- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 82
Thread: Διελεύσεις Άρη
-
20-02-2012, 01:57 AM #1
Διελεύσεις Άρη
Όταν ο διελαύνων ανάδρομος άρης βρίσκεται στον 8ο οίκο, φανερώνει επιστροφές καταστάσεων από προηγούμενες ζωές;
-
20-02-2012, 02:20 AM #2
Re: Ο 8ος οίκος του ζωδιακού
Δεν προσέχεις καλύτερα μη σου φέρει κανένα μωράκι σ'αυτήν εδώ τη ζωή?
Κυρίως όταν θα είναι ορθόδρομος.Πως σου φαίνεται ι ιδέα?Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
20-02-2012, 03:26 AM #3
-
21-02-2012, 02:16 AM #4
-
21-02-2012, 02:34 AM #5
Γέννησα όταν ο Άρης ήταν ήδη στον 9ο οίκο μου.
Εδω πρέπει να πω ότι την ημέρα που γέννησα, ο κυβ. του 8ου, ήταν στις πρώτες μοίρες του ωροσκόπου μου.
Όταν γέννησα την πρώτη κόρη μου, ο Άρης ήταν στον 3ο μου, και ο κυβ. του 8ου μου ήταν στον 2ο.
Λογικά θα πρέπει να κοιτάμε και τον κυβ. του 8ου, έτσι?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-02-2012, 01:30 PM #6
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο ανάδρομος Άρης στον 8ο , μπορεί να αξιολογηθεί σύμφωνα με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό για το τρέχον έτος. Οι πλανήτες δημιουργούν τις τάσεις που θα δείξουν την κατεύθυνση που τείνουν να πάρουν οι τρέχουσες υποθέσεις της ζωής μας.
Όλα λοιπόν έχουν μία λογική. Αν κάποιος δεν βρίσκεται καν σε μία μόνιμη ή και περιστασιακή σχέση, δεν έχει κανένα λόγο να συνδέσει τον ανάδρομο Άρη στον 8ο με θέμα εγκυμοσύνης. (αν συνδεόταν θα μπορούσε να σημαίνει και μια εγκυμοσύνη με προβλήματα )
Αν κάποιος έχει κληρονομικά ζητήματα ή ανησυχία για περιορισμό στα εισοδήματα του συντρόφου, τότε αυτός ο Άρης μπορεί να σημαίνει πολλά.
Ο ίδιος Άρης μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος περνά από ένα επίπονο στάδιο πένθους κάποιας πραγματικής η συμβολικής απώλειας και έρχεται αντιμέτωπος με προσωπικούς του δαίμονες.
Ο ίδιος Άρης μπορεί να σημαίνει μία περίοδο που η σεξουαλική ζωή έχει μία ιδιαίτερη σημασία και που το πάθος γίνεται ο κακός σύμβουλος του ατόμου.
Ο ίδιος Άρης μπορεί να δείχνει μια περίοδο που το άτομο κυριεύεται από καταστάσεις δικαιολογημένης ή και αδικαιολόγητης ζήλειας που οδηγεί σε προβλήματα με τον σύντροφο.
Ακόμα θα μπορούσε να σημαίνει μια μακρά περίοδο όπου κάποιος βασανίζεται από αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις ή που ανακαλύπτει ότι θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή που κάποια παλιά χειρουργική επέμβαση έρχεται στο προσκήνιο με κάποιες επιπλοκές.
Όπως είπα πιο πάνω, όλα έχουν σχέση με την συνολική κατάσταση του χάρτη. Εκτός αυτού, να έχετε πάντα στο νου σας ότι το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μια εσωτερική ψυχική διεργασία και όχι απαραίτητα για κάποιο γεγονός.
Τα πράγματα που γεννιούνται και πεθαίνουν μέσα μας (8ος) αποτελούν τον μακρύ κατάλογο της αέναης αλλαγής μας στο χρόνο. Αλίμονο αν η ψυχή μας έμενε στάσιμη από την μέρα της γέννησης μέχρι τον θάνατο. Αλίμονο αν δεν υπήρχε τόπος διύλισης και απόσταξης της χρήσιμης ουσίας της ζωής. Αυτό το εργαστήρι απόσταξης, είναι ο 8ος και δεν σταματά να δουλεύει ποτέ!
Αν ο 8ος τονίζεται από έναν Άρη ανάδρομο στον οίκο του, καλύτερα να εκμεταλλευτούμε αυτή την ακραία ενέργεια για να φτάσουμε σε εσωτερικά βάθη αυτογνωσίας που δύσκολα πλησιάζονται, ειδικά αν ο γενέθλιος χάρτης μας δεν έχει έντονη την παρουσία του Πλούτωνα.Last edited by katiakiss; 21-02-2012 at 01:51 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-02-2012, 05:08 PM #7
Σε ευχαριστώ! Η προσέγγισή σου με βοήθησε πολύ και θα έλεγα πως η κατάστασή μου ταυτίζεται με το ανεξήγητο πένθος και μια προσπάθεια αυτογνωσίας. Άλλωστε η περίοδος εφηβείας χαρακτηρίζεται απο μόνη της από βαθιές, πλουτώνιες μεταρυθμίσεις. Η αστρολογία είναι ο καλύτερος σύντροφος σε τέτοια στάδια.
-
21-02-2012, 05:26 PM #8
Μπραβο Κατια! Καθως ο αναδρομος αρης ετοιμαζεται να επιστρεψει στον 8ο οικο μου, ξεκινησε ηδη ν ανακινει μερικα απο τα θεματα που ανεφερες.
Περι "πενθους", δεν το συζητω καν. Μονιμη κατασταση. Προοδευμενος ερμης στον 8ο παρεα με τον ηλιο και σκαβει βαθεια στο μυαλο κι ανακαλει ζητηματα ετσι κι αλλιως.
Δυστυχως ο ερμης ειναι κυβερνητης του γενεθλιου 7ου..........
-
21-02-2012, 05:52 PM #9
Θα ήθελα να προσθέσω πως ο άρης σε παρθένο έκανε και σύνοδο με το χείρωνα στο πέρασμα του και θα το επαναλάβει όταν ορθοδρομήσει. Δηλώνει μήπως προβλήματα υγείας; Και εκτός απο αυτό, απορροφεί όλη την ενέργειά μου, γιατί στο χάρτη μου όλοι οι πλανήτες είναι σε μεταβλητά ζώδια (εκτός απο ποσειδώνα,ουρανό και πλούτωνα που έχουν συλλογικό χρωματισμό). Και τώρα που το θυμήθηκα, ο ερμής(ως κυβερνήτης παρθένου) είναι κυβερνήτης 5ου και 8ου οίκου στο χάρτη μου, ενώ βρίσκεται στον 4ο. Φανερώνει αλλαγές στην οικογένεια; πολύ με τρομάζει τώρα που το βλέπω έτσι...
-
21-02-2012, 06:03 PM #10
Καρολινα, (τι ωραιο ονομα! Πολυ μου αρεσει!). Ο αξονας παρθενου/ιχθυων σεχετιζεται με την ενεργεια και την παθητικοτητα μας. Διαβασε το σχετικο αρθρο που κυρια Σπιγγου δημοσιευσε, νομιζω σημερα.
Για το αλλο θεμα γιατι τρομαζεις? Μια πιθανη αντιπαραθεση με το γονεικο περιβαλλον μπορει ν αποβει θετικη για σενα και να ξεκαθαρισει θεματα και συμπεριφορες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.