- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 22
-
26-03-2010, 07:37 PM #1
Συζητηση για το αρθρο Γαμος.Πως ανιχνευται στον γενεθλιο χαρτη
Εχω μια απορια και δεν ξερω αν ειναι σχετικη και με το αρθρο αυτο αλλα εκει μου δημιουργηθηκε και ετσι......
Τι γινεται εαν η Αφροδιτη μου ειναι στον Κριο στον 11 οικο και πεφτει μεσα στον 7 οικο ενος αλλου ανθρωπου??θα ημουν πραγματικα υποχρεος αν μπορουσατε να μου το εξηγησεται!!!!
-
26-03-2010, 08:55 PM #2
Re: Συζητηση για το αρθρο Γαμος.Πως ανιχνευται στον γενεθλιο χαρτη
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-03-2010, 10:31 PM #3
Πρωτα απο ολα ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!!!!:bigsmile: δηλαδη!! κανει σχεδια που συνιπολογιζωντας με (και αυτα τα σχεδια θα αποτυχουν) ?
-
27-03-2010, 07:47 AM #4
Το σχόλιό μου είχε αρκετή δόση αστεϊσμού, καθώς μια κριαρίσια Αφροδίτη, η οποία αρέσκεται περισσότερο σε μάλλον φιλικές καταστάσεις ή που μπορεί να είναι "εκκεντρική", δεν ευνοεί την έκφραση θερμών συναισθημάτων και την διατήρηση σταθερότητας.
Το βασικό και σίγουρο όμως είναι ότι δεν προδικάζουμε τίποτε στηριζόμενοι σε τόσο μεμονωμένα στοιχεία, καθώς σε μια συναστρία ελέγχουμε το σύνολο των θέσεων και των όψεων που υπάρχουν. Από μόνη της μια Αφροδίτη στον Κριό, η οποία πέφτει στον 7ο του άλλου, δεν μας λέει τίποτε, καθώς αγνοούμε τις όψεις που κάνει, τι ενεργοποιεί στον έναν χάρτη και τι στον άλλο, πού βρίσκονται τα Φώτα, και πολλά άλλα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-03-2010, 12:19 PM #5
Νομιζω οτι καταλαβα!!αλλα δεν εχει καμια οψη με τα φωτα παρα μονο μια αντιθεση στον ωροσκοπο.....:sad2:
Επισης να ρωτησω κατι αλλο (και συγνωμη και για ολες αυτες τις ερωτησεις..!) για να μελετησουμε τις οψεις πρεπει να δουμε τι αντιπρωσοπευει ο καθε πλανητης στην θεση που ειναι και μετα να ενωσουμε κατα καποιο τροπο τις λειτουργιες του!???!
-
29-03-2010, 01:59 AM #6
Έτσι...
Στο χάρτη μας όλες οι όψεις και και οι θέσεις παίζουν το δικό τους
ρόλο σπονυλωτά και στο τέλος συνοψίζουμε και συγχωνεύουμε τα πάντα.
Δράση και αντίδραση.Tabula rasa
-
31-03-2010, 06:31 PM #7
η αφροδιτη μου ειναι στους διδυμους.και στον 7 οικο εχω τον ουρανο στον τοξοτη.τι σημαινει αυτο?
-
31-03-2010, 06:52 PM #8
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
01-04-2010, 05:54 PM #9
ευχαριστω για την βοηθεια!δηλαδη αυτες οι οψεις που εχω δειχνουν οτι εχω πιθανοτητες διαζυγιου?απο οτι εχω διαβασει δεν εχω αλλες οψεις στο γενεθλιο που να δειχνουν κατι τετοιο παρα μονο τον ουρανο στον 7.παρολο που εχω την αφροδιτη μου στους διδυμους ειμαι ανθρωπος σταθερος στις σχεσεις μου και στις αποφασεις μου χωρις να μου αρεσουν οι αλλαγες και τα ρισκο.μηπως με αυτο εχει να κανει ο ωροσκοπος μου που ειναι στον ταυρο και η σελινη στον αιγοκαιρο?με απασχολει το θεμα του γαμου μου στο αν θα ειναι επιτυχειμενος και θα ηθελα να μαθω που μπορω να το δω αυτο και που να ψαξω.ευχαριστω πολυ..
-
01-04-2010, 06:39 PM #10
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, και θα συνεχίσουμε να το λέμε, με μία όψη ή με μία θέση, συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Ο Ουρανός στον 7ο από μόνος του δεν μας λέει τίποτε. Σε κάποιους μπορεί να είναι δείκτης διαζυγίου (μαζί με άλλους δείκτες) σε κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει εκκεντρικές σχέσεις ή σχέσεις με άτομα από την αλλοδαπή, ή γάμο με ...κομπιουτερά...
Το βλέπεις και μόνη σου, που με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη γειωμένη ότι τα πράγματα είναι πιο σύνθετα...:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.