- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 62
-
21-02-2010, 10:32 PM #1
Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη
Ποιες ενδείξεις θα μπορούσε να μας δώσει ο παρακάτω χάρτης για την ερωτική ζωή της συγκεκριμένης γυναίκας και τον γάμο της;
-
21-02-2010, 11:32 PM #2
Re: Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη
Λοιπόν, αρχικά λίγα λόγια για την ίδια. Ωροσκόπος Ζυγό με ποσειδώνα 1ο Οικο. Εξωτερικά πολύ γλυκια και φίνα κοπέλα, με ποσειδώνια...ομορφιά. έχει μια γλύκα στα μάτια της. 7ος Οίκος στον Κριό με κυβερνήτη τον ¶ρη στον 12ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας που έχει επιλέξει να παντρευτεί έχει κριαρίσια χαρακτηριστικά, είμαι παρορμητικός, φλογερός, εγωιστής και σίγουρα δεν είναι τυχαίος στην ζωή της - άρης 12ο οίκο. Αυτή η κοπέλα μου φαίνεται ότι έχει έρθει στην ζωή για να περάσει οικογενειακά θέματα (απο το παρελθόν). Η αφροδίτη στον 11ο οίκο, ίσως ο συντροφός της ήταν φίλος της πριν συνάψει σχέση μαζί του, ή τον γνώρισε μέσω φίλων.
Δεν ξέρω εάν έχω πέσει σε τίποτα απο αυτά μέσα... περιμένω απόψεις....
-
22-02-2010, 04:05 AM #3
Συμφωνώ και εγώ με τον 11 οίκο, γενικά φαίνεται να αποκομίζει καλές εμπειρίες από το κοινωνικό της περιβάλλον, είναι δημοφιλής, και προσελκύει ερωτικά ανθρώπους που ή είναι φίλοις της αρχικά ή γνώρισε το ταίρι της μέσω φίλων.Οι σχέσεις της είναι πολύ σημαντικές για αυτήν, (βέρτεξ στον 7ο) και πονεμένες....σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα....και όλα αυτά σε ένα ζώδιο...τελείως cool, πράγμα που είντράγωνο, παι λίγο ασύμβατο και ίσως μπερδεύει τους άλλους... Ο κυβερνήτης του 7ου με τον κυβερνήτη του 5 κάνουν τεράγμα που νομίζω καθυστερεί ...την εύρεση συζύγου...και γενικά ταλαιπωρεί τις σχέσεις. Ακμή 5ου στον Υδροχόο, οι εραστές της είναι συνήθως έξυπνοι,...εκκεντρικοί αλλά αυτυχώς είναι σε ένα σταθερό ζώδιο...
Παρόλα αυτά εμένα μου φαίνεται δύσκολος ο άρης στο 12 (¶ρης και Ήλιος συμβολίζουν τον εραστή και τον πιθανό μελλοντικό σύζυγο..), γιατί είναι ένας κρυφός οίκος, ίσως ψάχνεται πολύ και έχει θέματα με το υποσυνείδητό της πράγμα όχι θετικό για τις σχέσεις..μπορεί οι σύντροφοί της να ήταν καλλιτέχνες, ή να είχαν διάφορα θέματα με ....εξαρτήσεις? ή παντός είδους δύσκολες καταστάσεις? . Πάντος ο σύντροφός της είναι σίγουρα δυναμικός μην πω και εγωκεντρικός ( ακμή 7ου στον κριο..) και επισης θα μπορούσε να παντρευτεί έναν άνθρωπο με κάποιο αξίωμα ή καλή κοινωνική θέση, ενδεχομένως και λίγο μεγαλύτερό της (Κρόνος στο 10ο, Ηλιος στον 10 και στον Καρκίνο), και μια ιδέα....λέτε να ασχολείται με επιχειρήσεις, δεδομένου ότι της αρέσει η καλή ζωή (Αφροδίτη στο Λέοντα..) Η ίδια παντως στις σχέσεις της ενώ βγάζει μία γλυκύτητα σαν άνθρωπος (Ωροσκόπος στο Ζυγό) δείχνει στο σύντροφό της ότι έχει αυτοσεβασμό και σίγουρα είναι υπερήφανη...
