s
[Συζήτηση] Ο Κύκλος Ουρανού – Πλούτωνα και οι Πολιτικές Ανατροπές στην Ελλάδα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Re: Ο Κύκλος Ουρανού – Πλούτωνα και οι Πολιτικές Ανατροπές στην Ελλάδα

Το άρθρο σου εξαιρετικό, όπως πάντα πολύ προσεκτικό.

Το σχέδιο για τη διάσπαση της Ένωσης Κέντρου μπήκε σε εφαρμογή το Μάιο του 1965 με αφορμή ένα υποτιθέμενο κίνημα στρατιωτικών όπου φερόταν σαν υποκινητής ο γιος του Γ.Παπανδρέου, Ανδρέας.

Ο γνήσιος, χαρισματικός και τολμηρός Υδροχόος Ανδρέας, δεν δίστασε ακόμη και να την "πεσει" στην κυβέρνηση του πατέρα του! (Προφανώς κάτω από τις επιδράσεις και τις επιταγές του Ουρανού
    τοτε! Υδροχόος με ωρ. Κριο)
    Σ'ευχαριστουμε και πάλι για το άρθρο.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by Atrapos View Post
    Αγαπητή Kassy χαίρομαι που το άρθρο σου άρεσε και σε προβλημάτισε.

Από την Ελλάδα συνήθως δεν λείπουν τα λαμπρά μυαλά αλλά απουσιάζει η συλλογική δράση. Για να φτάσει μια λαμπρή ιδέα στην παραγωγή πρακτικών εφαρμογών, χρειάζεται να δουλέψουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι απαραίτητα ευφυείς, ξέρουν όμως τη δουλειά τους και την κάνουν καλά. Εκεί δεν θα φτάσουμε ποτέ τους Ιάπωνες.

Ένας άνθρωπος με ισχυρό Ουρανό μπορεί να «κατεβάζει» πρωτότυπες ιδέες αλλά δεν θα κάτσει εύκολα να συνεργαστεί με τους άλλους αποδεχόμενος ότι κάποια πράγματα οι άλλοι τα ξέρουν καλύτερα. Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς σαν κράτος. Έχουμε και Ωροσκόπο – Σελήνη στους Διδύμους που μας κάνει να πεταγόμαστε εύκολα από το ένα θέμα στο άλλο. Γενικά πολύ «Αέρα» που όπως ανάφερα στο άρθρο δίνει έμφαση στη θεωρητική σκέψη κι όχι στην πρακτική εφαρμογή. Είναι και η αντίθεση στον άξονα MC-IC που δημιουργεί δυσκολίες στην κοινή σύμπλευση προς μία κατεύθυνση.

Ωστόσο ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης είναι σε Ιχθείς – Παρθένο. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να σταματήσουμε να πετάμε στα σύννεφα και να στρωθούμε κάποτε να δουλέψουμε με μεθοδικότητα και σύστημα προσφέροντας ο καθένας το καλύτερο που μπορεί. Τότε θα φτιάξουν η παιδεία, η οικονομία κλπ. Αλλά κάτι τέτοιο για την Ελλάδα είναι μεγάλη υπέρβαση.

Όσο για τη διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο είναι αρκετά μακροπρόθεσμη και σίγουρα θα φέρει αλλαγές. Μόνο που οι αλλαγές του Πλούτωνα δεν έρχονται συχνά με ευχάριστο τρόπο και σήμερα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο πως θα είναι η Ελλάδα εκείνη την εποχή για να «υποδεχτεί» τον Πλούτωνα. Θέλω να πω ότι σε σχέση με σήμερα η χώρα μας θα έχει αλλάξει αρκετά πριν την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο.
    Ευχαριστώ για την πολύτιμη απάντησή σας. Όντως εμείς οι Έλληνες μόνο λόγια είμαστε και ποτέ δεν εφαρμόζουμε στην πράξη. Φωνάζουμε όλοι μαζί και κανείς δεν ακούγεται και κανείς ποτέ δεν κάθησε να δουλέψει προκειμένου να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Ο Έλληνας δουλεύει σκληρά, αλλά μόνο για το δικό του συμφέρον.

Δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, αλλά ο πλούτωνας στον αιγόκερω μάλλον αυτό το μάθημα θέλει να μας δώσει. Πρέπει να σταματήσουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί και να στρωθούμε στη δουλειά για το καλό της κοινωνίας μας. Δεν ξέρω κατά πόσο συμβάλλει σε αυτό το ωροσκόπιο της χώρας μας, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση, αρκεί να το θέλουμε, γιατί στο κάτω κάτω εμείς δημιουργούμε το μέλλον μας, έτσι δεν είναι;

Πρέπει εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε και όχι να περιμένουμε τις αλλαγές με σταυρωμένα χέρια. Χρειαζόμαστε όραμα και στόχους για το μέλλον και το άμεσο και το μακροπρόθεσμο. μόνο έτσι θα παλέψουμε.

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω, και όλο κάτι καινούριο βρίσκω στο άρθρο!

