- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 159
Thread: Ερωτικά Τρίγωνα
-
19-12-2006, 02:50 PM #1
Ερωτικά Τρίγωνα
Νομίζω πως οι περισσότεροι λίγο-πολύ έχουμε βιώσει μια σχέση η οποία δεν χαρακτηρίζεται από "αποκλειστικότητα" με την στένη έννοια του όρου. Το να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια σχέση είναι πανεύκολο αν και ποτέ επιθυμητό. Πόσες φορές έχουμε νιώσει ακαταμάχητη έλξη για κάποιο μη διαθέσιμο άτομο? Ή πόσες φορές έχουμε δεχτεί φλερτ απο κάποιον δεσμευμένο? Αλλά υπάρχει και η χειρότερη περίπτωση, όταν κατά τη διάρκεια του μεγάλου σου έρωτα μαθαίνεις οτί είσαι ο ανεπίσημος δεσμός! Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Πως βιώνεται ένας τέτοιος έρωτας? Θα αναφερθώ σε κάποιες προσωπικές μου εμπειρίες ως το "τρίτο πρόσωπο", που διείσδυσε σε μια αγγελικά πλασμένη(?) σχέση.
Η παγίδα στην οποία έπεσα και εγώ είναι γνωστή, κλασική και δυστυχώς πολύ αποτελεσματική και ξεκινάει από την πρώτη κιόλας γνωριμία. Εγώ αδέσμευτη και εκείνος στα πρόθυρα χωρισμού από μακροχρόνια σχέση. Έτοιμος να "ανοίξει τα φτερά του" και να ζήσει όλες αυτες τις στιγμές που στερήθηκε μέσα στα χρόνια της ρουτινιασμένης του σχέσης. Και ούσα ερωτευμένη το έβλεπα, το ένιωθα και... "τσουπ" έπεσα στην παγίδα, τον πίστεψα!
Γιατί η ρουτίνα σε μια σχέση κρύβει μια πολύ σημαντική δύναμη! Την δύναμη της συνήθειας! Πώς μπορεί κάποιος να στερηθεί απλές, καθημερινές στιγμές τόσων ετών? Παγιδεύεται και αυτός! Και εδώ μπαίνει και μια άλλη σημαντική παράμετρος. Η συναισθηματική ασφάλεια. Ποιός θα μπορούσε να εγγυηθεί σ' αυτον τον άνθρωπο οτί εγώ που με ήξερε μόλις λίγους μήνες θα μπορούσα να σταθώ δίπλα του, να τον στηρίξω και να του προσφέρω σιγουριά αντάξια της μακροχρόνιας του σχέσης? Αξίζει να ρισκάρει να χάσει αυτή τη σίγουρη αγάπη? Απ' την 'αλλη, εκεί που χάνεται η λογική, να μην ζήσει και τον καινούριο έρωτα που του προσφέρει απροσδόκητες συγκινήσεις? Λογικό επακόλουθο: ο συνδυασμός όλων αυτών...ή αλλιώς το ερωτικό τρίγωνο στην ζωή μου (4 χρόνια πίσω).
Και περνούσαν οι βδομάδες και ο χωρισμός του πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Και όσοι έχει τύχει να έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο καταλαβένετε πόσο οδυνηρό είναι να ξέρεις ότι μοιράζεσαι τον άνθρωπο σου. Κάθε μέρα ευχόμουν να χωρίσει... Και κάθε μέρα με έπνιγαν οι τύψεις για τις σκέψεις μου αυτές. Γιατί δεν ήμουν μόνο εγώ το θύμα. Ήταν και η άλλη κοπέλα εν αγνοία της. Αυτή η κοπέλα που "μισούσα" και συμπονούσα την ίδια στιγμή. Και πόσο την ζήλευα... όχι από αίσθημα κατωτερότητας, αλλά επειδή δεν μπορούσα να ανταγωνιστώ τα χρόνια και τις καταστάσεις που είχαν περάσει μαζί. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το είχαν περάσει μαζί. Καθετί του θύμιζε εκείνη, το είχε ζήσει μαζί της.
Τύψεις, τύψεις, αφόρητες τύψεις... όσο έμενα μόνη μου. Όταν βρισκόμασταν όλα αντικαθίστονταν από την χαρά και την πληρότητα της αγκαλιάς του. Είχα προσπαθήσει να τον χωρίσω μερικές φορές αλλά δεν θυμάμαι να κατάφερα να μείνω σταθερή πάνω από δυο μέρες. Η αποχαιρετιστήρια αγκαλιά έφερνε πάντα πολλές άλλες... Και στην τελική (για να μην χαρακτηριστώ εντελώς αδύναμος άνθρωπος) όταν δεν θέλουν δύο άνθρωποι να χωρίσουν, δεν χωρίζουν.
