s
Θέσεις πλανητών - part 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 30 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 300
    Όνομα:
    Μαρία

Post Θέσεις πλανητών - part 2

Μιας και ήδη το υπάρχον θέμα "Θέσεις Πλανητών" έφτασε αισίως τις 200 και πλέον σελίδες, ξεκινάμε νέο θρεντ με ακριβώς την ίδια θεματολογία: τον υπολογισμό πλανητικών -και όχι μόνο- θέσεων. Το προηγούμενο θέμα, μόλις απαντηθούν και τα τελευταία ερωτήματα που τέθηκαν θα κλειδωθεί.

Έχουμε λοιπόν και λέμε...

Αν σας ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός -όχι η εξήγηση- των θέσεων των πλανητών, των πλανητοειδών, των Δεσμών της Σελήνης ή άλλων σημείων, όπως η Κορυφή (Vertex) στο γενέθλιο χάρτη σας από τους Συντάκτες και τους Αστρολόγους του Myhoroscope για να μπορείτε να διαβάζετε με περισσότερη ευκολία τα άρθρα ή τους οδηγούς που έχουν γραφτεί στα forums, πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και συμπληρώστε τα εξής στοιχεία:

1. Έτος, Μήνα και Ημέρα της γέννησής σας.
    2. Ώρα της γέννησής σας. Προσδιορίστε επίσης αν είναι πρωινή ή βραδυνή.
    3. Χώρα και πόλη της γέννησής σας.
    4. Προσδιορίστε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει να μάθετε.
    Προσοχή!
    • Μη ξεχνάτε ότι η γλώσσα που γράφουμε είναι ΠΑΝΤΑ η Ελληνική και ότι μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση στις απαντήσεις διότι οι αστρολόγοι μας δεν είναι συνεχώς online...
    • Η βοήθεια Μέλους προς Μέλος δεν είναι απαγορευτική. Όμως, καλό είναι όποιος επιθυμεί να απαντήσει να είναι 100% σίγουρος ότι γνωρίζει να υπολογίζει τα παραπάνω και ότι κάποιες αυτοματοποιημένες εφαρμογές του internet δεν είναι πάντα αξιόπιστες.

Επίσης:

Το myHoroscope.gr προσφέρει πλέον σε όλους εσάς τη δυνατότητα του υπολογισμού του γενέθλιου χάρτη σας, ο οποίος περιλαμβάνει τις θέσεις Πλανητών, Ωροσκόπου, Μεσουρανήματος, Χείρωνα, Λίλιθ, Κλήρου Τύχης, Βόρειου Δεσμού και Βέρτεξ. Θα μπορείτε, λοιπόν, να υπολογίσετε μόνοι σας τον χάρτη, ενώ θα σας δίνεται και ένα σύνολο από βοηθητικούς πίνακες (ζωδιακές θέσεις, οικοθεσία, όψεις με ανοχές) για την πληρέστερη μελέτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας!

Πέρα απο αυτό όμως, θα μπορείτε να υπολογίσετε συναστριακούς (synastry) και σύνθετους (composite) χάρτες, ακολουθώντας πάντα τα βήματα που σας δίνονται σε κάθε εφαρμογή.

Επειδή οι συγκεκριμένες εφαρμογές είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο (ίσως να λείπουν κάποιες περιοχές του εξωτερικού, όπως ανέφερε ο ScP εδώ και εδώ), για όποια απορία σας για τη θέση κάποιου σώματος που δεν μπορεί να βρείτε στις εφαρμογές, μπορείτε να ρωτήσετε στην παρούσα ενότητα, η οποία παραμένει ανοιχτή!

Καλή επιτυχία και καλή μελέτη!!

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

θα ήθελα να μάθω τισ θέσεις των πλανητών κ του vertex για καποιον που γεννήθηκε 28-6-1964 ώρα 04.10 ξημερώματα στην αθήνα. ευχαριστώ.

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Γεια σασ!!θα μπορουσε καποιοσ να μου πει που ειναι το Vertex??Εχω γεννηθεί 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα, σασ ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

Όνομα:
    Μαρία

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Quote Originally Posted by ορεστης View Post
    θα ήθελα να μάθω τισ θέσεις των πλανητών κ του vertex για καποιον που γεννήθηκε 28-6-1964 ώρα 04.10 ξημερώματα στην αθήνα. ευχαριστώ.
    Αγαπητέ Ορέστη,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 13 μοίρες και 29 λεπτά του Σκορπιού και στον 6ο οίκο.

