s
[Συζήτηση] Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61
    Όνομα:
    Χρήστος

Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος

Μία περίληψη του εξοστρακισμένου αστερισμού…. και γιατί τα ζώδια μπορούν να είναι και 13…Πέρασε άλλη μία «κρίση» όπου για ακόμη μία φορά οι αστρονόμοι θυμήθηκαν να μας «ενημερώσουν» ότι δεν βλέπουμε καλά τον Ουρανό και πως στην πραγματικότητα υπάρχουν 13 αστερισμοί. Από την άλλη, οι τροπικοί αστρολόγοι γρήγορα έγραψαν μεταξύ άλλων ότι Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 12 ΖΩΔΙΑ και τίποτα άλλο, ενώ οι Βεδικοί αστρολόγοι μας «υπενθύμιζαν» ότι αυτοί κοιτούν τον αστρολογικό ουρανό όπως είναι πραγματικά… παρόλο που δεν υπάρχει ούτε στη βεδική ο Οφιούχος….

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Re: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος

Καλησπέρα & ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό άρθρο. Ευχόμουν να μάθω & απ' το myhoroscope για τον Οφιούχο, διότι από τότε που κυκλοφόρησε η πληροφορία για το ζώδιο όλο καυγάδες, μυστικοπάθεια, απόρριψη, απόλυτες, ή μισοϋποστηριζόμενες απόψεις παραθέτονται από τις υπόλοιπες ελληνικές πηγές που έχω δει. Πρώτη φορά διαβάζω σοβαρή επιχειρηματολογία & άποψη επί του θέματος σε site της χώρας μας. Κύριε ¶ρχο, νομίζω ότι μας βγάζετε ασπροπρόσωπους
    Απ' ότι κατάλαβα εδώ ρωτάμε το σεληνιακού ζωδιακού ζώδιό μας? Έχω γεννηθεί 10-1-81 στις 7:00, Αθήνα. Έχετε την καλωσύνη να ικανοποιήσετε την περιέργειά μου;

Πολύ ενδιαφέρον και αρχίζει να μου κεντρίζει την περιέργεια!
    Μολονότι η Ελληνική Μυθολογία ήταν ανέκαθεν η μεγάλη αγάπη μου, το συμβάν με τον Οφιούχο και το Δία δεν το γνώριζα. Γνωρίζω πως η ύβρις (αλαζονεία) που διαπράττεται επιφέρει την ¶τη, (οργή) τη Νέμεση (απόδοση δικαιοσύνης) και στο τέλος την Τήση (τιμωρία).Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος τότε έρχεται η κάθαρση για τον άνθρωπο που θεώρησε πως μπορεί να αναμετρηθεί με τους Θεούς.
    Όλοι πανω κάτω γνωρίζουμε περιστατικά αποτυπωμένα μέσω της Ελληνικής Μυθολογίας, που συνήθως συμβολίζουν τον αγώνα του θνητού ανθρώπου να περάσει στην Αθανασία και την Αφθαρσία.

Η ίδια η Θέτιδα (ως Νηρηίδα και παντοδύναμη θεότητα της Θάλασσας) αποπειράθηκε να καταστήσει αθάνατο το -θεόμορφο-γιο της Αχιλλέα, βουτώντας τον στα νερά της Στυγός, αλλά της ξέφυγε ο "αχίλλειος τένοντας ή πτέρνα".
    Ακόμη και στις Θείες παρεμβάσεις που γίνονται ώστε να επιτευχθεί η Αθανασία, σύμφωνα με το Μύθο, "κάτι" πάει στραβά πάντα και ο ήρωας, ανεβαίνει στους Ουρανούς, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στο Δωδεκάθεο,ή ένα δικό του "οικόπεδο" στον Ουρανό, δηλαδή έναν Αστερισμό.

Κύριε ¶ρχο, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

Υ.Γ: Γεννήθηκα στις 4-5-77, ώρα 23.50 Αθήνα. Σύμφωνα με το Νέο Ζωδιακό είμαι Κριός, και όχι Ταύρος. Πως γίνεται να μάθουμε το Σεληνιακό μας ζώδιο?
    Ευχαριστώ.

Εξαιρετικό το άρθρο - ευχαριστώ κι εγώ πολύ με τη
    σειρά μου. Το σεληνιακό ζώδιο με βάσει τους 13 μήνες από ότι κατάλαβα είναι διαφορετικό απο το αστρικό; Θα είμαι υπόχρεη αν μου λέγατε και το δικό μου
    13-4-1983, 13:00, στην Αθήνα. Φυσικά το 13 για μένα είναι πολύ τυχερός αριθμός :bigsmile:

