- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
Thread: σχεση πεθερά νύφης
-
01-02-2011, 05:35 PM #1
σχεση πεθερά νύφης
καλησπέρα,
ξέρετε τι κοιτάζουμε για να διαπιστώσουμε ποια θα ειναι η σχέση πεθερά νύφης?
-
01-02-2011, 06:39 PM #2
Re: σχεση πεθερά νύφης
TA ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...
-
01-02-2011, 06:51 PM #3
-
01-02-2011, 07:47 PM #4
και στον χαρτη της πεθερας που βλέπουμε την νύφη?
-
01-02-2011, 08:22 PM #5
Αν δεν απατώμαι, και σύμφωνα με το σύστημα των παράγωγων οίκων, είσαι ο 12ος (ο 7ος του 5ου της.)
Κάποιος πιο έμπειρος ίσως?
Εχει ενδιαφέρον το θέμα!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
01-02-2011, 08:41 PM #6
-
01-02-2011, 10:48 PM #7
Πάντως......αν είναι έτσι τα πράγματα.......:nuts: έχω σελήνη στον ένατο που χτυπιέται αλύπητα απο κρόνο -Ποσειδώνα .......και αντίθεση κρόνου ποσειδώνα............η σελήνη είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα άρα θεωρείται μεσα στο δέκατο οίκο....
Πάντως λέω και πάλι.....αν εχουν ετσι τα πράγματα αντιλαμβάνεσθε τι σχέσεις μπορεί να έχω με την πεθερά μου.....
:scared:ain:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
01-02-2011, 11:23 PM #8
Μην προδικάζεις καταστάσεις..
Δεν είναι απαραίτητο να φοβάσαι για κακές σχέσεις με την πεθερά σου.
Ο δικός μου 9ος στο Ζυγό έχει Πλούτωνα σε αντίθεση με Αφροδίτη στον 3ο.
Ως εκ τούτου, η ερμηνεία μπορεί να ποικίλει.
Η πρώην πεθερά μου ήταν σε διάσταση 30 χρόνια με τον άνδρα της, δηλ. από τότε που γεννήθηκε ο πρώην σύζυγος και τον μεγάλωσε μόνη της.
Η νυν πεθερά μου έμεινε χήρα αρκετά νέα και μεγάλωσε μόνη τους τρείς γιους της, (2,4 και 7 ετών).
Και οι δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν βιώσει κάτι τραγικό στο γάμο τους, (Αφροδίτη) μιας και ο Πλούτωνας, "μιλάει" για απώλειες.
Κι όσο για τη δυσαρμονία Κρόνου -Ποσειδώνα, μην φοβάσαι και πάνω απ' όλα μην κάνεις τραγικά σενάρια από τώρα.
Απλά έχε κατά νου πως πολλές φορές, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Κάνε και μια δεύτερη σκέψη, καλού κακού...Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
01-02-2011, 11:34 PM #9
-
01-02-2011, 11:50 PM #10
Kαλά,απίστευτο!Με αφορμή τα post σας,ανακάλυψα ότι έχω Ερμή και Αφροδίτη στα ψάρια,στον 9ο,του οποίου η ακμή είναι στον Υδροχόο.Εκτός από ένα τετράγωνο,οι υπόλοιπες όψεις είναι μια χαρά.Ειλικρινά,και η πεθερά μου μ'αγαπάει,αλλά και οι ως τώρα μαμάδες των προηγούμενων σχέσεων μου με γούσταραν πολύ.Με κάποια παρασκήνια βέβαια κατά καιρούς,αλλά και με ξεκαθαρίσματα.Μια ζωή απορούσα γιατί είχα καλύτερη σχέση με τις μαμάδες παρά με τους γιους τους.Εως που με υποψήφια πεθερά ιχθύ,έκλαιγε όταν χώρισα με τον γιόκα της.Θα έλεγα ότι στις σχέσεις αυτές,εγώ είμαι λίγο πιο υποψιασμένη.Θεωρούσα ότι ήταν μια φυλή ανθρώπων που ειχαν όλες κοινό σκοπό να ανακατεύονται στις σχέσεις των γιων τους,και πως καμία κοπέλα δεν ήταν αρκετά καλή γι'αυτούς.Μισώ τους μαμάκηδες και δεν καταλάβαινα τις πεθερές.Ωσπου η ζωή τα έφερε έτσι,ώστε να κάνω γιο!
:toung:
Για να με δω...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.