s
Διατάξη και Σχηματισμοί Πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 40

Διατάξη και Σχηματισμοί Πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη

Καθε γεννεθλιο ωροσκοπιο (χαρτης), ξεκινωντας απο το ανατολικο σημειο (ASC=ωροσκοπος), διαιρειται σε 12 οικους.
    Ο οριζοντιος αξονας, που ξεκινα απο τον ASC και καταληγει στο DES=Δυση, χωριζει τον χαρτη (αυτον τον κυκλο, δηλαδη), σε 2 ημισφαιρια:
    α) Το νοτιο ημισφαιριο που εμπεριεχει τους 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο οικους.
    β) Το βορειο ημισφαιριο που εμπεριεχει τους 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 12ο οικους.

Ο Καθετος αξονας, που ξεκινα απο το MC=μεσουρανημα και καταληγει στο IC=ναδιρ, χωριζει τον χαρτη, επισης σε 2 ημισφαιρια:
    α) Το ανατολικο, που εμπεριεχει τους οικους 10, 11, 12, 1, 2, 3.
    β) Το δυτικο, που εμπεριεχει τους οικους 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Ξεκινωντας την μελετη ενος χαρτη, αρχικα θα επρεπε να παρατηρησουμε την κατανομη των πλανητων στα ημισφαιρια:
    Οταν οι περισσοτεροι πλανητες ειναι τοποθετημενοι ανω του οριζοντιου αξονα (στους οικους 7,8,9,10,11,12), τοτε το ατομο το χαρακτηριζουν η κοινωνικοτητα και η αντικειμενικοτητα. Θα το ενδιαφερουν οι σχεσεις του με τους αλλους.

Οταν οι περισσοτεροι πλανητες ειναι τοποθετημενοι κατω του οριζοντιου αξονα (στους οικους 1,2,3,4,5,6), το ατομο θα το χαρακτηριζουν η υποκειμενικοτητα και η αναγκη να ικανοποιησει τις προσωπικες του αναγκες και θα στρεψει τα ενδιαφεροντα του στον ιδιωτικο του βιο.

Οταν οι περισσοτεροι πλανητες ειναι τοποθετημενοι στο αριστερο ημισφαιριο-ανατελλοντες (στους οικους 1,2,3,10,11,12), τοτε το ατομο θα εχει αρκετες ευκαιριες στη ζωη του, που θα εχει διαμορφωσει το ιδιο. θα τεινει να παρει τη ζωη στα χερια του καθως οι συμμετεχοντες πλανητες θα επηρεαζουν το χαρακτηρα και τη δραση του.
    Συμφωνα με τον Αλαν Λιο:
    "Οι πλανητες στο ανατολικο ημισυ του Χαρτη-και ειδικα εκεινοι που ειναι στον Ωροσκοπο- τεινουν να δημιουργησουν καινουργιο καρμα και αντιπροσωπευουν
    το πεπρωμενο, που ειναι φυσικο αποτελεσμα του χαρακτηρα και που ειναι αναποφευκτο, αν ο χαρακτηρας μπορει να ελεγχθει".

Οταν οι περισσοτεροι πλανητες ειναι τοποθετημενοι στο δεξι ημισφαιριο-δυοντες (στους οικους 4,5,6,7,8,9),, τοτε τα γεγονοτα της ζωης του ατομου, θα δημιουργουνται απο εξωτερικους παραγοντες (απο τριτους), και το ατομο θα δυσκολευεται να τα χειριστει.
    Συμφωνα και παλι με τον Αλαν Λιο:
    "Οι πλανητες στο δυτικο ημισυ του Χαρτη, αντιπροσωπευουν μαλλον την εκπληρωση ή επιτελεση ενος πεπρωμενου που εχει δημιουργηθει κατα το παρελθον, την επαναδραση του περιβαλλοντος πανω στο ατομο, μονο που αυτη η επαναδραση ειναι λιγοτερο αποφευκτη ή τροποποιησημη απο τη δραση των πλανητων του Ωροσκοπου".

Σχηματισμοι των πλανητων

ΚΗΛΙΔΑ
    -Οι πλανητες διασκορπισμενοι σε ολο το χαρτη-
    Το ατομο εχει πολλα και διασκορπισμενα ενδιαφεροντα, ευρυτητα σκεψεως, αλλα συναντα δυσκολιες οταν πρεπει να επικεντρωσει το ενδιαφερον του σε ενα συγκεκριμενο σκοπο.

ΔΕΣΜΗ
    -Οι πλανητες καταλαμβανουν 3 διαδοχικα ζωδια (αποσταση 120 μοιρων)-
    Το ατομο συγκεντρωνει το ενδιαφερον του στους συγκεκριμενους τομεις, αλλα πρεπει να αποκτησει περισσοτερη ευρυτητα σκεψεως και να να επεκτεινει τα ενδιαφεροντα του.

ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ
    -Οι πλανητες ειναι συγκεντρωμενοι σε 9 διαδοχικα ζωδια-
    Το ατομο ειναι δραστηριο, δυναμικο και τελειωνει παντα αυτο που αρχιζει.
    Εχει στοχους που τους εκπληρωνει και στη συνεχεια δημιουργει νεους.

