- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 12
Thread: Απορίες - Σύνοδος Κρόνου-Δία
-
03-04-2006, 12:10 PM #1
Απορίες - Σύνοδος Κρόνου-Δία
Θέλω να ρωτήσω όταν λέμε ότι ένας πλανήτης είναι σε έξαρση σε ένα ζώδιο αυτό σημαίνει ότι υπερτερεί?
Και κάτι ακόμη, δύο πλανήτες κάνουν σύνοδο, κρόνος και δίας όπου και τα δύο έχουν το ζώδιο του ζυγού....όπότε εδώ υπερτερεί ο κρόνος, επομένως τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά? ε?Zouzouni
-
03-04-2006, 12:18 PM #2
Re: Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε - Απορίες
evita Z
Αυτο σημαινει οτι ο πλανητης εκφραζει τις καλυτερες ιδιοτητες του!!!
Τα πραγματα ειναι πολυ καλα!!!
-
04-04-2006, 04:16 PM #3
Re: Απορίες - Σύνοδος Κρόνου-Δία
Σε έξαρση ένας πλανήτης είναι όντως το καλύτερο όπως στα είπε και η Αγγελική. Δεν είναι απλώς στη σωστή "θέση" από όπου εκφράζει τις καλές ιδιότητες του αλλά σε μια τέτοια θέση (ζώδιο) που εκφράζει με δύναμη τις καλύτερες ιδιότητές του. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μεταξύ Κρόνου και Δία (σε σύνοδο) υπερτερεί οπωσδήποτε ο Κρόνος. Και οι δυο είναι βαριοί πλανήτες (δηλ. κινούνται αργά), πολύ σημαντικοί (πλανήτες πεπρωμένου) και έχουν μεγάλη δύναμη και οι δυό ο καθένας στις ιδιότητές του. Νομίζω ότι από τις ΄0ψεις που κάνει ο καθένας τους με όλους τους άλλους πλανήτες αλλά και από τους οίκους που βρίσκονται και που γίνονται οι όψεις μπορούμε να καταλάβουμε ποιός υπερτερεί και σε ποιόν τομέα στο γενέθλιο χάρτη μας.
Μήπως επειδή τον έχεις για "κακό" τον καημένο τον Κρόνο νομίζεις πως είναι ποιό ισχυρός; Όταν βλέπεις τον Κρόνο σε τρίγωνα να χαίρεσε πολύ θα φέρει/φέρνει "σταθερές" στη ζωή σου.
Υ.Γ. Αυτά που γράφω τα γράφω επίτηδες προκειμένου οι υπόλοιποι (όσοι τα ξέρετε καλά) να με διορθώνετε σε ότι γράφω. Τεστάρω με λίγα λόγια αυτά που νομίζω ότι ξέρω. Παρακαλώ να το κάνετε αυτό.
-
05-04-2006, 01:27 AM #4
Αγαπητό μέλος
Όπως ανέφεραν τα προηγούμενα μέλη μας, ένας πλανήτης σε έξαρση είναι στη πιο τιμητική του θέση. Επομένως, είναι πολύ δυνατός και έχει την ικανότητα να εκφράζεται πολύ καλά.
Στη σύνοδο που αναφέρετε μπορεί να έχει ένα προβάδισμα ο Κρόνος, λόγω έξαρσης και λόγω του ότι είναι βαρύτερος του Δία. Αλλά η σύνοδος δεν είναι κακή, καθώς ο Δίας χωρίς να έχει ιδιαίτερη θέση (τίτλο), είναι συμβατός με το ζώδιο του Ζυγού, ένα ζώδιο ανάπτυξης σχέσεων ή γάμου. Θεωρώ από αυτά που λέτε θετική τη σύνοδο και δημιουργική.
Όπως είπε η magikadespell, ο Κρόνος είναι πολλές φορές θετικότερος του Δία, καθώς είναι ακριβοδίκαιος και προσδίδει σταθερότητα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
12-04-2006, 10:28 AM #5
[QUOTE=magikadespell]\
Μήπως επειδή τον έχεις για "κακό" τον καημένο τον Κρόνο νομίζεις πως είναι ποιό ισχυρός; Όταν βλέπεις τον Κρόνο σε τρίγωνα να χαίρεσε πολύ θα φέρει/φέρνει "σταθερές" στη ζωή σου.
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας, και magikadespell δεν έχω τον κρόνο για κακό, απλά επειδή τώρα έχω αρχίσει να ασχολούμε και να ψάχνω πράγματα δεν είχα άποψη για αυτούς τους πλανήτες....Zouzouni
-
13-04-2006, 02:22 PM #6
Θα ήθελα μια μικρή ανάλυση για το εξής Ο 3ος ΟΙΚΟΣ : Σηματοδοτεί τα αδέρφια ,τους συγγενείς (εξ αίματος), την αλληληγραφια, τα φαξ, το Ιντερνετ. Την Μέση Εκπαίδευση (μέχρι το Λύκειο). Τα βιβλιοπωλεία, τις φήμες ( όχι την προσωπική φήμη), τα κουτσομπολιά. Τα τηλεφωνά ,τις ειδήσεις ,τα μηνύματα ( sms, e-mail ).
Δηλαδή όταν μέσα σ'αυτόν τον οίκο υπαρχει η ανάδρομη αφροδίτη στους διδύμους και ο ήλιος στον καρκίνο, αυτό τι μπορεί να σημαίνει?
ΕυχαριστώZouzouni
-
10-04-2009, 07:20 PM #7
Δηλαδή το ότι έχω δια σύνοδο ΚΡΟΝΟ στο ζυγό κ στον 11ο να χαίρομαι γιατί θα φέρει τύχη κ διάρκεια στις σχέσεις μου και άτομα που με θα με αγαπάνε?
Οι πλανήτες οι συγκεκριμένοι δεν κάνουν καμία άλλη σχέση με κανέναν άλλο πλανήτη στο ωροσκόπιο μου κανένας απτούς δυο...
και κάτι άλλο, είναι πολύ κακιά όψη το τετράγωνο τις σελήνης μου (καρκίνος-9ος) με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ (ζυγός-12ος) αν το δουλέψω θα μπορέσω να το ανατρέψω η είμαι καταδικασμένη να έχω ένταση μεταξύ ψυχικής υγείας κ συναισθημάτων μου; Υπάρχει ελπίδα; :unsure:
-
10-04-2009, 09:29 PM #8
-
11-04-2009, 07:54 PM #9
Απάντηση όμως δεν μου έδωσες ... :worried:
-
11-04-2009, 08:06 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.