Μπορεί όλα αυτά που υπέθεσα να είναι και ανοησίες βέβαια, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς.. Αναμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις!!
-
22-02-2010, 08:36 AM #4
η σεληνη στον 12ο μας δειχνει και κρυφες καταστασεις ερωτικες
Αρης στον 12 την απασχολουν καποια θεματα υγειας της
Διας στον 1ο ειναι ψηλη εχει ταση παχυνση
αλλα το παλευει
μαγνιτικη σιγουρα με τον πωσειδωνα της 1ο
ισως τον αντρα της τον γνωρισε σε καποιο νοσοκομειο;
η.. κατι σχετικο με αυτο
ενας γρηγορος γαμος
στα νεανικα της χρονια [7ο κριος με βερτεξ μεσα ουτε και αυτη το καταλαβε καλα καλα ποσο γρηγορα εγιναν]
με μεγαλυτερο αντρα κατι που ηθελε
να της δωσει ασφαλεια
πολλα ταξιδια μακρινα ισως και σε ταξιδι της να τον γνωρισε
ηθελε τον γαμο [Διας στον 1ο της ζυγος
πληθωρηκη συμπερηφορα σε αυτο που εβγαζε στους αλλους τετραγωνο ηλιου- δια
εκρυβε τις ανασφαλειες της καλα
την βοηθησε και ο συντροφος της πολυ βρηκε λιμανι σε αυτον ισως..
αυτη η συνοδος στον 11ο πλουτωνα ερμη θα πρεπει να τους πεθενε με τον πλουτωνειο λογο της πολυ μαγνητικη γυναικα
Τινακι περιμενουμε ...
καθοδηγηση.....Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
22-02-2010, 10:18 AM #5
Καλημέρα σε όλους.
Βλέπω σας ζορίζει ο συγκεκριμένος χάρτης και ίσως όχι αδικαιόλογητα, γιατί αυτή την φορά δεν σας έβαλα χάρτη που "φωνάζει" όπως την προηγούμενη.
Λοιπόν, μιλάμε για μια γυναίκα η οποία πλέον δεν είναι στην πρώτη της νιότη, παραμένει όμως μια πολύ ωραία γυναίκα, φινετσάτη, γοητευτική, ευγενική και καλοσυνάτη. Μολονότι είχαν κοινούς γνωστούς δεν τον γνώρισε σε φιλικό περιβάλλον, ήταν γείτονας της και την παρακολουθούσε από πολύ νεαρή ηλικία. Την περίμενε να μεγαλώσει (14 χρονών την είδε πρώτη φορά) για να την φλερτάρει. Περίπου στα 18 της χρόνια έκαναν δεσμό. Σίγουρα δεν ήταν τυχαίος στην ζωή της αλλά ούτως ή άλλως για εμένα προσωπικά κανείς δεν είναι τυχαίος στην ζωή μας πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον άντρα με τον οποίο θα αποκτήσουμε οικογένεια. Πέρασε αρκετά οικογενειακά θέματα, τα οποία φυσικά θα μου τα βρείτε εσείς. Και μια ερώτηση ακόμη, πόσο φλογερός μπορεί να έιναι ένας σύντροφος όταν ο κυβερνήτης του γάμου και ειδικά ένας Παρθενίστικος ¶ρης που πηγαίνει στον 12ο οίκο?
-
22-02-2010, 10:58 AM #6
Αγαπητή Χρυσάνθη,
Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι σημαντικές για εκείνη όχι μόνο από το Βέρτεξ, έχει ωροσκόπο Ζυγό που μας δείχνει ότι θέλει να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους και να διατηρεί το περιβάλλον της αρμονικό. Όπως είπα παραπάνω δεν καθυστέρησε να βρει τον σύζυγο, στα 25 της είχε παντρευτεί. Σε αυτό που έπεσες διάνα είναι το θέμα των εξαρτήσεων, πράγματι όταν τον γνώρισε έπαιζε χαρτιά, όμως τα έκοψε σχετικά εύκολα με τον γάμο.
