s
απορια για αλληλοσυμπληρωμενα και καρμικα ζωδια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    διδυμινα

απορια για αλληλοσυμπληρωμενα και καρμικα ζωδια

εχω ακουσει οτι τα απεναντι ζωδια μπορει α μην ειναι ιδια και να μη ταιριαζουν τοσο πολυ μεταξυ τους..αλλα "αλληλοσυμπληρωνονται"κα τα καποιο τροπο..
    σε επιπεδο προσωπικο αυτο ολο ομως πως θα μπορουσε να λειτουργησει??και πως κατεπεκταση σε επιπεδο σχεσεων??
    να δωσω ενα παραδειγμα για να γινω πιο κατανοητη...
    αν καποιος ειναι διδυμος με ωροσκοπο τοξοτη...ουσιαστικα τι γινεται??αλληλοσυμπληρωνετ αι ας μου επιτραπει ο ο ορος μονος του??δηλαδη οτι δεν εχει απο ζωδιο το αντλει απο ωροσκοπο..??
    και ετσι τελικα αυτο το ατομο ειναι πιο ισσοροπημενο...??
    μιλαμε παντα ανεξαρτητα απο τις οψεις των πλανητων και ειδικα τον κυβερνητων του (ερμη-δια)σε ενα τελειως γενικο επιπεδο...

απλα για να καταλαβω την λειτουργια των απεναντι ζωδιων...

και στην περιπτωση σχεσης..??οταν καποιος ειναι αιγοκερως με ωροσκοπο καρκινο...
    και εχει σχεση με εναν διδυμο με ωροσκοπο τοξοτη οπως προαναφεραμε..αυτοι οι δυο ουσιαστικα ειναι καρμικος συνδιασμος και απο ζωδιο και απο ωροσκοπο απο οσο ξερω...αυτο στην πραξη πως μεταφραζεται???

η περνωντας την περιπτωση που ενασ αιγοκερως με ωροσκοπο καρκινο τα χει με εναν καρκινο με ωροσκοπο αιγοκερω??τι γινεται σαυτη την περιπτωση σχεσης??
    μιλαμε παντα και το τονιζω για μια σφαιρικη απαντηση...και οχι για πληρη αναλυση αυτης της σχεσης

γιατι αντιλαμβανομαι οτι παιζουν και αλλα πραγματα ρολο!!

ευχαριστω!!

Re: απορια για αλληλοσυμπληρωμενα και καρμικα ζωδια

Νομίζω αναφέρεσαι σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις. Αυτό που λες για τα καρικά ζώδια, δεν το ξέρω.

Θα σου πω τη γνώμη μου για τα παραδείγματα που λες ήλιος τάδε και ωροσκόπος στο απέναντι. Από τις φτωχές μου γνώσεις δεν βλέπω με το καλημέρα κάποια αλληλοσυμπλήρωση. Αντίθετα βλέπω πόλωση ανάμεσα στις ανάγκες του Ήλιου και στον ρόλο που έχει κληθεί να αναλάβει ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να βγάλει πέρα σε αυτή τη ζωή. Μία τραμπάλα βλέπω, που για να υπάρξει κάποια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου αυτή η αλληλοσυμπλήρωση, θα πρέπει αυτή η τραπάλα να ισορροπηθεί από τον ίδιο.

Για την περίπτωση τώρα την τελευταία στην συναστρία, ο ήλιος του ενός φωτίζει τον ωροσκόπο του άλλου και υπάρχει μια καλή ροή ενέργειας ανάμεσά τους. Αλλά αυτό δεν ξέρουμε αν αρκεί για να δημιουργηθεί σχέση η οποία θα είναι και ευτυχής και ανθεκτική στους δύσκολους καιρούς καιρούς που ζούμε.... Η συνεξέταση των προσωπικών ωροσκοπίων μεμονομένα αρχικά και η συναστρία μετά έχει πολλά να μας πει. Μία μεμονομένη αμοιβαία όψη, όχι.

