s
ΧΑΡΤΕΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΤΟΥ SITE
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    ΕΦΗ

ΧΑΡΤΕΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΤΟΥ SITE

Καλημερα σε ολους
    Δεν θελω να αναφερω καποιο λαθος αλλα δεν ηξερα και που να γραψω την απορια μου.
    Οι χαρτες της Ωριαιας που δημοσιευονται απο τα μελη που βρισκονται? Εννοω, πρεπει καποιος να ειναι συνδρομητης για να εχει προσβαση, γιατι εγω τουλαχιστον στην δωρεαν αστρολογια,δεν βρηκα κατι σχετικο.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Re: ΧΑΡΤΕΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΤΟΥ SITE

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Καλημερα σε ολους
    Δεν θελω να αναφερω καποιο λαθος αλλα δεν ηξερα και που να γραψω την απορια μου.
    Οι χαρτες της Ωριαιας που δημοσιευονται απο τα μελη που βρισκονται? Εννοω, πρεπει καποιος να ειναι συνδρομητης για να εχει προσβαση, γιατι εγω τουλαχιστον στην δωρεαν αστρολογια,δεν βρηκα κατι σχετικο.

Ευχαριστω για τον χρονο σας
    Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη, καθώς υπόκειται ακόμα σε βελτιώσεις και προσθήκες, έτσι ώστε όταν ανέβει (για να δοκιμαστεί από όλους μας) να πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις σωστής και απρόσκοπτης λειτουργίας...
    Το σίγουρο είναι ότι όταν την ανεβάσει ο ScP θα αποτελέσει χρησιμότατο εργαλείο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Πραγματικα, ειναι εξαιρετικη ετσι οπως την ειδα δημοσιευμενη σε δυο μελη.Παρα πολυ κατατοπιστικη, με συγκεντρωμενες ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται για τη ωριαια.
    Ποτε να ελπιζουμε περιπου?

Ευχαριστω και παλι

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη, καθώς υπόκειται ακόμα σε βελτιώσεις και προσθήκες, έτσι ώστε όταν ανέβει (για να δοκιμαστεί από όλους μας) να πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις σωστής και απρόσκοπτης λειτουργίας...
    Το σίγουρο είναι ότι όταν την ανεβάσει ο ScP θα αποτελέσει χρησιμότατο εργαλείο :bigsmile:
    Περιμένουμε εναγωνίως...:bigsmile:
    Tabula rasa

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)