- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
19-06-2011, 08:04 PM #1
Πως θα δω θα ολοκληρωθει η σχεση μου
Θα θελα ναρωτησω πως και που μου δειχνει ο αστρολογικος χαρτης αν θα παντρευτω το ατομο που ειμαι μαζι του ή οχι ,Σας ευχαριστω πολυ
-
20-06-2011, 01:34 AM #2
Re: Πως θα δω θα ολοκληρωθει η σχεση μου
Ο Γενέθλιος χάρτης σκιαγραφεί το προφίλ του μελλοντικού συντρόφου μας και μέχρι εκεί.
Καταλαβαίνεις πως από το ατομικό μας ωροσκόπιο βλέπουμε τάσεις και τίποτα παραπάνω, πόσο μάλλον ονόματα.
Η μόνη τεχνική η οποία ενδεχομένως να σου δώσει την απάντηση που ζητάς είναι η ωριαία αστρολογία, αν και εφ' όσον το ερώτημα σου είναι σαφές.
-
20-06-2011, 09:40 PM #3
pos mporo na to do ayto poioi planites kai poy fainete signommi poy sas enoxlo apla eimai kainoyrgios sto xoro tis astrologiaw
-
20-06-2011, 09:56 PM #4
Καλησπέρα και καλωσόρισες . Αρχικά, παρακαλούμε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, όπως ορίζει ο κανονισμός του site.
Για να πάρεις πληροφορίες σχετικά με έναν πιθανό σύντροφο από τον γενέθλιο χάρτη σου, αυτό που πρέπει να ελέγξεις είναι τον κυβερνήτη του 7ου οίκου, την θέση στην οποία βρίσκεται και τις όψεις που κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τους πλανήτες που τυχών βρίσκονται μέσα στον 7ο οίκο σου
Ομοίως πρέπει να δεις και την Σελήνη σου (αφού είσαι άντρας) που και εκείνη μπορεί να σου δώσει μερικές επιπλέον πληροφορίες.
Για δες αυτό όμως..... http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...1%F4%E7-4.html...νομίζω ότι θα σε κατατοπίσει λιγάκι, για το πώς βλέπουμε ένα τέτοιο θέμα.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.