- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Oψη 135ο
-
31-01-2011, 10:00 AM #1
Oψη 135ο
Καλημέρα σας, αφού ζητήσω συγνώμη από την διαχείριση για την σε λάθος συζήτηση τοποθέτηση του θέματος (ελπίζοντας αυτή τη φορά να ειναι σωστή), θα ήθελα να με βοηθήσετε να κατανοήσω καλυτερα την σημασία αυτής της όψης , δηλαδή 135ο. Κατα καιρούς διαβάζω σε άρθρα ότι ειναι μια από τις πιο επικίνδυνες και κακές !!! Αληθεύει ότι συνήθως δίνει ασθένειες ? Προσωπικά απ' ό,τι γνωρίζω δεν έχω γενεθλια τέτοια όψη , αλλά ο γιός μου με Ουρανό Σελήνη ...
-
31-01-2011, 11:49 AM #2
Re: Oψη 135ο
Αγαπητή φίλη.
Καταρχάς καμία όψη δεν είναι κακή ή καλή. Όλες έχουν κάποιο σκοπό και όλα είναι μέρος ενός σχεδίου.
Σαφώς το ενάμιση τετράγωνο (135ο) φέρει επάνω του εμπόδια και δυσκολίες για τις οποίες πρέπει να παλέψει το άτομο αλλά δεν φέρνει καταστροφές και κυρίως καταφέρνει στο τέλος να επιτύχει ο καθένας να επιτύχει (αργά η γρήγορα). Είναι οι όψεις που απαιτούν μεγάλο ταξίδι για να δείξεις ότι μπορεί να πετύχεις , αλλά δεν είναι απαγορευτικές.
Είναι μία σημαντική όψη εξέλιξης. Σε βοηθά να μπορέσεις να προχωρήσεις γρήγορα και να ανακαλύψεις μυστικά και πολλές δυνατότητες.
Κάποιες φορές μπορεί να οδηγεί σε μία ψυχολογική απολυτότητα σε σχέση με τους πλανήτες που την απαρτίζουν αλλά αυτό μάλλον είναι κακό για τους άλλους :bigsmile:
Η όψη είναι σημαντικό να δείτε σε τι θα εξελιχθεί.
Αν δηλαδή ο γρηγορότερος πλανήτης θα αυξήσει την απόσταση με τον αργό και θα κάνει αργότερα μία χιαστί 150ο ή θα μειώσει την απόσταση με τον αργό και θα πάμε σε τρίγωνο.
Όταν πάει σε χιαστί τότε μόνο μπορεί να οδηγήσει και όχι πάντα σε ψυχολογικές και άλλες ασθένειες αλλά απο την άλλη η όψη αυτή δίνει ιδιαίτερο αέρα ελευθερίας και δυνατότητας να γίνει το άτομο πιο παραγωγικό στη ζωή του. Αν πάει να γίνει τρίγωνο τότε η όψη έχει θετικά αποτελέσματα περισσότερο και δηλώνει το αίσιο τέλος σε μία σειρά προβλημάτων και κάποιες αδυναμίες που θα εξελιχθούν σε ταλέντο στη συνέχεια στη ζωή του ατόμου.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
31-01-2011, 02:00 PM #3
Kαλή σας ημέρα κ. ¶ρχο.
Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου κάτι αν δεν διαταράσσω τη ροή:
Η όψη είναι σημαντικό να δείτε σε τι θα εξελιχθεί.
Αν δηλαδή ο γρηγορότερος πλανήτης θα αυξήσει την απόσταση με τον αργό και θα κάνει αργότερα μία χιαστί 150ο ή θα μειώσει την απόσταση με τον αργό και θα πάμε σε τρίγωνο.
