s
Σεληνιακή Συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
    Όνομα:
    Εφη

Σεληνιακή Συναστρία

Στο θέμα προβλέψεις έχει μια μηχανή αναζήτησης για την σεληνιακή συμβατότητα των ζωδίων όπου με τα σεληνιακά μας ζώδια μπορούμε να βρούμε τον βαθμό συμβατότητας μεταξύ μας...Εγώ μόλις το δοκίμασα για δύο διαφορετικά άτομα...και έχω ένα θεματάκι...
    Εγώ (αν το κοίταξα σωστά στον γενέθλιο χάρτη μου) έχω την Σελήνη στον Ταύρο άρα το Σεληνιακό μου ζώδιο είναι ο Ταύρος...
    Οι άλλοι δύο έχουν ο μεν Α σηληνιακό ζώδιο την Παρθένο και ο δε Β σεληνιακό ζώδιο τον Αιγόκερω...Η συμβατότητα μου και με τους δύο είναι με άριστα το 4, το 4! Αν δεν μπορέσω να βρώ κάποια διαφορά στην ερωτική συναστρία αναλυτικά, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πέι με ποιόν να δοκιμάσω να κρατήσω μια σχέση;;;Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...:::weird:

Επιπλέον θα ήταν ωραίο να δημοσιεύσει όποιος θέλει εδώ εκτός από την άποψή του πάνω στο πρόβλημά μου, ή δική του παρόμοια περίπτωση, ή απλά το δικό του σεληνιακό ζώδιο...:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Re: Σεληνιακή Συναστρία

Quote Originally Posted by ζουπιαρα View Post
    Στο θέμα προβλέψεις έχει μια μηχανή αναζήτησης για την σεληνιακή συμβατότητα των ζωδίων όπου με τα σεληνιακά μας ζώδια μπορούμε να βρούμε τον βαθμό συμβατότητας μεταξύ μας...Εγώ μόλις το δοκίμασα για δύο διαφορετικά άτομα...και έχω ένα θεματάκι...
    Εγώ (αν το κοίταξα σωστά στον γενέθλιο χάρτη μου) έχω την Σελήνη στον Ταύρο άρα το Σεληνιακό μου ζώδιο είναι ο Ταύρος...
    Οι άλλοι δύο έχουν ο μεν Α σηληνιακό ζώδιο την Παρθένο και ο δε Β σεληνιακό ζώδιο τον Αιγόκερω...Η συμβατότητα μου και με τους δύο είναι με άριστα το 4, το 4!
    Αυτό το "σκορ" προφανώς σου το βγάζει επειδή εμπλέκονται και τα τρία ζώδια της Γης!

Αν δεν μπορέσω να βρώ κάποια διαφορά στην ερωτική συναστρία αναλυτικά, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πέι με ποιόν να δοκιμάσω να κρατήσω μια σχέση;;;Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...:::weird:
    Σίγουρα θα βρεις κάποια διαφωτιστικά στοιχεία από την υπόλοιπη συναστρία, συν τον παράγοντα "εσύ πώς νιώθεις;"

Επιπλέον θα ήταν ωραίο να δημοσιεύσει όποιος θέλει εδώ εκτός από την άποψή του πάνω στο πρόβλημά μου, ή δική του παρόμοια περίπτωση, ή απλά το δικό του σεληνιακό ζώδιο...:bigsmile:
    Όσον αφορά τα σεληνιακά μας ζώδια, τα ποστάρουμε στο "ΣΕΛΗΝΗ" http://www.myhoroscope.gr/91-%F3%F5%...%E7%ED%E7.html
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)