Όταν όμως θέλεις να χωρίσεις? Με το πέρασμα του καιρού φαίνεται ότι δεν είναι δύο τα θύματα στα ερωτικά τρίγωνα αλλά τρία. Και ο φίλος μου είχε αποφασίσει ότι έπρεπε να χωρίσει. Όχι τόσο επειδή υπήρχα εγώ αλλά επειδή ήταν πολύ νέος για να στερηθεί τον έρωτα (αυτό το κακό έχουν κάποιες φορές οι μακροχρόνιες σχέσεις που ξεκινούν στην εφηβεία. Κάποια στιγμή ο έρωτας τελειώνει αλλά είσαι πολύ νέος για να δεχτείς ότι τελείωσε για σένα για πάντα).
Και κάπου εδώ έρχεται ο ρόλος του κοινωνικού περίγυρου. ¶ντε να δεχτούν οι οικογένειες που ετοίμαζαν τα "κουφέτα" ότι χωρίς σημαντικό λόγο (λόγος απιστίας δεν υπήρχε, καθότι και κρυφή η σχέση) ο γαμπρός παρατάει την νύφη... Πανηγύρια!! Αλλά και οι κολλητοί ακόμα, που είχαν συνηθίσει την συγκεκριμένη κοπέλα στο πλευρό του, δεν συναινούσαν στον πιθανό χωρισμό.
Πλύση εγκεφάλου από δω, πλύση εγκεφάλου από κει... χώρισε εμένα!!
Και κάπου εδώ τελείωσε η εμπειρία μου από ερωτικό τρίγωνο!! Αλλά δεν τελείωσε η ιστορία. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια εφάγα όντως κουφέτα, έζησα όμως και τον "πολυπόθητο" χωρισμό του. Και χωρίς τύψεις αυτή τη φορά!! Και επειδή "έρως ανήκατε μάχαν" είμαστε ξανά μαζί... σε σχέση χωρίς γωνίες!!
ΥΓ. Μπορεί το τέλος να είναι αισιόδοξο αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο που έζησα και έζησε και εκείνος ανάμεσα στις 2 τελευταίες παραγραφους!
Στα ερωτικά τρίγωνα είμαστε ΟΛΟΙ θύματα!!
-
19-12-2006, 03:51 PM #2
Re: Ερωτικά Τρίγωνα
Έχω και εγώ βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση με την διαφορά ότι βρισκόμουν και εγώ σε μια πολύχρονη σχέση... 7 χρόνια (και η μοναδική) εγώ 5 εκείνος!
Τον ήξερα 1 χρόνο περίπου πριν γίνει κάτι μεταξύ μας!Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και χωρίς όρια! Δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα τύψεις για την άλλη κοπέλα όσο για τον πρώην φίλο μου τον οποίο και κορόιδευα ουσιαστικά αφού η καρδιά και το μυαλό μου ήταν αλλού πλέον...
Χωρισε την κοπέλα του όχι μονο από ότι είπε για να είμαστε μαζί αλλά ήταν μια απόφαση που είχε καιρό πάρει και εγώ ήμουν απλά η αφορμή!
Που λέτε χώρισα για να είμαι μαζί του, με τον μεγάλο μου έρωτα δλδ για να μου ανακοινώσει μετα από 1 εβδομάδα ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί αφού γύρισε στην πρώην του!!!:unsure:
Δεν στεναχωρέθηκα για την πολύχρονη σχέση που έχασα...Ούτως η άλλως δεν υπήρχε κοινό μέλλον μεταξύ μας...Όταν όμως εκέινος με άφησε έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου... Πληγώθηκα όσο ποτέ άλλοτε! Θεία δίκη...Δεν ξέρω...
Έκανα 1 χόνο αν το ξεπαράσω! Τώρα βέβαια είμαι καλά με κάποιον που αγαπώ πολυ και με αγαπά και αυτο έχει σημασία...
Το να μπλέκεσαι μέσα σε μια σχέση δεν έχει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα...
-
19-12-2006, 04:15 PM #3
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-12-2006, 04:34 PM #4
-
19-12-2006, 04:34 PM #5
Μαλλον αγαπητέ Μητσάκο αναφέρεται στις περιπτώσεις που καποιος πάσχει απο αγοραφοβία :toung:
Εχω βρεθεί και στις δύο θέσεις -δλδ του απατημενου καθως και του τρίτου ανθρωπου.Δεν διασκέδασα ιδιαιτέρως είτε στην μία είτε στην άλλη!Αν και ως τρίτος ,αν εισαι έστω λίγο συνειδητοποιημένος,κινδυν υεις ενδεχομένως λιγότερο να τσαλακωθει ο εγωισμός σου!
