s
Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με πλανήτες και σημεία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με πλανήτες και σημεία

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει όταν ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει σύνοδο με το γενέθλιο vertex.
    Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο άρθρο που θα μπορούσα να διαβάσω;
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Διελαύνων Πλούτωνας - γενέθλιο vertex

Oι ανθρωποι που θα μπουν στην ζωη σου και τα γεγονοτα που θα βιωσεις κατα την διαρκεια της διελευσης, εχουν σκοπο να σε οδηγησουν στην εσωτερικη σου ωριμανση.
    Αλλοτε πιο ευκολα κι αλλοτε πιο δυσκολα. Μην σε τρομαζει η λεξη δυσκολια. Προκειται για μια περιοδο, που αν αφουγκραστεις καλα τον εσωτερικο σου κοσμο και παρατηρησεις προσεκτικα τι συμβαινει γυρω σου, θα δωσεις απαντησεις σε πολλα ερωτηματικα σου. Ειδικα στα θεματα του οικου που γινεται η διελευση. Οσο πιο ευκολα αποδεχτεις τα μαθηματα και τις υποχρεωσεις σου, τοσο πιο ανωδυνα θα περασει αυτη η περιοδος.

Ευχαριστώ Sagivi

Καλησπέρα κι από μένα.
    Ήθελα να θέσω κι εγώ τον προβληματισμό μου για τον διελαύνων Πλούτωνα. Γνωρίζω ότι είναι αργός πλανήτης και έχει ως χαρακτηριστικό του να μεταμορφώνει με το πέρασμα και την επιροή του. Σε αυτή τη φάση σχηματίζει τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη μου και τον γενέθλιο Ουρανό μου(οι δύο πλανήτες σε σύνοδο στο γενέθλιο χάρτη μου). Με φοβίζει λίγο αυτό για να είμαι ειλικρινής. Γνωρίζετε τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διέλευση και επίσης κάθε πότε αλλάζει μοίρα ο Πλούτωνας?
    Ευχαριστώ..

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by ΤΖΟΥΝΙ View Post
    Καλησπέρα κι από μένα.
    Ήθελα να θέσω κι εγώ τον προβληματισμό μου για τον διελαύνων Πλούτωνα. Γνωρίζω ότι είναι αργός πλανήτης και έχει ως χαρακτηριστικό του να μεταμορφώνει με το πέρασμα και την επιροή του. Σε αυτή τη φάση σχηματίζει τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη μου και τον γενέθλιο Ουρανό μου(οι δύο πλανήτες σε σύνοδο στο γενέθλιο χάρτη μου). Με φοβίζει λίγο αυτό για να είμαι ειλικρινής. Γνωρίζετε τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διέλευση και επίσης κάθε πότε αλλάζει μοίρα ο Πλούτωνας?
    Ευχαριστώ..
    ΤΖΟΥΝΙ, πίστεψέ με, δεν έχει κανένα νόημα να σου δώσει κάποιος την στείρα ερμηνεία στις όψεις τετραγώνου με την γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης \Ουρανού μέσα στον χάρτη σου. ¶λλωστε, αυτό είναι κάτι που μπορείς να το βρεις και ξεσκονίζοντας λίγο την βιβλιοθήκη του site.
    Για να δοθεί μια σοβαρή ερμηνεία, θα πρέπει κανείς να γνωρίζει από ποιο οίκο σου κάνει το εν λόγω τετράγωνο ο τράνζιτ Πλούτωνας , σε ποιο οίκο είναι η σύνοδος Αφροδίτης\Ουρανού και ποιους οίκους κυβερνούν αντίστοιχα οι δύο πλανήτες αυτοί. Ακόμα και έτσι όμως για να αξιολογηθεί, θα πρέπει να μελετήσει κανείς το σύνολο του χάρτη σου.
    Δεν ξέρω για ποιο λόγο θες να μάθεις την κίνηση του Πλούτωνα , αλλά αφού έχεις την απορία θα σου πω ότι κινείται περίπου μία μοίρα το μήνα. Μην δίνεις ανοχή πάνω από μία μοίρα στην όψη.
    Είναι μία όψη που θα σε ταλαιπωρεί για περίπου 2 χρόνια και μην περιμένεις κάποιο γεγονός από μία στιγμή στην άλλη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα φταίει ο Ουρανός που είναι απέναντι από την σύνοδο και όχι μόνο ο Πλούτωνας. Όπως καταλαβαίνεις, δεν αρκεί η καταγραφή μερικών όψεων για μία σωστή ερμηνεία.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ευχαριστώ katiakiss.

Καλησπερα! Δεν γνωριζω πως μπορω να βαλω νεο θεμα.. οποτε αν καποιος δει το μηνυμα μου θα χαρω να μου απαντησει!..

Ειμαι Ζυγος και παρατηρησα στις διευλευσεις οτι ο Πλουτωνας κανει συνοδο με την γενεθλια Σεληνη μου στον 1ο οικο. Η Σεληνη μου ουτως ή αλλως βαλλεται απο αρνητικες οψεις με Δια και Πλουτωνα.. οποτε να περιμενω βαθιες εσωτερικες ανασκαφες τα επομενα χρονια.. Σωστα? Εαν υπαρχουν καποια αρθρα για να μελετησω ή καποιος που να γνωριζει για αυτη την οψη που βρισκεται στον 1ο μου οικο θα χαρω. Ευχαριστω πολυ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread