- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Σεληνιακή Συναστρία
-
05-09-2008, 01:58 PM #1
Σεληνιακή Συναστρία
Στο θέμα προβλέψεις έχει μια μηχανή αναζήτησης για την σεληνιακή συμβατότητα των ζωδίων όπου με τα σεληνιακά μας ζώδια μπορούμε να βρούμε τον βαθμό συμβατότητας μεταξύ μας...Εγώ μόλις το δοκίμασα για δύο διαφορετικά άτομα...και έχω ένα θεματάκι...
Εγώ (αν το κοίταξα σωστά στον γενέθλιο χάρτη μου) έχω την Σελήνη στον Ταύρο άρα το Σεληνιακό μου ζώδιο είναι ο Ταύρος...
Οι άλλοι δύο έχουν ο μεν Α σηληνιακό ζώδιο την Παρθένο και ο δε Β σεληνιακό ζώδιο τον Αιγόκερω...Η συμβατότητα μου και με τους δύο είναι με άριστα το 4, το 4! Αν δεν μπορέσω να βρώ κάποια διαφορά στην ερωτική συναστρία αναλυτικά, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πέι με ποιόν να δοκιμάσω να κρατήσω μια σχέση;;;Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...:::weird:
Επιπλέον θα ήταν ωραίο να δημοσιεύσει όποιος θέλει εδώ εκτός από την άποψή του πάνω στο πρόβλημά μου, ή δική του παρόμοια περίπτωση, ή απλά το δικό του σεληνιακό ζώδιο...:bigsmile:
-
05-09-2008, 02:27 PM #2
Re: Σεληνιακή Συναστρία
Αυτό το "σκορ" προφανώς σου το βγάζει επειδή εμπλέκονται και τα τρία ζώδια της Γης!
Αν δεν μπορέσω να βρώ κάποια διαφορά στην ερωτική συναστρία αναλυτικά, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πέι με ποιόν να δοκιμάσω να κρατήσω μια σχέση;;;Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...:::weird:
Επιπλέον θα ήταν ωραίο να δημοσιεύσει όποιος θέλει εδώ εκτός από την άποψή του πάνω στο πρόβλημά μου, ή δική του παρόμοια περίπτωση, ή απλά το δικό του σεληνιακό ζώδιο...:bigsmile:Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.