s
ερωτησεις για ωριαιο χαρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

ερωτησεις για ωριαιο χαρτη

Καλησπερα!Εφτιαξα εναν ωριαιο χαρτη ρωτωντας "με σκεφτεται?¨".Αν και εχω απειρες αποριες και ελλειψεις (πως συλλεγουμε τις θεμελιωδεις δυναμεις,τι ακριβως σημαινει ως προς την απαντηση το να ειναι ισχυροι οι σημειοδοτες,πως ερμηνευουμε τις οψεις κλπ κλπ) και πρακτικα ειμαι κατω και απο το επιπεδο του αρχαριου....,εχω την εντυπωση οτι η απαντηση ειναι θετικη.Ειναι,τι λετε???

Re: ερωτησεις για ωριαιο χαρτη

Ποια είναι τα στοιχεία του χάρτη;

Ωχ...τα ξεχασα 5 απριλιου 8μμ 38' 03'' αθηνα.

Έχουμε τον Κρόνο στην ακμή του ωροσκόπου... προειδοποιητικός κανόνας,σχετικά με τη δυσκολία ερμηνείας του χάρτη ή τη δική σου δυσαρέσκεια απ'την ερμηνεία.

Και οι 2 δείκτες σου- η Αφροδίτη και η Σελήνη -μόλις άλλαξαν ζώδιο, πριν από 1 μονάδα χρόνου περίπου. Άλλαξες στάση ή συναισθήματα σε σχέση με αυτόν που σ'ενδιαφέρει;

Εκείνος είναι Άρης στην Παρθένο, στην πτώση της Αφροδίτης. Δεν σε σκέφτεται, δεν σε θέλει. Είναι περιπλανώμενος και ανάδρομος, στον 10ο ριζικό ή 4ο παράγωγό του. Δεν είναι στα καλύτερά του, ούτε έχει ευχέρεια κινήσεων. Έχετε επαγγελματική σχέση ή είναι απορροφημένος στην οικογένειά του;

Ο δικός σου κύριος δείκτης, η Αφροδίτη, είναι στην κυριαρχία του Ερμή. Ο Ερμής στον χάρτη σου κυβερνά τον 9ο και τον 11ο σου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ελπίζεις σε κάτι (ίσως απλά να ισχύει αυτό που ρώτησες). Και ο β' δείκτης σου είναι στον 11ο σου και στο ζώδιο του α' δείκτη σου. Είναι όμως στην αδυναμία του Άρη. Σ'έχει απογοητεύσει σε κάτι;

Όψεις δεν κοιτάζω, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν, αφού δεν ρώτησες για κάποιο γεγονός..
    Από τον χάρτη αυτόν όμως, εγώ θα έδινα αρνητική απάντηση στο ερώτημά σου.
    Last edited by laparisienne; 05-04-2012 at 11:50 PM.

δεν πειραζει lararisienne κριμα ο κοπος σου...σε ευχαριστω πολυ ετσι κι αλλιως!

Τι έγινε τώρα;

Εμφανίστηκε το προηγούμενο μήνυμα που δεν ανέβαινε πριν και χάθηκαν τα επόμενα!

Δεν πειράζει...τουλάχιστον δεν χάθηκε...

memember,σε 2 μονάδες χρόνου περίπου,κάτι θα ξεκαθαρίσει μέσα από δυσκολίες...υπομονή...

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by laparisienne View Post
    Τι έγινε τώρα;

Εμφανίστηκε το προηγούμενο μήνυμα που δεν ανέβαινε πριν και χάθηκαν τα επόμενα!
    Διορθώθηκε το αρχικό σου ποστ, οπότε δεν είχαν λόγο ύπαρξης τα δύο επόμενα..
    Γενικά, για να αποφεύγεις μελλοντικά να χάνεις κείμενο, προσπάθησε ν' αφήνεις κενό μετά τα σημεία στίξης..

μα ο κυβερνητης του 5ου ειναι ο διας στον 7ο .Γιατι εβαλες κυνερνητη του τον αρη?Ο αρης δεν ειναι δικος μου συγκυβερνητης απο εμπεριεχομενο ζωδιο?Τοσο λαθος τα εχω καταλαβει???Ο κρονος θεωρειται κι αυτος συγκυβερνητης μου ή αφορα εμενα τελοσπαντων αφου ειναι στην ιδια μοιρα με τον ωροσκοπο?Ετσι για να μαθαινω....Επισης αυτο το τεραστιο τετραγωνο μεταξυ αρη, αφροδιτης,ακμη 5ου και βορειου δεσμου λεει κατι?

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Διορθώθηκε το αρχικό σου ποστ, οπότε δεν είχαν λόγο ύπαρξης τα δύο επόμενα..
    Γενικά, για να αποφεύγεις μελλοντικά να χάνεις κείμενο, προσπάθησε ν' αφήνεις κενό μετά τα σημεία στίξης..
    Ευχαριστώ πολύ για το τιπ! Καληνύχτα!

Συνηθίζω να παίρνω τον 7ο για τον άλλον,γι'αυτό σε πήρα στο λαιμό μου.

Αν πάρουμε τον 5ο, τα πράγματα αλλάζουν υπέρ σου μάλλον, αλλά αδυνατώ να το δω απόψε.
    Επιφυλλάσσομαι για αύριο...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)