- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 41
Thread: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης
-
29-01-2005, 09:28 PM #1
Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης
Tι ζητάτε από μια μόνιμη σχέση;
Προφανώς έρωτα, αγάπη, συντροφικότητα, κοινά σημεία αναφοράς και συμβιβασμού.
Αναλύετε λοιπόν γενέθλιους χάρτες, βρίσκετε αρμονικές όψεις μεταξύ Ήλιου-Σελήνης, αλλά και Άρη – Αφροδίτης και πιστεύετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό.
Τον πρώτο καιρό, που η σχέση στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έλξη και όχι στις βαθύτερες ανάγκες σας, όλα φαντάζουν υπέροχα. Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποιείτε, πως έχετε ανάγκη και από συναισθηματική τροφή. Δεν είναι αρκετό το να είμαστε αρεστοί και αποδεκτοί από το άλλο πρόσωπο, θέλουμε να γίνουμε και κατανοητοί. Να μπορούμε να μοιραστούμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας, τα όνειρά μας, τους φόβους μας και τα μυστικά μας. Είναι η στιγμή, που αποφασίζουμε να ανοίξουμε την πόρτα μας, για να περάσει και να δει τι κρύβει η υποσυνείδητη εικόνα μας.
Αν η Αφροδίτη μας (έρωτας )σχηματίζει αρμονική όψη με την Σελήνη μας (συναίσθημα) δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Φανταστείτε όμως τη σχέση σας με ένα άτομο με Αφροδίτη στους Ιχθύς (που επιζητεί μια σχέση ζεστή και τρυφερή, καθότι υπερευαίσθητο) που συμβαίνει να έχει την Σελήνη του στον Τοξότη (αγάπη για την ελευθερία, αυθορμητισμό). Θα σας αποπροσανατολίσει, γιατί αυτό που του είναι αρεστό δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη πραγματική.
Θα του αρέσει να εισπράττει την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, αλλά συχνά θα αποτραβιέται από κοντά σας επιζητώντας τον δικό του προσωπικό χώρο ή θα θέλει να κάνει και κάποια πράγματα μόνο του.
Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν όταν υπάρχει στο χάρτη μας μια τέτοια δύσκολη όψη; Τι πρέπει να επιλέξουμε;
Σκεφτείτε ότι επιλέγουμε ένα σύντροφο για την οικειότητα που νιώθουμε μαζί του. Αν δεν υπάρχει το στοιχείο της Αφροδίτης (ευχαρίστηση) θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση, σαν κάτι να μας πνίγει. Πώς να πλησιάσουμε ερωτικά κάποιον για τον οποίο δεν νοιώθουμε έλξη; Αν πάλι αισθανόμαστε έντονο μαγνητισμό για κάποιο άτομο, αλλά δεν υπάρχει κατανόηση, συναισθηματικό πλησίασμα δυστυχώς μέσα μας θα νοιώθουμε άδειοι.
Η λύση δεν βρίσκεται λοιπόν στο να απομονώσουμε και να διαλέξουμε το ένα ή το άλλο. Απλώς έχοντας επίγνωση του αστρολογικού μας χάρτη, θα φροντίσουμε να ενεργούμε σωστά ανάλογα με την περίπτωση. Η τάση ελευθερίας μιας Σελήνης στον Τοξότη, ή μιας Αφροδίτης στον Κριό, καλό θα είναι να περιορίζεται σε δύσκολες συναισθηματικά στιγμές του συντρόφου ιδιαίτερα αν η Αφροδίτη του ή η Σελήνη του ανήκουν σε ζώδια ευαίσθητα. Έτσι μόνο θα ξεπεραστούν τα προβλήματα των δύσκολων όψεων μεταξύ των δύο κυριών του Ζωδιακού και θα υπάρξει σύμπνοια, κατανόηση και πραγματική αγάπη.
-
31-01-2005, 02:37 AM #2
Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση Βάλια
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
05-02-2005, 12:21 PM #3
Πολύ καλό άρθρο valia!
