s
Κρόνος στον 7ο γενέθλιο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
    Όνομα:
    Ιουλία

Κρόνος στον 7ο γενέθλιο οίκο

Quote Originally Posted by roadrunner
    Ευχαριστω πολυ,αλλα ειμαι απλα προχωρημενη αρχαρια-που ειναι πιο επικινδυνο απο τον αρχαριο!:embarrest

Να διορθώσω την έκφραση μου,για τον Κρονο/7ο οικο ,προς αποφυγην παρεξηγησεως!Ειναι στην έξαρση του στον 7ο ο Κρονος,αλλα,σε θέματα συναστριας δεν ειναι οτι καλύτερο να έρχεται σε επαφή,με σημεια/πλανητες του αλλου ατομου,στην προκειμένη περιπτωση με την Σελήνη στον 7ο /Καρκίνο.
    Φωτεινούλα,

όταν λέμε ότι ο Κρόνος είναι σε έξαρση στον 7ο, τι ακριβώς αποτελέσματα έχει για το άτομο?

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Κρόνος στον 7ο οικο

Αν θυμηθούμε τις ιδιοτητες του Κρονου(πειθαρχία,ξεκαθάρισ μα,δικαιοσύνη,σκληρή κρίση,λογική,περιορισμος κτλ)καταλαβαινουμε γιατι εχει την έξαρση του στο εγκεφαλικό,αερινο ζωδιο της ισοτητας,ισονομιας,δικαιοσ υνης κτλ, του Ζυγου.

Τωρα οταν σ'ενα χάρτη βρεθει στο 7ο οικο,δείχνει οτι το άτομο,θα φέρεται με λογική,θα "ζυγιζει"τα θέματα του οίκου.Σε υπερβολικο βαθμο,εαν εχει αρνητικές οψεις,οποτε μπορει να "παγώνει"το αυθόρμητο συναοσθημα(με σεληνη)ή να ειναι αναποφάσιστο κτλ.Δεν ειναι απαγορευτικος φυσικά στα θέματα του οικου,απλα η προσέγγιση τους απο το ατομο θα γίνεται με βάση τις Κρονιες ιδιοτητες.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Στην περίπτωση που στο γεννέθλιο ωροσκόπιο, ο Κρόνος στον 7ο οίκο είναι και ανάδρομος τί σημαίνει;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή eddy

Όταν ο Κρόνος σε ένα χάρτη είναι ανάδρομος, φέρει πιο αισθητά τα καρμικά του στοιχεία. Δηλώνει μία ψυχή με αρκετή γνώση, αλλά την οποία δεν χρησιμοποίησε σωστα στο παρελθόν. Εδώ στον χάρτη όπως τον προβάλλετε, φανερώσνει το χρέος, σε σχέση με άλλους ανθρώπους, είτε σαν συνεργασία, είτε σαν γάμο. Αλλά γενικά ο Κρόνος, ακόμη κι ορθόδρομος είναι καρμικός. Ωστόσο, για μία πλήρη ανάλυση του καρμικού πεδίου του χάρτη σας, δεν αρκεί μόνο ένα στοιχείο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

'ηθελα να ρωτήσω το εξής ,έχω ακούσει πως αν σε γενέθλιο χάρτη έχουμε τον κρόνο στον λέοντα στον 7 οίκο σημαίνει γάμος σε ηλίκια άνω των 30 ,ισχύει κάτι τέτοιο?
    ευχαριστώ:d

Όνομα:
    Μυρτώ
    Με είχαν συμβουλέψει παλιότερα, μιας κι εγώ έχω αυτό το στοιχείο στο χάρτη μου, να μην προχωρήσω σε γάμο πριν την Κρόνια επιστροφή δηλ. στα 29-30.
    Φαντάζομαι πως τότε η σκέψη ωριμάζει περισσότερο και η κρίση είναι πιο ολοκληρωμένη και σταθερή. Ένας Κρόνος στον 7ο δεν θα συγχωρούσε έναν επιπόλαιο και βιαστικό γάμο και θα εμφάνιζε αργά ή γρήγορα τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι δυσλειτουργικός.
    Επίσης ο Κρόνος στον οίκο αυτό μπορεί να δείχνει ότι το άτομο έλκεται από συντρόφους με διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, ή γενικότερα ότι έλκεται από Κρόνια άτομα (δηλ. ώριμα, συγκρατημένα, σοβαρά, καθιερωμένα κτλ κτλ)
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    Δημήτρης
    Αγαπητή Mary7
    Όταν ο Κρόνος είναι στον 7ο οίκο, έχει μια λογική να πεις ότι ο γάμος θα καθυστερήσει. Κάποτε, αυτό το «θα καθυστερήσει» σήμαινε «μετά τα 30». Σήμερα για να παντρευτείς πριν τα 30 θα πρέπει να έχεις στον 7ο οίκο Αφροδίτη, Άρη, Δία και πάλι παίζεται.
    Τώρα για τον Λέοντα, δεν ξέρω από πού προκύπτει. Ίσως επειδή αν έχεις Λέοντα στον 7ο οίκο, θα έχεις Υδροχόο στον 1ο που σε κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητη, κάτι που γενικά δεν βοηθάει στη δέσμευση του γάμου. Ίσως πάλι επειδή στην παραδοσιακή αστρολογία ο Κρόνος είναι σε αδυναμία στον Λέοντα.
    Θέλω να πω ότι έχει κάποια λογική αυτό που άκουσες αλλά γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε τους αφορισμούς. Κάθε χάρτης πρέπει να εξετάζεται στο σύνολο του.

ΥΓ. Καλώς ήρθες στο φόρουμ μιας και αυτό είναι το πρώτο σου μήνυμα.

Όνομα:
    vasiliki
    Θα θελα να ρωτήσω αν ο γενέθλιος κρόνος στον 7ο οίκο εκδηλώνει όλα τα χαρακτηριστικά του σε μεγαλύτερο βαθμό δηλ.ακόμα πιο έντονα κατά την επιστροφή Κρόνου γύρω στα 29-30 χρόνια. θεωρείται διάστημα δύσκολο ή βιώνεται το ίδιο με κάποιους πχ που έχουν επιστροφή Κ΄ρονου αλλά ο γενέθλιος είναι στον 2ο οίκο;

Όνομα:
    Μυρτώ
    Κοίτα επειδή ο 7ος οίκος είναι και γωνιακός, σίγουρα έχει μια παραπάνω βαρύτητα. Σκέψου ότι κατά την κρόνια επιστροφή που ούτως η άλλως το άτομο μπαίνει σε διαδικασία ενηλικίωσης (ό,τι αυτο σημαίνει για τον καθένα) θα έχει να αντιμετωπίσει και μια εκ βαθέων ανασκόπηση των σχέσεων στη ζωή του με τους σημαντικούς Άλλους (συνεργάτες, συντρόφους κτλ).
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Δεν φανερωνει απλα τον τομεα στον οποιο θα εκδηλωθει η κρονια επιστροφη??????????
    Για το κατα ποσο θα ειναι δυσκολο πρεπει κατα την γνωμη μου να εξεταστει απο το συνολικο ωροσκοπιο. Ο αδερφος μου με την κρονια επιστροφη στον 7 ειχε μια μεγαλη ευκαιρια στον τομεα των επαγγελματικων του συνεργασιων.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread