s
Οι τέχνες στην Αστρολογία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
    Όνομα:
    Ράνια

Οι τέχνες στην Αστρολογία

Το να βρει κάποιος μια τέχνη η οποία να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του, δεν είναι κάτι εύκολο. Ακόμα κι αν διδαχτεί όλες τις τεχνικές και τα μυστικά μιας τέχνης, μπορεί ποτέ να μην καταφέρει να λέγεται, έστω και μετριότητα στο είδος. Η ηρεμία και η ικανοποίηση που προσφέρει η δημιουργία της τέχνης, δυστυχώς δεν είναι για όλους. Αστρολογικά πως μπορούμε άραγε να διακρίνουμε, αν κάποιος έχει ταλέντο, είναι χαρισματικός που λέμε; Σε τι είδους τέχνη θα μπορούσε να έχει κλίση;

Όνομα:
    cancerian

Re: Οι τέχνες στην Αστρολογία

Για αλλη μια φορα , θα πω οτι εισαι καταπληκτικη. Για αλλη μια φορα εσκισες !!!!!!!

Πολύ ωραίο άρθρο και ενδιαφέρον!!
    Αναμενόμενο από κάποιον που ανήκει στο καλαίσθητο και καλλιτεχνικό ζώδιο του
    Ζυγού:bigsmile:
    Έχω απλά μια απορία.
    Πόσο σημαντική είναι μια αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα και πως μπορεί να δρα σαν τροχοπέδη στην καλλιτεχνική έκφραση του ατόμου ακόμη και αν υπάρχουν στοιχεία και όψεις στο χάρτη που δείχνουν κλίση προς τις τέχνες?
    Θα μπορούσε αυτ'η η 'οψη αν και αρνητική να δώσει ώθηση σε καρπούς?

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Βασίλης

Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τη black moon. Μήπως στις πηγές του άρθρου υπήρχαν καθόλου αναφορές στο Χείρωνα ως εμπλεκόμενο στον τομέα της τέχνης; Πιστεύω ότι έχει κάποια σχέση ως εμπλεκόμενος με την ανάπτυξη αυτού που λέμε skill, αλλά και της καλλιτεχνικής "αγωνίας" για κάτι τέλειο αλλά και της ψυχοθεραπευτικής επίδρασης που έχει η τέχνη ειδικά αν πρόκειται για κάποιου είδους "κατασκευή".
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τη black moon. Μήπως στις πηγές του άρθρου υπήρχαν καθόλου αναφορές στο Χείρωνα ως εμπλεκόμενο στον τομέα της τέχνης; Πιστεύω ότι έχει κάποια σχέση ως εμπλεκόμενος με την ανάπτυξη αυτού που λέμε skill, αλλά και της καλλιτεχνικής "αγωνίας" για κάτι τέλειο αλλά και της ψυχοθεραπευτικής επίδρασης που έχει η τέχνη ειδικά αν πρόκειται για κάποιου είδους "κατασκευή".
    Ναι ο Χείρωνας(2060) σχετίζεται με την τέχνη και συγκεκριμένα περισσότερο με την μουσική.Παράληψη...Ευχαριστ ώ!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Πολύ ωραίο άρθρο και ενδιαφέρον!!
    Αναμενόμενο από κάποιον που ανήκει στο καλαίσθητο και καλλιτεχνικό ζώδιο του
    Ζυγού:bigsmile:
    Έχω απλά μια απορία.
    Πόσο σημαντική είναι μια αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα και πως μπορεί να δρα σαν τροχοπέδη στην καλλιτεχνική έκφραση του ατόμου ακόμη και αν υπάρχουν στοιχεία και όψεις στο χάρτη που δείχνουν κλίση προς τις τέχνες?
    Θα μπορούσε αυτ'η η 'οψη αν και αρνητική να δώσει ώθηση σε καρπούς?
    Πιστευω οτι και τις αρνητικες οψεις Αφροδίτης- Ποσειδώνα, που δειχνουν μια ταση ονειροπόλησης, μπορει ο κατοχος τους να τις μετατρέψει σε καλλιτεχνική εμπνευση και δημιουργία.Συνήθως η αντίθεση εκφράζει μια σύγκρουση.Στην προκημένη περίπτωση θα βρεί διέξοδο το άτομο ή μέσα απο την δημιουργική έκφραση που του προσφέρει η όψη ή θα ψάξει να βρεί άλλες διεξόδους.Όχι δημιουργικές αλλα το αντιθετό...ίσως και αυτοκαταστοφικές!

Ο Αρης σε αρνητικη οψη με τον ποσειδωνα τετραγωνο δε μπορει να βγαζει καλλιτεχνικες τασεις?
    Αν γνωριζω καλα οι οψεις με Ποσειδωνα ερμη και αφροδιτη ακομα κι οταν ειναι δυσκολες βγαζουν καλλιτεχνια...Με τον Αρη δε μπορει να συμβαινει το ιδιο?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Ααααχ... Πάλι θα γκρινιάξω.... Δεν πειράζει πιστεύω, μια φορά το τρίμηνο είναι πλέον, θα μου το συγχωρήσετε φαντάζομαι... Η αλήθεια είναι όμως πως έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι εντάσσεται - ή προσπαθεί φιλότιμα και καλοπροαίρετα να εντάσσεται - σε ότι κοινώς αποκαλούμε "προσπάθεια" , είτε με το χαρακτήρα του επιστημονικού, είτε του πιο "χαλαρού".

Επί του προκειμένου, να πω ότι όταν γίνονται τέτοιες προσεγγίσεις, καλό θα είναι να συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραδείγματα, στο βαθμό που είναι εφικτό, και να μην βασιζόμαστε μόνο σε γενικόλογες αναφορές, είτε βιβλιογραφικές, είτε από το διαδίκτυο. Κάποιος χρήστης είχε προσπαθήσει στο παρελθόν νομίζω να το κάνει αυτό, αν θυμάμαι καλά είχε εστιαστεί συγκεκριμένα στο να εξετάσει όψεις Σελήνης - Ποσειδώνα, μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων που παρέθετε. Νομίζω πως ήταν πολύ καλή προσπάθεια και δομικά εύστοχη, έτσι όπως είχε παρουσιαστεί.

Ενώ στο άρθρο, δεν γίνεται αυτό. Για παράδειγμα, όσον αφορά τους αρχιτέκτονες, που αφορά και το αντικείμενό μου, έχω καταλήξει πως δεν δικαιολογείται από πουθενά το στοιχείο του Ζυγού ή των Διδύμων. Αντίθετα, ιδιαίτερα έντονα είναι τα στοιχεία του Καρκίνου και του Αιγόκερου, τόσο σε Ηλιακό, όσο και προσωπικούς πλανήτες.

Έχω την αίσθηση πως πολλές καταγραφές γίνονται χωρίς αντίστοιχη σταστιστική τεκμηρίωση κι εκεί πάνω αρχίζουν και τίθενται διάφορα ζητήματα. Δεν έχω ξεχάσει το σοκ που είχαν υποστεί πολλοί χρήστες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας "ten million marriages".

Αυτά γενικά. Και για να μην παραξηγηθώ, να τονίσω για ακόμη μια φορά πως δεν τα βάζω με μεμονωμένα πρόσωπα που κάνουν μια προσπάθεια, αλλά με συγκεκριμένους τρόπους που, σε μένα τουλάχιστον, δείχνουν να "μπάζουν" από παντού.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Ράνια

Αγαπητή gargoyle χωρίς φυσικά να νομίζω οτι θα τα έβαζες ποτέ με μεμονωμένα πρόσωπα, που κάνουν μια προσπάθεια(γιατί αλλωστε; ),θα ήθελα να σου ζητήσω και εγώ με την σειρά μου,να μην το παίρνεις προσωπικά, επειδή η αρχιτεκτονική ειναι το αντικειμενό σου (όπως επίσης και ενός μπάρμπα μου),και δεν αναφερθηκε παράδειγμα πανω σ'αυτό!Παράδειγμα - αν θέλεις να είσαι αντικειμενική - ,θα έπρεπε να δώσω επίσης για την ζωγραφική (που είναι το αντικειμενο μου),για την γλυπτική,για την κεραμοπλαστική,για την συγγραφή, για την υποκριτική,για την χορογραφία,για την σκηνογραφία,για την ταχυδακτυλουργία,για την αργυροχρυσοχοία,για...για... ειά σας!Αν ήταν να διαβάζει ο καθένας 10 σελίδες παραδείγματα ,δεν νομίζω οτι θα το διάβαζε το κείμενο ποτέ ώς το τελος!Τώρα αν η προσπάθεια μου είτε με το χαρακτήρα του επιστημονικού, είτε του πιο "χαλαρού"σου φάνηκε να "μπάζει" απο παντού,λυπάμαι πραγματικά.Επίσης για το οτι έχεις καταλήξει πως δεν δικαιολογείται από πουθενά, το στοιχείο του Ζυγού ή των Διδύμων,όσον αφορά τους αρχιτέκτονες, ενώ αντίθετα πιστεύεις, πως ιδιαίτερα έντονα είναι τα στοιχεία του Καρκίνου και του Αιγόκερου, τόσο σε Ηλιακό, όσο και προσωπικούς πλανήτες,...θα μπορούσες να γράψεις ένα αρθράκι σχετικό,μιας και είναι και το αντικειμενό σου ,με αρκετά παραδείγματα για να μοιραστείς τις πολύτιμες γνώσεις σου μαζί μας...

ΥΓ.Ελπίζω να μην προκαλέσω σοκ στους αναγνώστες του άρθρου μου, -όπως αυτό που είχαν υποστεί πολλοί χρήστες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας "ten million marriages"- μετα την δημοσίευση του δικου σου, που θα περιλαμβάνει και στατιστική έρευνα.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Ο Αρης σε αρνητικη οψη με τον ποσειδωνα τετραγωνο δε μπορει να βγαζει καλλιτεχνικες τασεις?
    Αν γνωριζω καλα οι οψεις με Ποσειδωνα ερμη και αφροδιτη ακομα κι οταν ειναι δυσκολες βγαζουν καλλιτεχνια...Με τον Αρη δε μπορει να συμβαινει το ιδιο?
    Scorpion το τετράγωνο σημαίνει εξουδετέρωση ή παρεμπόδιση.Και οι δύο πλανήτες δεν εκφράζονται με τον αγαπημένο τους τρόπο.Υπάρχει παρεμπόδιση μεταφοράς ενέργειας.Στην συγκεκριμένη: πολλές απ' τις παρορμήσεις πηγάζουν απ'το ασυνείδητο και έτσι με δυσκολία τις αντιλαμβάνεσαι σωστά ( την πηγή τους).Είναι γενικά μια δύσκολη όψη που βγάζει αρκετά προβλήματα, τα οποία σχετίζονται κυρίως με την διαστρέβλωση της πραγματικότητας.Ενας ωραίος τρόπος που βρίσκει αυτή η όψη, για την συσώρευση της ενέργειας και των δύο πλανητών,ειναι η υπερ-δραστήρια φαντασία στον σεξουαλικό τομέα.
    Πάντως σε ΟΛΕΣ τις αρνητικές όψεις που εμπλέκεται ο Ποσειδώνας,μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τέχνη,ως θεραπευτικό μέσο και να μετατραπεί η αρνητική ενέργεια της όψης σε θετίκή ή τουλάχιστον λιγότερο επιβλαβής.Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με τον αθλητισμό ή τις πολεμικές τέχνες λόγω ¶ρη.Απλά αυτό δεν συμβαίνει συνήθως.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)