- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 31
Thread: Η δύναμη της σκέψης!
-
28-06-2008, 03:19 PM #1
Η δύναμη της σκέψης!
Καλησπέρα σε όλους!!!
Παραθέτω το εξής απόσπασμα από το "Μυστικό" της Rohnda Byrne :
"...Όταν σκέφτεστε αυτό που θέλετε εκπέμπετε στη συγκεκριμένη συχνότητα, κάνετε την ενέργεια του επιθυμητού αντικειμένου να δονείται στην ίδια συχνότητα, φέρνοντάς το έτσι κοντά σε Εσάς!Καθώς εστιάζετε σε αυτό που θέλετε, αλλάζετε τις ταλαντώσεις των ατόμων του εν λόγω αντικειμένου , και το εξαναγκάζετε να ταλαντωθεί μαζί με Εσάς!Το φέρνετε δηλαδή κοντά Σας!Είστε ο ισχυρότερος αναμεταδότης του Σύμπανος επειδή σας έχει δοθεί η δύναμη να εστιάζεται την ενέργειά σας μέσω των σκέψεών σας και να τροποποιείτε τις δονήσεις αυτού στο οποίο είστε εστιασμένοι- έτσι το αντικείμενο έλκεται πάνω σας μαγνητικά."
Φυσικά δεν αναφέρεται μόνο σε υλικά αγαθά, αλλά και σε οτιδήποτε επιθυμήσει ένας άνθρωπος.Είναι αρκετά ελπιδοφόρο αλλά και συνάμα λίγο ουτοπιστικό, κατά τη γνώμη μου, να μπορούμε να κατευθύνουμε τα πάντα με τη σκέψη μας ή αλλιώς με την πίστη μας σε αυτό.
Θα με ενδιέφερε να ακούσω και άλλες απόψεις...:bigsmile:
Τι πιστεύετε εσείς για τη δύναμη της σκέψης;
Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
28-06-2008, 03:21 PM #2
Re: Η δύναμη της σκέψης!
Για τη δύναμη της θέλησης μπορώ να πω πολλά, αλλά για τη δύναμη της σκέψης μόνο μεταφορικά θα μπορούσα (προσωπικά) να το κατανοήσω....
-
28-06-2008, 04:16 PM #3
Ωραιο θεμα για συζητηση και για εξερευνηση,εθεσες αγαπητη,scorpio,μακαρι με τη δυναμη της σκεψης και μονο να αποκτουσαμε οσα και οτι επιθυμουμε και τοτε ισως να ειμαστε ολοι ανικητοι.Ευτυχως,λεω εγω,που χρειαζεται και δουλεια,προσπαθεια,ενδιαφε ρον,προσωπικο χρονο και κοπο μεχρι να φτασεις να εχεις εκεινο που πολυ επιθυμεις .Πιστευω πολυ στη δυναμη της ανθρωπινης σκεψης,το ιδιο πολυ ομως πιστευω και στο λογο,στις λεξεις.
Use it before lose it ''May West''
-
28-06-2008, 04:20 PM #4
¨οταν ήμουν μικρή και άκουγα τις παραβολές ,αυτή που με εντυπωσίαζε πάντα ήταν αυτή που δεν είχε σύκα η συκιά και ο Χριστός με μια σκέψη την ξέρανε....
Στις ανθρώπινες ('οποιες )σχέσεις αναφερόμενη έχω να πω πως πιστεύω απόλυτα στην δύναμη αυτή που περιγράφεις, σε όλα τα επίπεδα...Ξέρεις ποιό είναι το πιο εντυπωσιακό απ'όλα?!?¨ο,τι πιστεύεις,επειδή ακριβώς το πιστεύεις έτσι είναι...Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
28-06-2008, 04:23 PM #5
-
28-06-2008, 04:29 PM #6
Έτσι πιστεύω κι εγώ!
Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σκέφτεσαι συνεχώς...επικεντρώνεσαι σε αυτό, το πιστεύεις!Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
-
28-06-2008, 04:46 PM #7
Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο να είναι αμφίδρομη η σχέση τους. Τουλάχιστον, έτσι όπως διάβασα το απόσπασμα, κατάλαβα ότι το ένα δεν προϋποθέτει το άλλο. Μπορεί δηλ. να σκεφτόμαστε κατι έντονα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το θέλουμε.