Αν ναι, ποιο έτος μετά τη γέννηση πρέπει να κοιτάξουμε; Υποθέτω πως αναλόγως των εμπλεκόμενων πλανητών δοκιμάζουμε διάφορους χάρτες μέχρι να το βρούμε.. κάθε φορά που προσπαθώ να βρώ πότε ο προοδευμένος τάδε πλανήτης κάνει όψη (πχ απο 135 σε τρίγωνο) με τον δείνα, καταλήγω να τα παρατάω :bigsmile:
Συγχωρέστε την πιθανώς χαζή η απορία μου! Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα και είχα και εγώ απορία σχετικά με την 135αρα. Οι ορισμοί της είναι συνήθως πολύ αφηρημένοι, αλλά εδώ δίνετε μια ωραία άποψη!
[offtopic]
Γενικά, εικάζω πως οι καθαρά μαθηματικές όψεις είναι φύσει πιο αφηρημένες και δύσκολες τόσο στην εξωτερίκευση όσο και την ερμηνεία.
Πχ. Ηλιος 135 Δίας... ευεργέτες και οι δύο... μπέρδεμα! Θα ψάξω να δω τις προόδους.
* Οπως και τις χιαστί/ασύνδετες (που τόσο με καίει... έχω άπειρες και 3 yod)
[/offtopic]
Σας ευχαριστώ πολύ :bigsmile:Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself
-
31-01-2011, 04:29 PM #4
Αγαπητή Φίλη όχι το προοδευτικό γιατί μπορεί να μην γίνει και ποτέ. Για παράδειγμα αν έχετε Ουρανό 135 Πλούτωνα, στο προοδευτικό δεν θα γίνει ποτέ χιαστί η τρίγωνο εκτός αν ανακαλυφθεί η αθανασία :bigsmile: (εκτός αν κάνατε τερτατεύων η ελάσσων)
Απλά κοιτάξτε νοητά στο μυαλό σας για παράδειγμα:
Η Αφροδίτη στις 7ο Λέωντα 135 ο όψη με Κρόνο στις 22ο Τοξότη.
Εφόσον η Αφροδίτη θα κινηθεί πιο γρήγορα θα τον φτάσει άρα είναι 135αρα που θα γίνει τρίγωνο.
Αν ηταν ο Κρόνος 7ο Τοξότη, και η Αφροδίτη 22ο Κριού είχαμε ενα 135 που θα γίνει χιαστί στο μέλλον.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν Η Αφροδίτη γυρνούσε ΑΝΑΔΡΟΜΗ και απο 22ο Κριού πάει πιο πίσω ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ θα είναι λές και πάει για τρίγωνο
Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά το μάτι καμμια φορά σε ευαίσθητα θέματα μπορεί να ξεφύγει και να μην προσέξει.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
31-01-2011, 04:48 PM #5
Απόλυτα κατανοητό, ευχαριστώ πολύ! Πολύ απλό ήταν τελικά :bigsmile:
* Εχετε δίκιο για το προοδευτικό, δεν το χα σκεφτεί η... αθάνατη!
Καλό σας απόγευμα
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself
-
04-02-2011, 11:15 PM #6
Κύριε ¶ρχο θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου δώσετε μια σύντομη ερμηνεία και στην δική μου 135 όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη στον 10ο οίκο ή 1ο Ηλιακό και στον Πλούτωνα στον 2ο οίκο ή 5ο Ηλιακό.
Επίσης αυτό το διάστημα ο διελαύνων Πλούτωνας τριγωνίζει την γενέθλια Αφροδίτη, αυτό σημαίνει ότι θα ενταθεί η ισχύς της 135 όψης του γενέθλιου?
Και θα γυρίσει και ανάδρομος από την 6η του Αιγόκερου ο Πλούτωνας, σωστά?
Και είναι ..... πολύ κακό αυτό?
Ακόμη, αν θυμάμαι σωστά, διάβαζα κάποια στιγμή εδώ στο site ότι η συγκεκριμένη όψη μπορεί να λειτουργήσει σαν τρίγωνο ή τετράγωνο, έψαξα να βρω το σχετικό άρθο για να παραθέσω το link αλλά δεν τα κατάφερα.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.