Αυτό που πιστευω εγώ είναι ότι αν το καλοσκεφτείς,καταλήγεις στο ότι δεν παίζεις για να κερδίζεις-νικη σε τέτοια θέματα δεν υπάρχει καθότι το ότι μας επιλέγει κάποιος δεν σημαίνει ότι το κάνει επειδή πράγματι μας αγαπαει και το αντιθετο-αλλά για το ίδιο το παιχνίδι.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-12-2006, 04:58 PM #6
Και εγώ εχω βρεθεί και στις δύο θέσεις και ομολογώ ότι διασκέδασα όταν δεν βρισκόμουν στη θέση του απατημένου. Μετά όμως άρχιασα να έχω ενοχές τις οποίες προσπάθησα να διώξω και να μην τις σκέφτομαι. Τελικά το ξεπέρασα
Οταν βρέθηκα στη θέση του κερατά την πρώτη φορά δεν πε πείραξε καθόλου την δεύτερη όμως μου κόπηκαν τα πόδια γιατί γούσταρα περισσότερο την κοπέλα που τα είχαμε. Κάποιοι φίλοι μου που ήταν πιο φιλελεύθεροι μου λέγανε ότι δεν τρέχει τίποτα αλλά δεν μου τονώσαν και τόσο το ηθικό.
Από την πλευρά μου πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να έχω δεσμό με δύο γυναίκες η και τρεις αν το θέλαν και αυτές βέβαια. Δεν θα ηθελα όμως να τις μοιράζομαι με κανέναν :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-12-2006, 05:33 PM #7
Σαφώς είναι καλύτερη θέση!:bigsmile:
Εαν βέβαια βρεθεις να έχεις συναισθήματα τότε τα πράγματα αλλάζουν,σε όποια θέση και να βρεθεί καποιος,καθώς πλέον θα επιθυμείς να έχεις ολόδικό σου το "αντικείμενο " του έρωτα σου και άρα αλλάζουν πολλές παράμετροι όπως μας περιέγραψαν οι προλαλήσασες!
Παλιά τους μαντατοφόρους άσχημων νέων τους σκοτωναν,ελπίζω πως δεν θα έχω την ίδια τύχη:unsure: .Ειμαι στην δυσαρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι..δυστηχώς ΔΕΝ μπορούμε να τα έχουμε όλα.:toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-12-2006, 05:35 PM #8
Ναι αλλά αυτό είναι λιγάκι εώς πολύ εγωιστικό αγαπητέ Μητσάκο!
(By the way καλώς μας ήρθες ξανά! )
Πώς δεν έχεις πρόβλημα να έχεις δεσμό με 2 και 3 κοπέλες ταυτόχρονα (εφόσον το θέλουν και εκείνες) και απαιτείς να έχεις την αποκλειστικότητα;;; Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δίκαιο αυτό.........
Όπως και συ λοιπόν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι (υποθετικά πάντα μιλάμε) με 2 και 3, γιατί να μην είναι αντίστοιχα και οι κοπελιές με 2 και 3 άντρες; Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική με την οποία απαιτείτε εσείς οι άντρες τέτοιου είδους αποκλειστικότητες......:nuts:
-
19-12-2006, 05:48 PM #9
Κοιτα να δεις πάνω που έφευγα με προκαλέις για μια κουβέντα που τραβάει σε μάκρος. Είναι η κενωνία μας τέτοια που μας έχει μάθει να είμαστε έτσι. Αν αλλάξει η κοινωνία θα αλλάξω και εγώ. Δεν μπορείτε εσείς να ζητάτε τα πάντα από έναν άντρα και αυτός να μην έχει τίποτα :bigsmile: Δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά αφού έτσι είναι ο κόσμος, εγώ τι να κάνω? Ασε που και πολλές γυναίκες το γουστάρουνε αλλά δεν το λένε επειδή θέλουν να δείξουν ότι είναι προοδευτικές! Το ζήτημα είναι να μπορείς να συντηρεις 2-3 γυναίκες και όχι αν είναι αυτό σωστό.:nuts:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
19-12-2006, 05:56 PM #10
Γιατί εμένα η σκέψη πως φταίει η κοινωνία για τα στραβά και άδικα, μου ακούγεται δικαιολογία να επαναλαμβάνονται φαλλοκρατικές πρακτικες του παρελθόντος και θεοκρτικών κοινωνικών συστημάτων? :blink:
Σε εξαιρετικά λιγες περιπτώσεις τα τρίγωνα είναι ανώδυνα για τους συμμετέχοντες και τις πιο πολλες φορές όλο και κάποιος θα καταρρακωθεί! Δεν είμαστε άμοιροι συναισθημάτων, όσο και να θέλουμε να το παίξουμε πιο ελεύθεροι και ορθολογιστές!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.