s
Η Τίνα απαντά, έκλειψη, στον, κάτι-, στην, είμαι, μοίρα, διδύμων, στις, παρηγορητικός, κανένας, λόγος, προκύπτει, 1830, 23/2/1972, προσωπικό, δεκεμβρίου, χάρτη, γεννηθεί, γυναίκα, μήνα, ευχαριστώ, προκαταβολικά, ενασχόλησή, έγκυος, έτοιμη, 21ης, χειρότερα, σελήνη, χαίρετε-, καλύτερα, πολύ, ξέρετε, σελήνης, ολική, χρονιάς, πρόκειται, διάβασα, μένα, όπως, πραγματοποιηθεί, ανησυχία, χαίρετε, τελευταία, εύλογη, πιστεύω, δεκέμβρη, θεωρήστε" /> Έκλειψη 21ης Δεκεμβρίου...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Έκλειψη 21ης Δεκεμβρίου...

Χαίρετε- χαίρετε...

Στις 21 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί, όπως ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα, η τελευταία έκλειψη της χρονιάς... Πρόκειται, διάβασα, για ολική έκλειψη σελήνης στην 29η - και κάτι- μοίρα των Διδύμων...
    Ε, ...πιστεύω ότι θα θεωρήστε εύλογη την ανησυχία μου αν σας πω ότι στην 29η -και κάτι-, μοίρα των Διδύμων έχω τη Σελήνη στον προσωπικό μου χάρτη...
    Έχω γεννηθεί στις 23/2/1972 ώρα 18:30...
    Κανένας παρηγορητικός λόγος προκύπτει; Ή να είμαι έτοιμη για τα χειρότερα... (Κι είμαι και έγκυος στον 5ο μήνα η γυναίκα...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ενασχόλησή σας...

Όνομα:
    Τίνα

Re: Έκλειψη 21ης Δεκεμβρίου...

Καλημέρα και καλή λευτεριά!

Δεν νομίζω πως πρέπει ν' ανησυχείς ιδιαίτερα.
    Οι εκλείψεις συνήθως φέρνουν κρίσιμα γεγονότα όταν ενεργοποιούν δύσκολες όψεις με ανοχή 3 μοίρες.
    Κατά' άλλα μάλλον θα πρέπει ν' ανησυχούμε λίγες ημέρες νωρίτερα που σχηματίζονται κάποιες δύσκολες γωνίες παρά την ίδια την έκλειψη η οποία σχηματίζει θετικές όψεις με Ποσειδώνα.
    Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένεις το άρθρο που ετοιμάζεται να μπει εντός ολίγων ημερών για την έκλειψη αυτή.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)