Φυσικά ο ¶ρης στην θέση αυτή δείχνει πολλά παραπάνω τα οποία περιμένω να βρείτε, να πω μόνο πως δεν είναι καλλιτέχνης αλλά όπως πολύ σωστά είπες ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Είναι μεγαλύτερος της κατά 12 η 14 χρόνια και ειδικά την εποχή που τον γνώρισε αλλά και μετάπειτα είχε και έχει καλή θέση στην κοινωνία. Αν σκεφτούμε, ότι μιλάμε για πριν από 40 χρόνια σχεδόν, καταλαβαίνετε πως λίγοι ήταν εκείνοι την εποχή επιχειρηματίες. Καλά τα πήγες Χρυσάνθη μου όμως θέλω να μου λύσεις μια απορία, για ποιο άσύμβατο τετράγωνο μιλάς γιατί με μπέρδεψες λίγο.
Δέσποινα μου, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Δεν θα έλεγα ότι η Σελήνη στην θέση αυτή έχει χαρακτηριστικό τις κρυφές ερωτικές σχέσεις. Η υγεία της δεν την έχει απασχολήσει ποτέ έντονα παρά μόνο κάτι αλλεργίες τις οποίες όμως μπορεί και τις ελέγχει. Δεν έχει τάση για πάχος αντίθετα 'ηταν και είναι πάρα πολύ κομψή. Ο γάμος δεν ήταν γρήγορος, ήταν προγραμματισμένος άλλα έχει ¶ρεια χαρακτηριστικά.
Έχει κάνει ταξίδια στο εξωτερικό αλλά ουδέποτε με τον σύζυγο, μόνο με τα παιδιά της ( του 5 στον 9ο οίκο ) και με φίλες της ( Ουρανός στον 9ο). Αρκετά πληθωρική και γενναιόδωρη με τους άλλους αλλά και ο σύζυγος δεν είναι ο τύπος του τσιγγούνη και φυσικά δεν ήταν και ο πατέρας της τσιγγούνης. (Ήλιος τετράγωνο με Δία). Δεν βρήκε λιμάνι στον σύζυγο και πες μου εσύ το γιατί. Γενικά δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ομιλητική. Είναι ο τύπος που αργεί να πάρει εύκολα στροφές όχι γιατί είναι χαζή αλλά γιατί έχει τις δικές της εμμονές, αργεί να μιλήσει, είναι βαθυστόχαστη αλλά όταν μιλήσει μπορεί να σε σκοτώσει με τον λόγο της. Και μία πληροφορία επιπλέον, ο άντρας της είναι Λέων και έχει πλανήτες στον Καρκίνο ΄πράγμα που δηλώνει πως κάλυπτε τις προυποθέσεις για να τον επιλέξει για σύντροφο της ζωής της.
Δέσποινακι για προσπάθησε περισσότερο γιατί δεν βλέπω να παίρνεις άριστα.
-
22-02-2010, 01:43 PM #7
ΑΧ!! τιποτα δεν βρηκααααααα:nuts:
θα προσπαθησω Τινακι μου:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
22-02-2010, 02:12 PM #8
Καλησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:
Θα κανω και'γω μια προσπαθεια (θα ηθελα να με διορθωσετε αν κανω λαθος)...
Να τολμησω να υποθεσω για δευτερο γαμο?
Αυτο το λεω γιατι για δευτερο γαμο κοιταμε τον 9 οικο.Ακμη του 9 οικου ειναι στον Ταυρο,πλανητης κυβερνητης του ειναι η Αφροδιτη (ωροσκοπος της).Στον 9 οικο εχουμε τον πλανητη Ουρανο στους Δυδιμους (διπλο ζωδιο) ο ο ποιος φερνει ξαφνικες αλλαγες,σε συνοδο με τον Βορειο Δεσμο της (που με κανει να πιστευω πως οι αλλαγες στην ζωη της γινονται εντελος ξαφνικα, και ισως να μην της αρεσει που δεν μπορει να ελεγξη αυτες τις αλλαγες).Την συνοδο αυτη την τετραγωνιζει η Σεληνη της (ο ψυχισμος της,σχεση με την μητερα),αυτο με κανει να πιστευω πως αισθανοταν την μητερα της σαν εναν ανθρωπο μη σταθερο και ισως λιγο αποστασιοποιημενο.Αυτα τα στοιχεια ισως τα'χει και η ιδια στο χαρακτηρα της,και επιπλεον την κανει να βαριεται ευκολα.Η Σεληνη της βρισκεται στον 'κρυφο' 12 οικο, αυτο με κανει να πιστευω πως ισως να συγκρουεται μεσα της.Δηλαδη δεν ηθελε να γινει σαν την μητερα της,αλλα ξερει πως ολα αυτα τα στοιχεια της μητερας της, (που περιεγραψα πιο πριν) τα'χει και η ιδια.