Πριν από πολύ πολύ καιρό, σε μια συζήτηση με μια παρέα "εραστών της αστρολογίας" αναφέρθηκε από κάποιον, πως πολύ μεγάλη σημασία στην εξέλιξη ή μη, του πολιτικού κατεστημένου παγκοσμίως,έχουν οι σύνοδοι Δία/Κρόνου και οι κύκλοι που ανοίγονται.
    Αν δεν είναι κόπος, σε κάποιο άλλο άρθρο, θα θέλατε να μας γράψετε κάτι για αυτό?
    Ευχαριστώ.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω, και όλο κάτι καινούριο βρίσκω στο άρθρο!

Πριν από πολύ πολύ καιρό, σε μια συζήτηση με μια παρέα "εραστών της αστρολογίας" αναφέρθηκε από κάποιον, πως πολύ μεγάλη σημασία στην εξέλιξη ή μη, του πολιτικού κατεστημένου παγκοσμίως,έχουν οι σύνοδοι Δία/Κρόνου και οι κύκλοι που ανοίγονται.
    Αν δεν είναι κόπος, σε κάποιο άλλο άρθρο, θα θέλατε να μας γράψετε κάτι για αυτό?
    Ευχαριστώ.
    Την εποχή πριν την ανακάλυψη των εξωκρόνιων πλανητών, ο κύκλος Δία – Κρόνου ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια, συνεπώς είχε ιδιαίτερη σημασία για τις πολιτικές εξελίξεις. Ωστόσο και σήμερα είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος. Θα είχε ενδιαφέρον ένα άρθρο, αλλά επειδή δεν μπορώ να το υποσχεθώ να αναφέρω εδώ κάποια στοιχεία που τον κάνουν πραγματικά σημαντικό.

Είναι ένας κύκλος που διαρκεί 20 χρόνια αλλά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι για 2 αιώνες περίπου οι σύνοδοι σχηματίζονται στο ίδιο στοιχείο. Έτσι τον 15ο – 16ο αιώνα οι σύνοδοι σχηματιζόταν σε ζώδια του Νερού (η καλλιτεχνική άνθιση της Αναγέννησης), τον 17ο – 18ο αιώνα σε ζώδια της Φωτιάς (ανακαλύψεις, κατακτήσεις, επαναστάσεις), τον 19ο –20ο αιώνα σε ζώδια της Γης (παραγωγή πλούτου, οργάνωση των κοινωνιών, εδαφικές διαφορές). Η τελευταία σύνοδος σε ζώδιο της Γης έγινε το 2000 στον Ταύρο και η επόμενη θα γίνει το 2020 στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου για να ακολουθήσουν περίπου 2 αιώνες όπου θα γίνεται σε ζώδια του Αέρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τη σύνοδο του 2020 σαν επίσημη έναρξη της περίφημης «εποχής του Υδροχόου».

Όμως θα σταματήσω εδώ γιατί είμαι εκτός θέματος. Ελπίζω να σας «άνοιξα την όρεξη» και ίσως κάποια στιγμή υπάρξει κάποιο σχετικό άρθρο.

Quote Originally Posted by Atrapos View Post
    Την εποχή πριν την ανακάλυψη των εξωκρόνιων πλανητών, ο κύκλος Δία – Κρόνου ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια, συνεπώς είχε ιδιαίτερη σημασία για τις πολιτικές εξελίξεις. Ωστόσο και σήμερα είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος. Θα είχε ενδιαφέρον ένα άρθρο, αλλά επειδή δεν μπορώ να το υποσχεθώ να αναφέρω εδώ κάποια στοιχεία που τον κάνουν πραγματικά σημαντικό.

Είναι ένας κύκλος που διαρκεί 20 χρόνια αλλά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι για 2 αιώνες περίπου οι σύνοδοι σχηματίζονται στο ίδιο στοιχείο. Έτσι τον 15ο – 16ο αιώνα οι σύνοδοι σχηματιζόταν σε ζώδια του Νερού (η καλλιτεχνική άνθιση της Αναγέννησης), τον 17ο – 18ο αιώνα σε ζώδια της Φωτιάς (ανακαλύψεις, κατακτήσεις, επαναστάσεις), τον 19ο –20ο αιώνα σε ζώδια της Γης (παραγωγή πλούτου, οργάνωση των κοινωνιών, εδαφικές διαφορές). Η τελευταία σύνοδος σε ζώδιο της Γης έγινε το 2000 στον Ταύρο και η επόμενη θα γίνει το 2020 στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου για να ακολουθήσουν περίπου 2 αιώνες όπου θα γίνεται σε ζώδια του Αέρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τη σύνοδο του 2020 σαν επίσημη έναρξη της περίφημης «εποχής του Υδροχόου».

Όμως θα σταματήσω εδώ γιατί είμαι εκτός θέματος. Ελπίζω να σας «άνοιξα την όρεξη» και ίσως κάποια στιγμή υπάρξει κάποιο σχετικό άρθρο.
    Σας ευχαριστούμε για την επισήμανση! Ήταν πολύ καθοδηγητική,ιδιαίτερα στην αναφορά σας στις τετραπλότητες.
    Η όρεξή μας φυσικά και άνοιξε, και προφανώς θα αναζητήσω και "κυρίως πιάτο"!

Καλό μεσημέρι!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)