s
σχεση πεθερά νύφης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

σχεση πεθερά νύφης

καλησπέρα,
    ξέρετε τι κοιτάζουμε για να διαπιστώσουμε ποια θα ειναι η σχέση πεθερά νύφης?

Re: σχεση πεθερά νύφης

TA ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...

Quote Originally Posted by CRONIS View Post
    TA ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...
    δηλ ο διας στον 9ο δειχνει πεθερικα που εχουν σχεση με ταξιδια ???

και στον χαρτη της πεθερας που βλέπουμε την νύφη?

Αν δεν απατώμαι, και σύμφωνα με το σύστημα των παράγωγων οίκων, είσαι ο 12ος (ο 7ος του 5ου της.)
    Κάποιος πιο έμπειρος ίσως?
    Εχει ενδιαφέρον το θέμα!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Αν δεν απατώμαι, και σύμφωνα με το σύστημα των παράγωγων οίκων, είσαι ο 12ος (ο 7ος του 5ου της.)
    Κάποιος πιο έμπειρος ίσως?
    Εχει ενδιαφέρον το θέμα!
    Συμφωνω σε πρωτη φαση με την Ταυρινα.
    Αλλα τι γινεται αν εχει δυο η τρια παιδια.
    Μηπως παιζει ρολο?
    Ειχα διαβασει στο παρελθον, οτι το 1ο παιδι ειναι ο 5ος οικος.Το 2ο παιδι ειναι ο 7ος.κλπ

Ελπιζω να μη σας μπερδεψα.:blink:

Όνομα:
    Άννα

Πάντως......αν είναι έτσι τα πράγματα.......:nuts: έχω σελήνη στον ένατο που χτυπιέται αλύπητα απο κρόνο -Ποσειδώνα .......και αντίθεση κρόνου ποσειδώνα............η σελήνη είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα άρα θεωρείται μεσα στο δέκατο οίκο....
    Πάντως λέω και πάλι.....αν εχουν ετσι τα πράγματα αντιλαμβάνεσθε τι σχέσεις μπορεί να έχω με την πεθερά μου.....
    :scared:ain:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Πάντως......αν είναι έτσι τα πράγματα.......:nuts: έχω σελήνη στον ένατο που χτυπιέται αλύπητα απο κρόνο -Ποσειδώνα .......και αντίθεση κρόνου ποσειδώνα............η σελήνη είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα άρα θεωρείται μεσα στο δέκατο οίκο....
    Πάντως λέω και πάλι.....αν εχουν ετσι τα πράγματα αντιλαμβάνεσθε τι σχέσεις μπορεί να έχω με την πεθερά μου.....
    :scared:ain:
    Μην προδικάζεις καταστάσεις..
    Δεν είναι απαραίτητο να φοβάσαι για κακές σχέσεις με την πεθερά σου.
    Ο δικός μου 9ος στο Ζυγό έχει Πλούτωνα σε αντίθεση με Αφροδίτη στον 3ο.
    Ως εκ τούτου, η ερμηνεία μπορεί να ποικίλει.
    Η πρώην πεθερά μου ήταν σε διάσταση 30 χρόνια με τον άνδρα της, δηλ. από τότε που γεννήθηκε ο πρώην σύζυγος και τον μεγάλωσε μόνη της.

Η νυν πεθερά μου έμεινε χήρα αρκετά νέα και μεγάλωσε μόνη τους τρείς γιους της, (2,4 και 7 ετών).

Και οι δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν βιώσει κάτι τραγικό στο γάμο τους, (Αφροδίτη) μιας και ο Πλούτωνας, "μιλάει" για απώλειες.

Κι όσο για τη δυσαρμονία Κρόνου -Ποσειδώνα, μην φοβάσαι και πάνω απ' όλα μην κάνεις τραγικά σενάρια από τώρα.

Απλά έχε κατά νου πως πολλές φορές, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Κάνε και μια δεύτερη σκέψη, καλού κακού...
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μην προδικάζεις καταστάσεις..
    Δεν είναι απαραίτητο να φοβάσαι για κακές σχέσεις με την πεθερά σου.
    Ο δικός μου 9ος στο Ζυγό έχει Πλούτωνα σε αντίθεση με Αφροδίτη στον 3ο.
    Ως εκ τούτου, η ερμηνεία μπορεί να ποικίλει.
    Η πρώην πεθερά μου ήταν σε διάσταση 30 χρόνια με τον άνδρα της, δηλ. από τότε που γεννήθηκε ο πρώην σύζυγος και τον μεγάλωσε μόνη της.

Η νυν πεθερά μου έμεινε χήρα αρκετά νέα και μεγάλωσε μόνη τους τρείς γιους της, (2,4 και 7 ετών).

Και οι δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν βιώσει κάτι τραγικό στο γάμο τους, (Αφροδίτη) μιας και ο Πλούτωνας, "μιλάει" για απώλειες.

Κι όσο για τη δυσαρμονία Κρόνου -Ποσειδώνα, μην φοβάσαι και πάνω απ' όλα μην κάνεις τραγικά σενάρια από τώρα.

Απλά έχε κατά νου πως πολλές φορές, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Κάνε και μια δεύτερη σκέψη, καλού κακού...

Απο τώρα???????:nuts: 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια ευτυχώς απο μακρυα....
    Πως λέμε μακρυα και αγαπημένοι????? Ε καμιά σχέση!!!!:toung:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Μαρία

Kαλά,απίστευτο!Με αφορμή τα post σας,ανακάλυψα ότι έχω Ερμή και Αφροδίτη στα ψάρια,στον 9ο,του οποίου η ακμή είναι στον Υδροχόο.Εκτός από ένα τετράγωνο,οι υπόλοιπες όψεις είναι μια χαρά.Ειλικρινά,και η πεθερά μου μ'αγαπάει,αλλά και οι ως τώρα μαμάδες των προηγούμενων σχέσεων μου με γούσταραν πολύ.Με κάποια παρασκήνια βέβαια κατά καιρούς,αλλά και με ξεκαθαρίσματα.Μια ζωή απορούσα γιατί είχα καλύτερη σχέση με τις μαμάδες παρά με τους γιους τους.Εως που με υποψήφια πεθερά ιχθύ,έκλαιγε όταν χώρισα με τον γιόκα της.Θα έλεγα ότι στις σχέσεις αυτές,εγώ είμαι λίγο πιο υποψιασμένη.Θεωρούσα ότι ήταν μια φυλή ανθρώπων που ειχαν όλες κοινό σκοπό να ανακατεύονται στις σχέσεις των γιων τους,και πως καμία κοπέλα δεν ήταν αρκετά καλή γι'αυτούς.Μισώ τους μαμάκηδες και δεν καταλάβαινα τις πεθερές.Ωσπου η ζωή τα έφερε έτσι,ώστε να κάνω γιο!
    :toung:
    Για να με δω...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)