s
Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 12 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 113
    Όνομα:
    Αναστάσης

Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση, γιατί μ' αρέσει ν' ακούσω διαφορετικές απόψεις και στάσεις πανω σε ένα θέμα.

Θέμα η απόρριψη ή αν θέλετε η χυλόπιτα (για να παραπέμψουμε λίγο και στα νεανικά μας χρόνια) και ας το εστιάσουμε κυρίως στο συναισθηματικό-ερωτικό επίπεδο, γιατί σαν θέμα είναι πολύ ευρύ και καλύτερα να μην χαθούμε.

Πώς αντιμετωπίζουμε και χειρίζομαστε την απόρριψη; Βγάζουμε στη φόρα τον εγωιστικό μας εαυτό; Δείχνουμε ένα πρόσωπο στον άλλον που ως τώρα κρύβαμε; Κάνουμε οτιδήποτε για να μας λυπηθεί ο άλλος, μπας και γίνει καμιά επανασύνδεση; Αρνούμαστε να παραδεχτούμε αυτό που μας συμβαίνει; Εκδικούμαστε; Κολλάμε περισσότερο; Πέφτουμε σε κατάθλιψη; Πάμε γι' άλλα; Ή κάτι άλλο;;;

Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Πως το αντιμετωπίζω...χμ χμ.. εξαρτάται! Εάν πρόκειται για απόρριψη σε κάτι που δεν πρόλαβε καν να αναπτυχθεί τότε αδιάφορα.

Εάν έχει έρθει από άτομο στο οποίο έχω επενδύσει κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικά τότε πονάει ...όσο μεγαλύτερη η επένδυση τόσο μεγαλύτερη η απώλεια.

Πάντως σε κάθε περίπτωση παύω αυτόματα να γίνομαι "βάρος"...σέβομαι απόλυτα της επιθυμίες της άλλης πλευράς.

Όνομα:
    Μαιρη

Φαντάζομαι πως δεν εννοείς την περίπτωση που απλά έχεις βάλει στο μάτι κάποιον και τρώς ζεστή χυλόπιτα έτσι;;; Γιατί εκεί δεν κάνεις απολύτως τίποτα, δεν υπάρχει λόγος. Προχωράς παρακάτω :bigsmile:
    Τώρα αν είσαι σε σχέση και σου ρθει η χυλόπιτα κατακούτελα, πάλι για μένα οι αντιδράσεις είναι συγκεκριμένες. Αν ο άλλος δεν σε θέλει.... όοοοσο κι αν χτυπιέσαι..., ο σκληρόκαρδος δεν μαλακώνει. Αρα αξιοπρέπεια και αποδοχή της κατάστασης, είναι αυτό που κάνω εγώ.
    Μπορεί να με πάρει απο κάτω, να κάτσω σπίτι μου να κλαίω, ή να βρω την επόμενη κι όλας ημέρα τον αντικαταστάτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ενοχλήσω. Αφού δεν θέλει... τι να κάνομεν :weird:
    Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του να φταίμε εμείς που απορριφθήκαμε. Εκεί το παλεύω το θέμα, μπας και τον πείσω πως.... δεν είμαι ελέφαντας. Και εκεί είναι και το δύσκολο της υπόθεσης.
    Το σίγουρο όμως είναι πως κουτοπονηριές, ψευτιες, απειλές κλπ κλπ, δεν έχουν θέση.
    Και στις 2 περιπτώσεις αν ο άλλος δεν θέλει, ότι και να κάνεις, αργά η γρήγορα, το παιχνίδι είναι χαμένο. Αρα, τινάζουμε μαλλί και προχωράμε ή κλεινόμαστε σπίτι και τον...κλαίμε.... μέχρι να μας περάσει.
    Βέβαια, επειδή ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, αν πιστέψω πως τον έχω ξεπεράσει δεν θα έλεγα όχι σε κάποια μελλοντική ερωτική συνεύρεση. Αν όμως έχει περάσει καιρός κι εγώ ακόμα καίγομαι και...με θυμηθεί , σίγουρα δεν θέλω να τον δώ.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Ιουλία

Πως το αντιμετωπίζουμε?

Το βλέπουμε σαν μια ακόμη εμπειρία και με αξιοπρέπεια, χωρίς κλάματα και με αυτοπεποίθηση, προχωράμε μπροστά!!!
    Η ζωή είναι κύκλος ... και ο κύκλος γυρνά ...
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Φωτεινή

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!

