ερώτηση περίπου θα ήθελα και εγω να κάνω.Εαν ευθύνονται οι παράπανω όψεις όπως υποπτεύομαι δηλαδή.
-
23-03-2008, 10:35 PM #8
Αγαπητά μέλη
Πέρα από όσα ενδιαφέροντα στοιχεία παραθέσατε, θα ήθελα να προσθέσω την διέλευση του Ν. Δεσμού από συγκεκριμένα σημεία του γενεθλίου χάρτη, ότι φέρνει στο φως λάθη του χθες και η παρουσία Κενταύρων, ειδικά του Χείρωνα, μπορεί να δημιουργήσει εστία πόνου, αν και περιέχει παράλληλα την θεραπεία.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
23-03-2008, 11:53 PM #9
-
24-03-2008, 01:48 PM #10
Black moon, ειμαι σ αυτη την κατασταση απο το σεπτεμβριο και αγωνιω πλεον να τελειωσει. Καταλαβαινω οτι το τετραγωνο Πλουτωνα ειναι ικανο για τετοιες σκεψεις, αλλα ο Διας δε θα επρεπε να "γλυκαινει " καπως το τοπιο;
Τις τελευταιες 20 μερες εχω και περιεργες επιστροφες " συμπτωσεις" από ατομα που εχω να δω 20 χρονια...σα να με θυμηθηκαν ξαφνικα ολοι μαζι...και εχω αρχισει να ανησυχω! Μηπως καπου εδω ειναι η σχεση του νοτιου δεσμου ή του χειρωνα; Επισης...πώς λεγονται οι διελευσεις στα αγγλικα;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.