s
[Συζήτηση] Τα ζώδια και οι φόβοι τους
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 48
    Όνομα:
    Μάνος

Τα ζώδια και οι φόβοι τους

Ο βαθύτερος εσωτερικός μας κόσμος είναι ένα σκοτεινό σύμπαν γεμάτο από θολές εικόνες, αντικρουόμενα συναισθήματα, συμβολισμούς, συνειρμικές καταστάσεις και αναμνήσεις, που μας «μιλούν» χωρίς να ακούγονται καθαρά στις σκέψεις μας, αλλά στη πραγματικότητα ορίζουν την καθημερινότητά μας. Ανάμεσα σε όλα αυτά, το πιο αρχέγονο συναίσθημα είναι ο Φόβος. Μια δύναμη άμυνας, προστασίας και κατά συνέπεια επίθεσης. Μαζί του μαθαίνουμε να επεξεργαζόμαστε τα βιώματά μας, να χαρακτηρίζουμε τις αναμνήσεις μας και να οδηγούμε τη συμπεριφορά μας. Στην πραγματικότητα φόβος είναι η ενστικτώδης αντίδραση στο «άγνωστο» που παίρνει τη «μορφή» που εμείς του δίνουμε.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Τα ζώδια και οι φόβοι τους
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

Όνομα:
    Μαρία

Re: Τα ζώδια και οι φόβοι τους

Νομίζω πως ήταν εύστοχο το άρθρο σας και αντιπροσωπευτικό. Πραγματικά όμως έχω κουραστεί να διαβάζω κατά καιρούς για το πόσο ευάλωτο είναι το ζώδιο των ιχθύων όσον αφορά τα ναρκωτικά,έχει καταντήσει κλισέ. Σε καμία περίπτωση δεν προσβάλλομαι,αλλά πιστεύω πως ο κόσμος που δεν ασχολείται αρκετά,θα περνάει εμάς τα ψαράκια για δεδομένους τοξικομανείς.Και γω είμαι ευαίσθητη ως εκεί που δεν πάει,και μάλιστα με ωροσκόπο σε ζώδιο του νερού,αλλά όπως και εκατοντάδες άλλοι ιχθείς,"ταξιδεύω" με το μυαλό. Και επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα,έχω να σας πω ότι άφησα το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου,λόγω των εξαρτήσεων του,μετά από μια σχέση που προσπάθησα όσο ποτέ,για να καταλάβω τελικά πως το πρόβλημα ήταν άλυτο. Ο καλός μου ήταν ένας παρορμητικότατος κριός γενικά.Τελοσπάντων,μην κουράζω,αλλά έλεος πια με την ευαισθησία μας..Θα βγούμε οι χειρότεροι του ζωδιακού,με τις συνέπειές της.Δεν χάνει κανείς όταν έχει φίλο\σύντροφο\αδελφό κτλ ιχθύ.Παιδιά του Ποσειδώνα,μιλήστεεεεεεεε...

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Νομίζω πως ήταν εύστοχο το άρθρο σας και αντιπροσωπευτικό. Πραγματικά όμως έχω κουραστεί να διαβάζω κατά καιρούς για το πόσο ευάλωτο είναι το ζώδιο των ιχθύων όσον αφορά τα ναρκωτικά,έχει καταντήσει κλισέ. Σε καμία περίπτωση δεν προσβάλλομαι,αλλά πιστεύω πως ο κόσμος που δεν ασχολείται αρκετά,θα περνάει εμάς τα ψαράκια για δεδομένους τοξικομανείς.Και γω είμαι ευαίσθητη ως εκεί που δεν πάει,και μάλιστα με ωροσκόπο σε ζώδιο του νερού,αλλά όπως και εκατοντάδες άλλοι ιχθείς,"ταξιδεύω" με το μυαλό. Και επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα,έχω να σας πω ότι άφησα το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου,λόγω των εξαρτήσεων του,μετά από μια σχέση που προσπάθησα όσο ποτέ,για να καταλάβω τελικά πως το πρόβλημα ήταν άλυτο. Ο καλός μου ήταν ένας παρορμητικότατος κριός γενικά.Τελοσπάντων,μην κουράζω,αλλά έλεος πια με την ευαισθησία μας..Θα βγούμε οι χειρότεροι του ζωδιακού,με τις συνέπειές της.Δεν χάνει κανείς όταν έχει φίλο\σύντροφο\αδελφό κτλ ιχθύ.Παιδιά του Ποσειδώνα,μιλήστεεεεεεεε...
    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Κανείς δεν έχει δεδομένο πως οι Ιχθείς είναι οποσδήποτε τοξικομανείς ή έχουν επιρρέπεια στις εξαρτήσεις. Κανείς λογικός τουλάχιστον. Τάσεις περιγράφονται, όχι άνθρωποι. Και εγώ που είμαι Καρκίνος, ούτε τόσο ευαίσθητη είμαι, ούτε τρελλή με την οικογένεια και ούτε κλειδαμπαρώνω επειδή φοβάμαι τους κλέφτες.

Και γω συμφωνώ με την Marina 7771.