ΚΟΥΠΑ
    - Οι πλανητες καταλαμβανουν 6 διαδοχικα ζωδια (το ενα ημισφαιριο)-
    Το ατομο χειριζεται με ευκολια τους τομεις των οικων αλλα νιωθει οτι εχει "να δωσει" κατι και στους υπολοιπους "οικους-τομεις".

ΚΟΥΒΑΣ
    -Οι πλανητες καταλαμβανουν 6 διαδοχικα ζωδια (το ενα ημισφαιριο), εκτος απο εναν που βρισκεται στο υπολοιπο (αδειο) ημισφαιριο-
    Το ατομο ειναι συγκεντρωμενο στους τομεις που καλυπτουν οι περισσοτεροι πλανητες, αλλα τα βαθυτερα κινητρα του, εκφραζει ο απομονωμενος πλανητης. Δεν θα υποκυψει προκειμενου να πετυχει το στοχο του. Εαν ο απομονωμενος πλανητης ειναι βαρυς, οι ισορροπιες γινονται ευκολοτερες.

ΤΡΑΜΠΑΛΑ
    -Οι πλανητες σχηματιζουν δυο διαμετρικα αντιθετες ομαδες-
    Το ατομο ειναι αντικειμενικο και μπορει να αντιλαμβανεται τις θεσεις και αποψεις των αλλων, αλλα καταληγει αναποφασιστο.

ΦΕΓΓΙΤΗΣ
    -Οι πλανητες σχηματιζουν "ομαδουλες" σε ολο το χαρτη (συνοδοι μεταξυ δυο και τριων πλανητων ή πιθανον και ενα στελλιουμ)-
    Το ατομο δεν συμβιβαζεται, αναζητα συνεχως νεες διεξοδους και εμπειριες και απεχθανεται την οργανωση και τη ρουτινα.

Όνομα:
    Silia

Re: Διατάξη και Σχηματισμοί Πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη

Όμορφα τα έγραψες!! :idea:

Μπράβο!! :smile1:

may..

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγγελική ,ενα μπραβο & απο μένα,για την ομορφη παρουσιαση και για το πραγματικά χρησιμο θέμα!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

πολυ ωραια αρθρο κατανοητό από όλους και περιεκτικό !!!!

Αγγελική, πολύ ενδιαφέρον το κείμενό σου. Εγώ δεν κατάλαβα τα εξής: 'οι πλανήτες αριστερά και ειδικά στον ωροσκόπο'. Εννοείς να κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο, ή να είναι απλά στον ίδιο οίκο,ζώδιο, ή κάτι άλλο?
    Επίσης στην ίδια παράγραφο: 'αντιπροσωπεύουν το πεπρωμένο, που είναι φυσικό αποτέλεσμα του χαρακτήρα και αναπόφευκτο αν ο χαρακτήρας μπορεί να ελεγθεί'. Μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο 'λιανά'?
    Τι θα πει καινούριο κάρμα? Η γυναίκα μου είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Όλοι οι πλανήτες στους οίκους 10, 11,12!
    Ευχαριστώ πολύ.

Αγγελική, διαφωτιστικότατο το άρθρο σου! Να σαι καλά! Θα κάτσω τώρα αμέσως να δω τον χάρτη μου και σε ποια ημισφαίρια έχω τους πλανήτες μου για να δω την ανάλυση.

πολυ διαφωτιστικό το αρθρο,πολύ καλή παρουσιαση

Όνομα:
    Ιουλία

"Οι πλανητες στο δυτικο ημισυ του Χαρτη, αντιπροσωπευουν μαλλον την εκπληρωση ή επιτελεση ενος πεπρωμενου που εχει δημιουργηθει κατα το παρελθον, την επαναδραση του περιβαλλοντος πανω στο ατομο, μονο που αυτη η επαναδραση ειναι λιγοτερο αποφευκτη ή τροποποιησημη απο τη δραση των πλανητων του Ωροσκοπου".

Αγγελική,

Αρχικά, θα ήθελα να σου ζητήσω - εάν μπορείς - να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά την έννοια της τελευταίας γραμμής που έχω επισημάνει (έντονα) γιατί δεν το πολυκαταλαβαίνω.

Και δεύτερον, γιατί ο δικός μου γενέθλιος χάρτης δεν ανήκει σε καμμία από τις παραπάνω ομάδες? Υπάρχουν και άλλες ή εγώ τα έχω μπλέξει?

Φιλικά
    Ιουλία

Αγαπητη Ιουλια,
    Νομιζω οτι θα σε διευκολυνει το παρακατω αποσπασμα:
    Οταν οι περισσοτεροι πλανητες ειναι τοποθετημενοι στο δεξι ημισφαιριο-δυοντες (στους οικους 4,5,6,7,8,9),, τοτε τα γεγονοτα της ζωης του ατομου, θα δημιουργουνται απο εξωτερικους παραγοντες (απο τριτους),
    Οσο για την διαταξη των πλανητων σου, θα προσπαθησω να βρω το χαρτη σου.

Όνομα:
    Ιουλία

Αν θες μπορώ να σου πω τις θέσεις των πλανητών -μιας και έχω τον χάρτη μπροστά μου!

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)