-
28-06-2008, 05:09 PM #8
Ίσως είναι δικό μου το λάθος...
Το βιβλίο, αν το διαβάσει κανείς όλο, αναφέρεται στη δύναμη της έλξης.Έχεις δίκιο Maroulita πως δεν είναι απαραίτητο να θέλουμε κάτι για να το σκεφτούμε.Πολλές φορές σκεφτόμαστε πράγματα που δεν θέλουμε να συμβούν ή μας στενοχωρούν.
Η συγγραφέας αναπτύσσει τη θεωρία του όταν σκέφτεσαι κάτι πολύ το σύμπαν δεν ενδιαφέρεται να μάθει αν το θέλεις ή όχι αλλά σου "φέρνει" αυτό που σκέφτεσαι.Γι αυτό σε συμβουλεύει να σκέφτεσαι αυτά που θέλεις να σου συμβούν, τα καλά.
Με άλλα λόγια, ο "νόμος της έλξης" δεν λειτουργεί σαν ένα φίλτρο που διαχωρίζει αυτά που θές κι αυτά που δεν θές.Όταν έχεις το μυαλό σου "κολλημένο" σε κάτι, είτε άσχημο είτε όμορφο, απλά θα συμβεί γιατί το έλκεις.:embarrest
Αυτή είναι η άποψη της Rhonda Byrne
Ελπίζω να έγινα κατανοητή....
Απλά μου άρεσε το συγκεκριμένο κομμάτι και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!:unsure:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
-
28-06-2008, 05:21 PM #9
Καλά έκανες και το μοιράστηκες βρε, αλλιώς δεν θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτήν την ενδιαφέρουσα συζήτηση τώρα!!
Εγώ είμαι γενικώς της πιο φιλελεύθερης άποψης... να αφήνω τα πράματα στον καιρό τους!! :nuts: Αν είναι να 'ρθουν, θε να 'ρθουν, αλλιώς ας προσπεράσουν!!! :bigsmile: Από την πλευρά μας ας το παλεύουμε όσο μπορούμε, φτάνει να το αγαπάμε!
-
28-06-2008, 06:32 PM #10
Eγω πάλι πιστεύω πως ο τροπος που σκεφτόμαστε, σε τι μονοπατια επιτρέπουμε στην σκέψη μας δηλαδή να διαβεί, πολλες φορες αν οχι πάντα, αυτος καθορίζει αν θα αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε.
Δεν αρκεί απλα να σκέφτεσαι πολύ αυτο που θες, και ετσι απλά θα έρθει......η σκέψη ας πουμε οτι ειναι η κάμπια. Αν παραμείνει σκέψη δεν θα πετάξει ποτέ. Ακόμα και η φράση του Κοελιο "Οταν θελουμε πάρα πολύ κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το ονειρό μας" εχει παρεξηγηθεί απο πολλούς. Ολο "το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός" μιλάει για εναν διαρκή τιμιο αγώνα, όπου λέει καθαρά, οτι δεν πρέπει απλα να τα παρατάς, οταν δεν πετυχαίνεις αυτό που θές.....οτι η ουσία και η νίκη ειναι στην προσπάθεια....ακόμα να δινεις σημασία στην σκέψη και τον λόγο σου....γιατί μετουσιώνονται σε πράξεις. Αλλα οι περισσότεροι κρατήσανε αυτη τη φράση απομονωμένη, για να την χλευάσουν .... ενω θα επρεπε να χλευάζουμε τον εαυτό μας, οταν κανει σκέψεις του τύπου "αχ! γιατί εγω που ηθελα τόσο να γινω το ταδε δεν εγινα και εγινε η κολλητή μου, που δεν ειχε και τόσα εφόδια όσα εγώ?". Όταν όμως η σκέψη σου ειναι μεθοδική και συγκροτημένη, όταν εστιάζει σ' αυτό που θέλει και ψαχνει τρόπους για να το αποκτήσει.... τοτε Θεου θέλοντος (γιατι υπάρχουν πάντα και τα απρόοπτα) θα το αποκτήσει! Κι αν όχι την στιγμή που το σχεδίαζε, τοτε κάποια στιγμή σίγουρα.
Θελω να πώ οτι υπάρχουν λογιών και λογιών τροποι σκεψης, και δεν εξυπηρετούν όλοι τον σκοπό μας..............Δυστυχώς ή ευτυχώς!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.