s
Η Τίνα απαντά, στον, σελήνη, οίκο, στην, παρθένο, αναφέρω, είναι, ήλιος, αφροδίτη, αντίθεση, ιχθείς, ευχαριστώ, τριγώνου, stnk, προτέρω, μεγάλου, κάνουν, συμπληρωματικά, στους, ουρανός, σκορπιό, άρης, καρκίνο, υπάρχει, χάρτη, γενέθλιο, ρωτήσω, πλουτωνα, γειά, ήθελα, μιας, φίλης, έβδομο, γάμο, επιρεάζει, ζυγό, έχει, τετράγωνο, ακριβείας, πλούτωνα, επαγγελματικά" /> ΟΨΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΗ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

ΟΨΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΗ

γειά σας!

θα ήθελα να σας ρωτήσω για μία όψη που υπάρχει σε γενέθλιο χάρτη μιας φίλης μου.

έχει:

τετράγωνο ακριβείας πλούτωνα στο ζυγό στον 10ο οίκο με άρη στον καρκίνο στον έβδομο.
    επιρεάζει και γάμο και επαγγελματικά.?
    συμπληρωματικά αναφέρω ότι :
    η αφροδίτη και ο ήλιος της είναι στην παρθένο στον 9ο σε αντίθεση με τη σελήνη της στους ιχθείς.
    και ουρανός (στον σκορπιό και 11ο οίκο) , σελήνη και άρης κάνουν όψη μεγάλου τριγώνου.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρω
    stnk

Όνομα:
    Τίνα

Re: ΟΨΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΗ

Αγαπητή stnk από στιγμή που είναι γενέθλια όψη σημαίνει ότι η επιρροή του τετραγώνου θα είναι έκδηλη καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της. Οι πλανήτες εκεί δίνουν πληροφορίες για το γάμο της, τις διαπροσωπικές σχέσεις της γενικότερα και για την επαγγελματική και κοινωνική της υπόσταση.
    Γιατί όμως έχω την αίσθηση πως άλλη είναι η απορία σου?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να μου απαντήσετε.
    Ίσως δεν ήμουν σαφής!
    Η ερώτησή μου έγκειται στο γεγονός ότι η όψη αυτή ,του τετραγώνου άρη-πλούτωνα ,είναι έκδηλη σε κάθε μορφή επικοινωνίας που έχει. Είτε στον επαγγελματικό τομέα , είτε στον διαπροσωπικό.
    Είναι κουραστική και σκληρή όψη, η οποία την αναγκάζει να φτάνει στα όρια της απομόνωσης.
    Μοιάζει να είναι αυτοκαταστροφική. Υπερβάλλω στις διαπιστώσεις μου?
    Οι διαπιστώσεις μου είναι εμπειρικές.
    Αναρωτιέμαι για την περαιτέρω εξέλιξή της και στους δύο προαναφερόμενους τομείς.
    Είναι αρκετά "ψαγμένο" άτομο , με πολλά ενδιαφέροντα και γνώσεις , πέραν των επαγγελματικών της.

Σας ευχαριστώ!

Όνομα:
    Τίνα

Πράγματι είναι μια δύσκολη όψη, περισσότερο δε, που οι πλανήτες βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους.

Νομίζω πως το πρόβλημα της φίλης σου είναι η έντονη εξουσιαστική συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω της.
    Ο λόγος που απομόνωνεται είναι γιατί η ίδια αδυνατεί να ασκήσει έντονη επιρροή με αποτέλεσμα να την εκλαμβάνει.
    Ο ¶ρης στον Καρκίνο και στον 7ο δείχνει γενικότερα μια αδυναμία στο να εκφράσει την ενέργεια της.
    Ο Πλούτωνας στον 10ο οίκο την μπλοκάρει ακόμη περισσότερο.
    Ο Πλούτωνας καλώς ή κακώς θέλει " να σκύψουμε το κεφάλι", να μην προβάλλουμε αντιστάσεις.
    Όσο περισσότερο θα αντιστέκεται, θα βασανίζεται, όσο δεν θα αντιστέκεται θα γίνεται περισσότερο εσωστρεφής συσσωρεύοντας αρνητικά συναισθήματα ενώ είναι πολύ πιθανόν να έίναι εύκολο θύμα, ενίοτε και σκληρής ή βιαίης συμπεριφοράς.
    Όλα αυτά με δεδομένο πως ερμηνεύουμε μια όψη κι όχι όλο της το ωροσκόπιο που ενδεχομένως θα στηρίζεται από αλλού.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)