s
αρης στη παρθενο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 36

αρης στη παρθενο

καλημερα.διαβαζα οτι ο αρης θα παραμεινει στην παρθενο μεχρι τις 3 ιουλιου 2012.στον γενεθλιο χαρτη μου ο αρης ειναι στον ταυρο στον 7ο οικο αλλα ως κριος(αρης) ο ηλιος μου βρισκεται στον 6ο οικο(οικο της παρθενου).προκειται για καποια διελευση?μου επηρεαζει το εργασιακο με καποιο τροπο?τι ακριβως να ψαξω για να μαθω..?ευχαριστω

Re: αρης στη παρθενο

Quote Originally Posted by liliannal View Post
    καλημερα.διαβαζα οτι ο αρης θα παραμεινει στην παρθενο μεχρι τις 3 ιουλιου 2012.στον γενεθλιο χαρτη μου ο αρης ειναι στον ταυρο στον 7ο οικο αλλα ως κριος(αρης) ο ηλιος μου βρισκεται στον 6ο οικο(οικο της παρθενου).προκειται για καποια διελευση?μου επηρεαζει το εργασιακο με καποιο τροπο?τι ακριβως να ψαξω για να μαθω..?ευχαριστω
    Σήμερα ο Άρης βρίσκεται στις 12 μοίρες της Παρθένου . Πολύ πιθανόν να διέρχεται από τον 11ο οίκο σας (ανάλογα με την ώρα γέννησής σας). Κάθε δύο χρόνια περνά από το ίδιο σημείο.
    Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μπορείτε να δείτε αν στις 12 μοίρες υπάρχει κάποιος πλανήτης σε οποιοδήποτε ζώδιο και τί όψη σχηματίζει με τον Άρη από διέλευση.

Όσο για τα εργασιακά (6ος) η διέλευση του Ουρανού είναι σημαντικότερη από αυτή του Άρη .
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα

... Άντε να ξεκουμπηστεί ο άρης από την παρθένο...
    και πάνω που έλεγα ότι πάει να φύγει από το τετραγωνο που σχηματιζει με τον τελευταίο μου πλανήτη στον τοξότη, γυρίζει ανάδρομος!!

έλεος...... τα νεύρα μου χτυπάνε παλαμάκια...
    αλήθεια, μέχρι ποια μοίρα θα είναι ανάδρομος;
    .....όχι τίποτε άλλο, να δω πόσα ανάδρομα τετράγωνα θα αντέξω ακόμη...!!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    ... Άντε να ξεκουμπηστεί ο άρης από την παρθένο...
    και πάνω που έλεγα ότι πάει να φύγει από το τετραγωνο που σχηματιζει με τον τελευταίο μου πλανήτη στον τοξότη, γυρίζει ανάδρομος!!

έλεος...... τα νεύρα μου χτυπάνε παλαμάκια...
    αλήθεια, μέχρι ποια μοίρα θα είναι ανάδρομος;
    .....όχι τίποτε άλλο, να δω πόσα ανάδρομα τετράγωνα θα αντέξω ακόμη...!!
    Από αύριο αρχίζει να είναι ανάδρομος στις 23ο 5 της Παρθένου, μέχρι 14 Απριλίου που θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 3ο 41 της Παρθένου.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Παλαμάκια μόνο;

Πρόσθεσε και τίποτε άλλο ρε Ερρικάκι να ξεθυμάνει ολάκερη η Ελλάδα.

Εχουν ξεσηκωθεί όλα τα εργατικά σωματεία, και εγώ περιμένω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πέσει λίγο φασαρία, λίγος πόλεμος, λίγος σαματάς, κανένας ξεσηκωμός της προκοπής τέλος πάντων. Τουλάχιστον να μην κάτσει τσάμπα τόσο καιρό εκεί πέρα. Αλλιώς τότε είναι που θα τα πάρω στην κράνα. Χα,χα,χα, ...................να γελάσουμε και να πάρουμε λιγάκι το αίμα μας πίσω.

Φιλικά,

Χρυσάνθη

Όνομα:
    Έρρικα

ααααα..... τέλειο, καταπληκτικό!
    δεν έχω τί να κάνω τη χαρά μου τώρα.... στα 5 τετράγωνα, 1 τετράγωνο δώρο με τον ωροσκόπο !!
    6 τετράγωνα ανάδρομα και άντε πάλι μετα ορθα για δεύτερη φορά.....

οοοοοο..... τι τα θέλει τόσα σούρτα φέρτα σε δουλειά να βρισκόμαστε...
    από νευρική απροσεξία θα πάω .....
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Απο νευρική απροσεξία ;

Σαν καλή Κρητικιά που είσαι, πάρε τα άρματα και βάρα μπαλουτιές να ακουστούν ίσαμε εδώ πέρα ρε Ερρικάκι.

Φιλ - χρ

Ο Αρης στην Παρθενο, εστω και αναδρομος, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσουμε γυμναστικες, δίαιτες, κόψιμο τσιγαρου, κλπ κλπ?
    Αν κανει όψεις (αρμονικές) με τους διελαύοντες στα γήινα, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να προωθηθούν θεματα καπως "μακροπρόθεσμα"?
    Ευχαριστω.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ο Αρης στην Παρθενο, εστω και αναδρομος, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσουμε γυμναστικες, δίαιτες, κόψιμο τσιγαρου, κλπ κλπ?
    Αν κανει όψεις (αρμονικές) με τους διελαύοντες στα γήινα, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να προωθηθούν θεματα καπως "μακροπρόθεσμα"?
    Ευχαριστω.
    Καλά τα λες Ταυρόπουλο, αλλά "παίζει" και ο οίκος που θα βρεθεί ανάδρομος ένα ρόλο, καθώς και τι κυβερνά στον χάρτη του καθενός. Για μένα που έχω ωροσκόπο Κριό και είναι κυβερνήτης, άρχισαν ήδη τα όργανα!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Σκεφτόμουν σε λίγες μέρες να επιστρέψω στο γυμναστήριο, για να λαδωθούν και να ξεμουδιάσουν οι αρμοί και τα κοκκαλάκια μου από τη γέννα , όμως θα πιεστώ ακόμη παραπάνω στη καθημερινότητά μου. Ο Αρης κυβερνά τον 4ο,συγκυβερνά τον 3ο, και τωρα παλινδρομεί σε 9ο και 8ο.

Εσύ ψαρίνα μου, να προσέχεις με τον 6ο. Όλο κάτι "σπαστικά" έχει αυτός ο οίκος βρε παιδάκι μου! Κάτι ιωσούλες, κάτι καταρροές, κάτι πεπτικά.. δεν χάνει χρόνο να μας ταλαιπωρεί!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)