Πάντως μου φαίνεται ότι δεν έχεις βάλει σε ειρμό καλό τη σκέψη σου, σόρρυ κιόλας, γιατί έτσι όπως έθεσες το ερώτημα με τα παραδείγματα δεν νομίζω να βγαίνει ένα σαφές μεμονομένο συμπέρασμα. Στην αστρολογία τα κοιτάμε όλα συνδιαστικά....

Η γενική σου ιδέα ότι τα ζώδια αλληλοσυμπληρώνονται, ναι ισχύει, αλλά αφού πρώτα προηγηθεί προσωπική δουλειά. Εγώ πάντως με το πολικό του Ήλιου μου, σε ανθρώπους, πάντα μας βγαίνει μία αρχική αντιπάθεια, μία άβολη συνθήκη. Στην πορεία αν υπάρξουν κι άλλα θετικά στοιχεία, μπορεί και να υποφέρει ο ένας τον άλλον.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    διδυμινα

γεια σου parkat, καταρχην...ευχαριστω για την απαντηση

δευτερον, αυτο για την πολικοτητα των απεναντι ζωδιων το χω ακουσει και εγω...

ουσιαστικα αυτο που σε μπερδεψε ειναι μαλλον οτι εγραψα τρεις περιπτωσεις...απλα η μια η οποια αφορα τα απεναντι ζωδια ηθελα να δω πως λειτουργει ακι μεμονωμενα στην προσωπικοτητα ενος ατομου...και συνδυαστικα με αλλο ανθρωπο σε επιπεδο σχεσης...
    το αλλο θεμα αφορα οντως καρμικα ζωδια...

οποτε ουσιαστικα μιλαμε για δυο περιπτωσεις και οχι τρεις..

οσο αφορα την οποια εξελιξη της σχεσης...αυτης σιγουρα παιζουν ακι αλλα πραγματα ρολο οπως ειπες και συ και μαλιστα συνδυαστικα..
    αλλα γιαυτο τονισα οτι δεν ψαχνω να δω πως και αν αυτοι οι 2 θα ταιριαξουν μεταξυ τους μονο απο ζωδιο και ωροσκοπο...ουτε να βγαλω καποιο συγκεκριμενο συμπερασμα!απλα ηθελα να δω σε μια πρωτη ματια πως τα απεναντι ζωδια λειτουργουν ..οταν μιλαμε..για μια προσωπικοτητα..και πως οταν μιλαμε για δυο ανθρωπους...(σχεση)

με την ιδια λογικη...θαρρω πως θα λειτουργουσε σε μια συναστρια...αν πχ ο ενας ειχε αφροδιτη στον καρκινο ακι ο αλλος στον αιγοκερω...ουσιαστικα την αλληλοσυμπληρωση ηθελα να εξακριβωσω αν υπηρχε..και δε διαφωνω μαζι σου οτι σιγουρα θελει πολυ προσωπικη δουλεια για αν ισσοροπησει...ολο αυτο καποια στιγμη...

ωστοσο εδωσες την λεξη κλειδη...."τραμπαλα" :toung:
    μεχρι οσοτου βρεθει το κεντρο βαρους και ισσοροπησει...

Πιστευω τα αντιθετα ζωδια εχουν καταβαθος πολλες ομοιοτητες γιαυτο μπορουν να ταιριαζουν στα αισθηματικα πχ ο καρκινος ειναι λατρης της οικογενειας κ ο αιγοκερως λατρης της εργασιας ωστοσο θελουν κ οι δυο σταθεροτητα κ ειναι συντηρητικοι κ τελικα το βρισκουν αυτο το στοιχειο ο ενας στον αλλον ενω οι διδυμοι κ ο τοξοτης αν κ ισως εχουν διαφορετικο τροπο σκεψης ειναι κ οι 2 κοινωνικοι κ λατρεις των μετακινησεων κ συνενοουνται ευκολα.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)