- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: 12os και 1ος οίκος
-
10-10-2006, 01:52 PM #1
12os και 1ος οίκος
Καλημέρα σας
Δεδομένα ότι έχω Ηλιο Σελήνη Κρόνο στο ζώδιο του Ταύρου και Αφροδίτη Ερμή στο ζώδιο του Κριού και με ωροσκόπο Ταύρο δημιουργείται στο χάρτη μου μια έντονη ενεργοποίηση του 12ου και του 1ου οίκου.Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό δημιουργεί μια έντονη αντίφαση στο ωροσκόπιο μου.(μεταξύ συνειδητού και ασυνειδητου).Εξάλου είναι κάτι που και ο ίδιος αισθάνομαι,ενώ απο τη μια είμαι πολύ γήινος με κάποιες τάσεις εξουσίας και προσκολημένος σε πράγματα υλικά και αρκετές φορές κυνικός και σκληρός απο την άλλη έχω φιλοσοφικές αναζητήσεις ασχολούμε ερασιτεχνικά με αστρολογία με τραβάει καθε τι το απόκρυφο αλλά και έχω και μια τάση να θέλω να τους βοηθάω όλους κλπ.Που και πάλι δεν ξέρω αν οι οίκοι δίνουν αυτήν την διάσταση στην προσωπικότητα μου.
Τέλος πάντων για να έιμαι σαφής και να μην φωνάζει και admin μπορεί ένας άνθρωπος με τονισμένους αυτούς τους δύο οίκους στον χάρτη του να εξισοροπήσει τα πράγματα κάποια στιγμή ή θα είναι πάντα δύο αντιφατικοί οίκοι και το άτομο θα το χαρακτηρίζουν ακραία αντίθετα δράσεις?
-
12-10-2006, 01:44 AM #2
Re: 12os και 1ος οίκος
Αγαπητέ giorgosb71
Για να προβείτε σε ασφαλή συμπεράσματα, πρέπει να μελετήσετε κάθε στοιχείο του χάρτη σας. Ωστόσο, θα σας πω πως οι τονισμένοι οίκοι 12ος και 1ος, είναι δύο οίκοι που μας φέρνουν σε επαφή με το συνειδητό και το υποσυνείδητο (στην ψυχανάλυση λέγεται ασυνείδητο, αλλά στην φιλοσοφική και μεταφυσική θεώρηση λέγεται "υποσυνείδητο" - δεν είναι έλλειψη συνείδησης, αλλά συνείδηση που βρίσκεται σε βάθος και δεν την αντιλαμβανόμαστε). Μπορείτε να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να θυμηθείτε την κρυμμένη σας γνώση. Είναι ωραίος συνδυασμός, για κάποιον που δεν είναι μόνο εξωτερικός άνθρωπος. Αν είστε μόνο εξωτερικός άνθρωπος, τότε, θα είστε όντως σε ανισορροπία, καθώς θα έχετε ένα βάρος μέσα σας, χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Μπορεί να αποφεύγετε την αντιμετώπιση της πραγματικότητας, ή να δυσκολεύεστε να ενταχθείτε. Από την στιγμή που όμως προβληματίζεστε και ψάχνετε, σίγουρα θα δεχθείτε την θετική αποκάλυψη του κρυμμένου σας χώρου, και θα γευτείτε τα δώρα του!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.