s
μπορουμε να ειμαστε αραγε μαζι?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

μπορουμε να ειμαστε αραγε μαζι?

καλησπερα. ηθελα να ρωτησω αν ταιριαζει αντρας ζυγος γεννημενος στις 19/10/1982 με γυναικα ταυρο γεννημενη στις 4/5/1983 και οι δυο γεννημενοι στην Αθήνα.θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει πιθανοτητα επανασυνδεσης!ευχαριστω πολυ!

Re: μπορουμε να ειμαστε αραγε μαζι?

Quote Originally Posted by despoina
    καλησπερα. ηθελα να ρωτησω αν ταιριαζει αντρας ζυγος γεννημενος στις 19/10/1982 με γυναικα ταυρο γεννημενη στις 4/5/1983 και οι δυο γεννημενοι στην Αθήνα.θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει πιθανοτητα επανασυνδεσης!ευχαριστω πολυ!
    Αγαπητή φίλη
    μήπως έχετε ώρα γέννησης τουλάχιστον τη δική σας?Θα βοηθούσε πολύ στην ερώτηση σας για να είναι πιο σωστή η πρόβλεψη.
    Φιλικά
    Βασιλική Κόντη

κυρία Κόντη ευχαριστώ πολύ για την αρχική σας απάντηση. η ώρα γέννησης μου είναι στις 01.30 τα ξημερώματα και ο ωροσκόπος μου απ'ό,τι ξέρω ειναι στον Αιγόκερω.

ευχαριστώ πολύ
    Δέσποινα

Quote Originally Posted by despoina
    κυρία Κόντη ευχαριστώ πολύ για την αρχική σας απάντηση. η ώρα γέννησης μου είναι στις 01.30 τα ξημερώματα και ο ωροσκόπος μου απ'ό,τι ξέρω ειναι στον Αιγόκερω.

ευχαριστώ πολύ
    Δέσποινα
    Αγαπητή φίλη ,
    ο ωροσκόπος σας είναι στον αιγόκερο πράγματι και παρόλο που δεν μας γράφετε πότε χωρίσατε φαίνεται άμεση επανασυνδεση από την κυριακή αυτή και ύστερα!!και περίπου για τις επόμενες 15 μέρες.
    Φιλικά
    Βασιλική Κόντη

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)