Προσωπικά όπως και να νιώσω δεν πρόκειται να το μαθει κανείς!
    Θεωρώ οτι το σημαντικότερο πράγμα ειναι η αξιοπρέπεια,ακόμα κι οταν σε απορρίψει κάποιος ,αυτό θα σου το αναγνωρίσει!
    Πως το αντιμετωπίζω τωρα..Πρώτα λυπάμαι μόνη μου,μετά θυμώνω μόνη μου και μετά απο λίγο πάω γι'άλλα.Τα τελευταία χρόνια πάντως ,πάω κατευθείαν γι'άλλα!Συνοπτικές διαδικασίες.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Στο θέμα της απόρριψης καλό είναι να μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν. Δηλαδή να σου γίνονται τσιμπούρι, να σε τρελλαίνουν στα τηλέφωνα και γενικά ενώ εσύ είσαι ήδη αλλού να προσπαθούν να σε τραβήξουν πίσω.
    Για να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει παρά μόνο μία φορά και τότε βγήκε από μέσα μου ένα κακό εγωιστικό κτήνος, το οποίο προσπάθησα να θάψω ξανά μέσα μου και εύχομαι να μην ξαναβγεί ποτέ.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by friary View Post
    Φαντάζομαι πως δεν εννοείς την περίπτωση που απλά έχεις βάλει στο μάτι κάποιον και τρώς ζεστή χυλόπιτα έτσι;;; Γιατί εκεί δεν κάνεις απολύτως τίποτα, δεν υπάρχει λόγος. Προχωράς παρακάτω :bigsmile:
    Ναι μόνο που καμιά φορά παραείναι ζεστή και σου κάνει εγκαύματα...:toung:

Εγώ πάντως κλείστηκα σχεδόν 6 μήνες στο σπίτι κι έκλαιγα τα απαλά του χαρακτηριστικά,την βαρύτητα και την χάρη του που δεν κατάφερα να φυλακίσω και βεβαίως βεβαίως τον θιγμένο μου εγωισμό.Το φχαριστήθηκα βέβαια γιατί ευκαιρίες ψάχνω να απομονωθώ...Ήταν μια καλή φάση ας το πούμε ενδοσκόπησης.Όταν το σκέφτηκα από καθαρά αστρολογικής σκοπιάς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να τον ευχαριστήσω που με απάλλαξε απ τον κόπο να διαπιστώσω με οδυνηρό τρόπο ότι η ηρεμία πιθανότατα προκαλείται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως κάτω απ την επιφάνεια.

Εν τέλει : αφήνω την πόρτα ανοιχτή και απομακρύνομαι απ τον όροφο...Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Αναστάσης

Ας πω και γω πώς αντιμετωπίζω την απόρριψη... γενικώς αυτό που με χαρακτηρίζει είναι να περιτριγυρίζομαι από πολλά άτομα, δε μ' αρέσει να΄μαι μόνος, γι' αυτό και πάντα επιδιώκω την οποιασδήποτε φύσης παρέα.
    Ακόμα λοιπόν και αν την έχω φάει τη χυλόπιτα, ζεστή ή κρύα :toung:, πάω γι' άλλα... πείτε με "συναισθηματικά ρηχό", "άστατο", βάλτε και λίγο "εγωιστή" και "ευμετάβλητο".... και ιδού το αποτέλεσμα! Πάντως, για να πω την αλήθεια μου, όσες φορές πέρασα χωρισμό, τον πέρασα ήπια, αλλά μάλλον οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν ήμουν και πραγματικά ερωτευμένος... Τώρα το πώς θα χειριστώ το τέλος μιας σχέσης ενώ είμαι πραγματικά ερωτευμένος... αυτό δεν το ξέρω...

Πως αντιμετωπιζω την απορριψη;Καθομαι σπιτι μου,χτυπιεμαι,και η αυτοπεποιθηση μου πεφτει στα Ταρταρα..Τρελα.

Καθως επισης αποφευγω να βγαινω με δεσμευμενα ατομα.

Ρε παιδιά όταν λέμε απόρριψη (χυλόπιτα) συνήθως δεν εννοούμε τον χωρισμό, την διάλυση μιας σχέσης, αλλά την αποτυχία μας στην πρώτη προσέγγιση ενός ατόμου. Έχει μεγάλη διαφορά ο χωρισμός από την χυλόπιτα.
    ¶λλο να χωρίζεις και άλλο να σου αρέσει κάποιος και εκείνος να αδιαφορεί.

Page 1 of 12 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)