Επισης αυτη η συνοδος κανει εξαγωνο με τον Δια (πλανητης των ευκαιριων ,του πολυ,οτι αγγιζει το μεγαλοποιει) και με τον Χειρωνα της.Σε αυτην την συνοδο Δια- Χειρωνα η Αφροδιτη της κανει ενα εξαγωνο (ενας πλουσιος γαμος,και γενικοτερα οι σχεσεις της εχουν ενα θεραπευτικο χαρακτηρα ειτε για αυτην ειτε για τους συντροφους της).
Οσο αφορα για τον αντρα της,δεν πιστευω πως ειναι ενας δυναμικος αντρας.Θα ελεγα πως ειναι ενας σοβαρος,χαμηλων τονων ανθρωπος,προτιμαει να ειναι 'στα παρασκηνια παρα πανω στην σκηνη',αγχωδεις, ηρεμη δυναμη (Αρης στην Παρθενο στον 12 οικο) με ισως πιθανα προβληματα υγειας.
Ειναι σωστη καποια απο τις σκεψεις που εχω κανει?
Φιλικα:bigsmile:
-
22-02-2010, 02:33 PM #9
Εκτιμώ ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε και το πού γεννήθηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς και για τις δύο παραμέτρους που εξετάζουμε (ερωτική ζωή & γάμος) σημαντικότατο ρόλο παίζει (εκτός από την ηλικία) και ο τόπος. ¶λλες προσλαμβάνουσες και άλλα ηθικά χαρακτηριστικά έχει μια που γεννήθηκε στο Παρίσι και τη δεκαετία του '30, και άλλα μία που γεννήθηκε στα Σφακιά, ακόμα και τη δεκαετία του 70 :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-02-2010, 03:34 PM #10
Mητσάκο η γυναίκα αυτή έχει γεννηθεί στην Αθήνα!
Λίνα μου, για να κοιτάξουμε δεύτερο γάμο θα πρέπει ο πρώτος μας (ο 7ος δηλαδή) να δείχνει τάσεις χωρισμού. Η γυναίκα αυτή έχεις ενδείξεις χωρισμού στον χάρτη της? Δεν έχει πολλές αλλαγές στην ζωή της, όχι σημαντικές τουλάχιστον, όμως είχε μητέρα αρκετά εκρηκτική και επαναστατική για την εποχή της. Η μητέρα της ήταν πολύ δυναμική γυναίκα και τις προκαλούσε πολλές συναισθηματικές εξάρσεις. Είχε πολλά στοιχεία Παρθένου, υποχόνδρια, τελειομανής τα οποία τα κληρονόμησε όλα η γυναίκα του χάρτη καθώς είναι μανιακή και η ίδια με την καθαριότητα και την τάξη.
Η Σελήνη στον 12ο έφερε σε σχετικά νέα ηλικία αλτσχαιμερ στην μητέρα και ύστερα από πολλά χρόνια σε μεγάλη ηλικία κατέληξε σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Η ίδια επισκεπτόταν την μητέρα της αρκετά συχνά ( Σελήνη στον 12ο) χωρίς φυσικά να μπορεί να της προσφέρει το παραμικρό. Ο άντρας της είναι αρκετά δυναμικός και δεν θα έλεγα ότι είναι χαμηλών τόνων. ό Ήλιος στον 10 αλλά και η Αφροδίτη της σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι ένδειξεις καταπιεστικού και εξουσιαστικού συζύγου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.