-
18-07-2005, 06:56 PM #4
Και από μένα ενα "μπραβο"! :clapping: :clapping:
Πολύ σωστή τοποθέτηση και μας ωθεί σε σκέψεις όπως... πρίν από το να δούμε αν ταιριάζουμε με κάποιον, θα πρέπει να σιγουρευτούμε για τα δικά μας "θέλω" και το τι παίζει μεγαλύτερη σημασία και είναι περισσότερο ουσιαστικό για μας τους ίδιους...
Μήπως τελικά, το "ζευγάρι μιας ζωής" είμαστε εμείς και ο εαυτός μας??...
χμμμ....:blink:Prasina_Matia
...Σκόρπιες σκέψεις που ίσως να χαθούν στον άνεμο...
-
18-07-2005, 08:39 PM #5
Κατα την ίδια έννοια νομίζω πως, ενα άτομο που έχει τον Ήλιο στον Τοξότη (φλογερό, ενεργητικό, φιλελεύθερο) με ωροσκόπο στον Ταύρο που τον κάνει να αναζητά τον συντηριτικό,πεισματώδη και σταθερό χαρακτήρα που κάποια στιγμή θα εμφανίσει ξεκάθαρα, καθώς την Σελήνη στον Λέωντα ενα εξίσου φλογερό ζώδιο σε αυτά που αισθάνεται και δεν μπορεί να εκφράσει(τις τρυφερές του ιδιότητες) και την Αφροδίτη στον Σκορπιό που του εξιτάρει τον ερωτικό τομέα κανοντάς τον λάτρη των ερωτικών περιπετειών, θα πρέπει κανείς απο την ζέστη να πηγαίνει στο κρύο και να συμορφώνεται με ευαισθησίες που πρέπει να μαντεύει και ερωτικά πάθη που πρέπει να ανάβει ο συντροφός του...αλλά αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την αγάπη που τυχόν μπορεί να προσελκύσει ο συγκεκριμένος συνδιασμός νομίζω πως όπως προείπατε αγαπητή valia, αναλύοντας ξεπερνάς τα εμπόδια και τις δύσκολες όψεις.
Δεν ειμαι ειδήμων απλά παραθέτω την αποψή μου κάτω απο το όμορφο άρθροΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
17-06-2008, 11:33 PM #6
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΨΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΙ, 12ος ΟΙΚΟΣ) ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΤΟΞΟΤΗ, 6ος ΟΙΚΟΣ); ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (7ος ΟΙΚΟΣ);
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
-
18-06-2008, 12:09 AM #7
Αφου βγηκε ξανα αυτο το ωραιο αρθρο στην επιφανεια, θα ηθελα να ρωτησω πως θα εκφραζοταν ενα τετραγωνο της εκλεπτυσμενης αφροδιτης στο ζυγό με μια σκληρη σεληνη στον αιγοκερω ?
Ευχαριστω
-
20-07-2008, 06:25 PM #8
να σας κανω μια ερωτηση..
ποτε λεμε οτι ενας πλανητης ειναι χτυπημενος..
ποιες ειναι οι οψεις που γινονται με αυτον τον πλανητη...
-
21-07-2008, 01:51 PM #9
αν το ατομο εχει σεληνη στο παρθενο κ αφροδιτη στον αιγοκερω τι ζηταει?
-
21-07-2008, 03:06 PM #10
Μιλώντας εκ πείρας, προσωπικά δεν έχω γνωρίσει πιο υλιστές και ψυχρούς ως προς την εκδήλωση του συναισθήματος ανθρώπους...δυσκολεύονται πολύ, δεν αφήνονται σχεδόν ποτέ και το πρώτο πράγμα που θέλουν ,νομίζω, είναι να μπορούν να ελέγξουν...τα ανεξέλεγκτα..κι εγώ με μια Σελήνη στον Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδυμους..ταρατατζουμ τζουμ τζουμ!:bigsmile:
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.