Εκτός του ότι μιλάμε για τάσεις, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά αφορούν τα γενικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τα αρνητικά του σημεία, κανένα δεν είναι τέλειο. Αλλωστε ο ατομικός χάρτης καθενός είναι η -πώς να το πω- αστρολογική μας ταυτότητα. Αυτός μας αντιπροσωπεύει κατά μια έννοια. Και γω μια κλασική σκορπίνα είμαι, αλλά δε με αντιπροσωπεύουν όλα τα χαρακτηριστικά του ηλιακού μου ζωδίου, τοσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά....

Κε Μαντά, σας ευχαριστούμε για το άρθρο σας!
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Εγώ πάλι, όντας καρκίνος, ουδέποτε μου άρεσε να κλήνω παράθυρα και να κληδώνω πόρτες. Είχα "συστήματα" ασφαλίας στο "σπίτι" ως έννοια πιο πολύ.

Μια ερώτηση: λέτε ότι οι υδροχόοοι έχουν μια "συμπάθια" για τα άτομα του περιθωρίου. Αυτό δεν είναι ιδιότητα του ιχθύ?
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Να απαντήσω στον Deodonus. Το άρθρο λέει για τους υδροχόους ότι θέλουν να βοηθούν τα αδύναμα άτομα και όχι τα περιθωριακά!!

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Νομίζω πως ήταν εύστοχο το άρθρο σας και αντιπροσωπευτικό. Πραγματικά όμως έχω κουραστεί να διαβάζω κατά καιρούς για το πόσο ευάλωτο είναι το ζώδιο των ιχθύων όσον αφορά τα ναρκωτικά,έχει καταντήσει κλισέ.
    Η τρανή απόδειξη αγαπητή μου φίλη ότι κανένας πλανήτης και κανένα ζώδιο δεν μπορεί να μας επηρεάσει διότι δεν είμαστε άβουλα όντα. Η προδιάθεση σαφώς υπάρχει και δεν είναι σίγουρο ότι θα εκδηλωθεί.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Κανείς δεν έχει δεδομένο πως οι Ιχθείς είναι οποσδήποτε τοξικομανείς ή έχουν επιρρέπεια στις εξαρτήσεις. Κανείς λογικός τουλάχιστον. Τάσεις περιγράφονται, όχι άνθρωποι. Και εγώ που είμαι Καρκίνος, ούτε τόσο ευαίσθητη είμαι, ούτε τρελλή με την οικογένεια και ούτε κλειδαμπαρώνω επειδή φοβάμαι τους κλέφτες.
    Συμφωνούμε απολύτως. Μια ερώτηση: έχετε δική σας οικογένεια ή παιδιά;

Quote Originally Posted by Deodonus View Post
    Μια ερώτηση: λέτε ότι οι υδροχόοοι έχουν μια "συμπάθια" για τα άτομα του περιθωρίου. Αυτό δεν είναι ιδιότητα του ιχθύ?
    Σας απάντησε η φίλη μας stellitsa12. Δεν διαβάσατε σωστά την πρόταση του κειμένου.

Φιλικά
    Μ. Μαντάς
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

[quote=Μάνος Μαντάς;20860]

Συμφωνούμε απολύτως. Μια ερώτηση: έχετε δική σας οικογένεια ή παιδιά;
    Όχι κ. Μαντά δεν έχω οικογένεια με την έννοια των παιδιών, αλλά γενικώς οικογένεια έχω. Απλά, πολλά από τα χαρακτηριστικά που κατά καιρούς διαβάζω για το ζώδιο του Καρκίνου δεν με αντιπροσωπεύουν. Μπορεί να φταίει ο ωροσκόπος μου στην Παρθένο ή η Σελήνη μου στον Αιγόκαιρω ή τα βιώματά μου. Το ψάχνω, γι 'αυτό είμαι εδώ.
    Εξ ' άλλου συμφωνούμε πως τάσεις περιγράφονται.
    Φιλικά

Όνομα:
    Μαρία

Kύριε Μαντά,δεν παρεξηγήσατε το σχόλιο μου ελπίζω,γιατί έτσι κι αλλιώς το θέμα σας μου άρεσε γενικά.
    Παιδιά,δεν υπάρχουν"περιθωριακά" άτομα,μόνο προβληματικές καταστάσεις. Το πως θα τις αντιμετωπίσει ο καθένας μας είναι το θέμα,γιατί αν κάποιος τις συσσωρεύει πιο συχνά από άλλους ή του "κοστίζουν" περισσότερο,τότε απλά παραείναι ευαίσθητος.

Σας απάντησε η φίλη μας stellitsa12. Δεν διαβάσατε σωστά την πρόταση του κειμένου.
    Το κείμενο λέει "...και είναι αλληλέγγυοι σε κάθε απόκληρο και περιθωριακό άνθρωπο". Υποθέτω ότι οι "περιθωριακοί άνθρωποι" είναι οι "άνθρωποι του περιθωρίου".

Επίσης, και τα νεύρα δεν είναι (και) χαρακτηριστικό των ιχθύων; Από προσωπική πείρα το λέω, είναι πάντα νευρικά ευαιραίσθητοι.
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)