- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
03-02-2012, 10:35 PM #1
Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Υδροχόος και Δεκανοί
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
Ο «άνω κάτω», ασυνήθιστος, απροσδόκητος, δύσκολος, διαισθητικός, που αγαπά την ελευθερία, πρωτότυπος, απότομος, ρομαντικά τολμηρός, φιλοσοφικός, και χαοτικός Ουρανός - ο πλανήτης του οποίου οι ενέργειες αφυπνίζουν το άτομο σε νέες, συχνά ξαφνικές ευκαιρίες - κυβερνά τις πτυχές και το εξωτερικό εγώ όλων των ατόμων που γεννηθήκαν με αυτόν τον ωροσκόπο. Η προσωπικότητά σας θα μπορούσε να επισημανθεί από άλλα άτομα που σας γνωρίζουν καλά, ως μοναδική και ξεχωριστή, ή αν δεν είναι φίλοι σας, ως παράξενη, ασυνήθιστη, ιδιόμορφη, και πολύ αλλόκοτη. Και οι δύο οι επισημάνσεις θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ή λιγότερο ακριβείς, ανάλογα με το αν ανταποκρίνεστε θετικά ή αρνητικά στις επιρροές του Υδροχόου / Ουρανού στην προσωπικότητά σας.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Υδροχόος και Δεκανοί
-
14-02-2012, 02:13 AM #2
Re: Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Υδροχόος και Δεκανοί
Πολύ ρεαλιστικό το άρθρο! Πράγματι εμείς με ωροσκόπο υδροχόο 1ου δεκανού χρειαζόμαστε διπλό κοίταγμα γιατί με την πρώτη μας παίρνουν για εξωγήινους- μιλάω ειδικά για τον εαυτό μου που έχω και ουρανό σε σύνοδο με ωροσκόπο!
-
18-02-2012, 12:15 AM #3
Re: Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Υδροχόος και Δεκανοί
Και μια επιπρόσθετη διευκρίνηση: τα άτομα με ωροσκόπο υδροχόο πρώτου δεκανού θεωρώ πως είναι πιο εσωστρεφής από τις δύο επόμενες κατηγορίες, καθώς έχουν MC σε σκορπιό, ενώ 2ο και 3ο σε τοξότη. Δεν είναι τυχαίο που ο κυβερνήτης ουρανός συμπίπτει με τον σκορπιό(ζώδιο έξαρσης ουρανού) ενώ ο ερμής και η αφροδίτη με τον κοινωνικό τοξότη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.