Quote Originally Posted by ryssa View Post
    Γεια σασ!!θα μπορουσε καποιοσ να μου πει που ειναι το Vertex??Εχω γεννηθεί 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα, σασ ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
    Αγαπητή ryssa,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 8 μοίρες και 46 λεπτά του Καρκίνου και στον 8ο οίκο.

Όνομα:
    πετρούλα

Καλησπέρα!
    Γεννήθηκα 11 Δεκεμβρίου 1983,στις 7μιση το απόγευμα στη Κάλυμνο.
    Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η Ηρα,το σημείο Vertex στο χάρτη μου καθώς και τι σημαίνει το σημείο fortune που υπαρχει στο χάρτη μας.
    Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by stairway View Post
    Καλησπέρα!
    Γεννήθηκα 11 Δεκεμβρίου 1983,στις 7μιση το απόγευμα στη Κάλυμνο.
    Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η Ηρα,το σημείο Vertex στο χάρτη μου καθώς και τι σημαίνει το σημείο fortune που υπαρχει στο χάρτη μας.
    Ευχαριστώ!
    Γεια σου stairway,

Η Ηρα βρίσκεται στις 24 μοίρες και 56 λεπτά του Κριού και στον 10ο οίκο,
    το Βέρτεξ βρίσκεται στος 8 μοίρες και 57 λεπτά του Τοξότη και στον 5ο οίκο και
    ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 3 μοίρες και 21 λεπτά του Ταύρου και στον 10ο οίκο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Κλήρο της Τύχης (Pars of Fortune) μπορείς να δείς αυτό το άρθρο.

Όνομα:
    πετρούλα

Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita!Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αληθινά για εμένα!Ευχαριστώ...
    Μήπως μπορείς να μου πεις τα ίδια σημεία(Ηρα,Βερτεξ και κλήρο της τύχης) για κάποιον που γεννήθηκε στις 29-05-1982 και ώρα 4 τα ξημερώματα..?

αν θελουμε την εξηγηση μιας αστρολογικης οψης που πρεπει να
    απευθυνθουμε? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ γιατι δν μπορω
    να γραψω καινουριο θεμα,δν βρισκω καποιο λινκ. :worried:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by stairway View Post
    Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita!Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αληθινά για εμένα!Ευχαριστώ...
    Μήπως μπορείς να μου πεις τα ίδια σημεία(Ηρα,Βερτεξ και κλήρο της τύχης) για κάποιον που γεννήθηκε στις 29-05-1982 και ώρα 4 τα ξημερώματα..?
    Αν μου πεις και τόπο γέννησης, ευχαρίστως...

Quote Originally Posted by yoO View Post
    αν θελουμε την εξηγηση μιας αστρολογικης οψης που πρεπει να
    απευθυνθουμε? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ γιατι δν μπορω
    να γραψω καινουριο θεμα,δν βρισκω καποιο λινκ. :worried:
    Γεια σου yoO,

αν θες κάποιες πληροφορίες για μία συγκεκριμένη όψη, δοκίμασε πρώτα να κάνεις αναζήτηση γιατί μπορεί να έχει ήδη συζητηθεί αυτό που ζητάς. Μπορείς να πας εδώ και βάζοντας κάποιες λεξεις κλειδιά (π.χ. Σύνοδος Δία Κρόνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) θα δεις πόσα αποτελέσματα θα βγουν και θα το ψάξεις λίγο.

Αν τυχόν δεν υπάρχει προηγούμενο θέμα πάνω σ' αυτό που ζητάς, μπορείς να δημιουργήσεις νέο θέμα στις ενότητες που ρωτάμε (Αστρολογία για αρχάριους, Εραστές της Αστρολογίας ή Ρωτήστε τους Αστρολόγους) ανάλογα με το τί θες να ρωτήσεις. Ηδη πάντως στα διάφορα άρθρα αστρολογίας (στις ενότητες π.χ. Πλανήτες και Πλανητοειδείς, Όψεις, Στοιχεία, Ποιότητες) μπορείς να βρεις κείμενα που περιέχουν σχόλια για όψεις.

ευχαριστω πααααααρα πολυ Maroulita.

Page 1 of 30 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)