Και πάλι ευχαριστώ - αξίζει πολλές αναγνώσεις :bigsmile:
    Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλησπέρα & ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό άρθρο. Ευχόμουν να μάθω & απ' το myhoroscope για τον Οφιούχο, διότι από τότε που κυκλοφόρησε η πληροφορία για το ζώδιο όλο καυγάδες, μυστικοπάθεια, απόρριψη, απόλυτες, ή μισοϋποστηριζόμενες απόψεις παραθέτονται από τις υπόλοιπες ελληνικές πηγές που έχω δει. Πρώτη φορά διαβάζω σοβαρή επιχειρηματολογία & άποψη επί του θέματος σε site της χώρας μας. Κύριε ¶ρχο, νομίζω ότι μας βγάζετε ασπροπρόσωπους
    Απ' ότι κατάλαβα εδώ ρωτάμε το σεληνιακού ζωδιακού ζώδιό μας? Έχω γεννηθεί 10-1-81 στις 7:00, Αθήνα. Έχετε την καλωσύνη να ικανοποιήσετε την περιέργειά μου;
    Ευχαριστώ καταρχάς για τα καλά σας λόγια.
    Ο Σεληνιακός κύκλος - ζώδιο αντιστοιχεί με αυτόν του Αιγόκερω.
    Να είσθε καλά!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Πολύ ενδιαφέρον και αρχίζει να μου κεντρίζει την περιέργεια!
    Μολονότι η Ελληνική Μυθολογία ήταν ανέκαθεν η μεγάλη αγάπη μου, το συμβάν με τον Οφιούχο και το Δία δεν το γνώριζα. Γνωρίζω πως η ύβρις (αλαζονεία) που διαπράττεται επιφέρει την ¶τη, (οργή) τη Νέμεση (απόδοση δικαιοσύνης) και στο τέλος την Τήση (τιμωρία).Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος τότε έρχεται η κάθαρση για τον άνθρωπο που θεώρησε πως μπορεί να αναμετρηθεί με τους Θεούς.
    Όλοι πανω κάτω γνωρίζουμε περιστατικά αποτυπωμένα μέσω της Ελληνικής Μυθολογίας, που συνήθως συμβολίζουν τον αγώνα του θνητού ανθρώπου να περάσει στην Αθανασία και την Αφθαρσία.

Η ίδια η Θέτιδα (ως Νηρηίδα και παντοδύναμη θεότητα της Θάλασσας) αποπειράθηκε να καταστήσει αθάνατο το -θεόμορφο-γιο της Αχιλλέα, βουτώντας τον στα νερά της Στυγός, αλλά της ξέφυγε ο "αχίλλειος τένοντας ή πτέρνα".
    Ακόμη και στις Θείες παρεμβάσεις που γίνονται ώστε να επιτευχθεί η Αθανασία, σύμφωνα με το Μύθο, "κάτι" πάει στραβά πάντα και ο ήρωας, ανεβαίνει στους Ουρανούς, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στο Δωδεκάθεο,ή ένα δικό του "οικόπεδο" στον Ουρανό, δηλαδή έναν Αστερισμό.

Κύριε ¶ρχο, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

Υ.Γ: Γεννήθηκα στις 4-5-77, ώρα 23.50 Αθήνα. Σύμφωνα με το Νέο Ζωδιακό είμαι Κριός, και όχι Ταύρος. Πως γίνεται να μάθουμε το Σεληνιακό μας ζώδιο?
    Ευχαριστώ.
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας στο άρθρο!
    Ανήκετε στο Σεληνιακό μήνα του Κριού.
    Καλή σας συνέχεια!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Firewater View Post
    Εξαιρετικό το άρθρο - ευχαριστώ κι εγώ πολύ με τη
    σειρά μου. Το σεληνιακό ζώδιο με βάσει τους 13 μήνες από ότι κατάλαβα είναι διαφορετικό απο το αστρικό; Θα είμαι υπόχρεη αν μου λέγατε και το δικό μου
    13-4-1983, 13:00, στην Αθήνα. Φυσικά το 13 για μένα είναι πολύ τυχερός αριθμός :bigsmile:

Και πάλι ευχαριστώ - αξίζει πολλές αναγνώσεις :bigsmile:
    Ο Σεληνιακός μήνας αντιστοιχεί σε έναν ζωδιακό διαφορετικό χωρισμένο σε 13 μέρη. Δεν έχει σχέση με τον αστρικό ζωδιακό έχει την ίδια συμβολική σημασία που έχει ο ζωδιακός κύκλος με κυρίαρχο τον Ήλιο.
    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια καταρχάς.
    Ο Σεληνιακός μήνας σας είναι στον Κριό.
    Να είσθε καλά!

Όνομα:
    Άννα

:nuts:Πολύ ενδιαφέρον πραγματικά!!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

οπως παντα καταπληκτικος κ.Αρχο,θαυμαζω τις απιστευτες γνωσεις σας.Γεννηθηκα 21/9/1961 11.30 πρωι στην αρτα

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by akaronas View Post
    οπως παντα καταπληκτικος κ.Αρχο,θαυμαζω τις απιστευτες γνωσεις σας.Γεννηθηκα 21/9/1961 11.30 πρωι στην αρτα
    Ευχαριστώ πολύ!
    Ανήκετε στο Σεληνιακό μήνα της Παρθένου.

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)