- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: Προσωπικός Χάρτης συναστρίας
-
09-10-2008, 09:04 PM #1
Προσωπικός Χάρτης συναστρίας
κα Σίμου ρωτώ εσάς γιατί μου απαντάτε πάντα και εύστοχα ....
στον χάρτη συναστρίας μου με το άτομο που με ενδιαρέρει δεν υπάρχει κανένας τίποτα στον 7ο οίκο αυτό σημαίνει πως αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον ?
παραθετω ξανά ημερομηνίες
γυναίκα 02/12/1975 Κιλκίς 23,20
άνδρας 22/08/1960 Χαλκίδα 18,30
από όσα μπόρεσα να καταλάβω μια και υπάρχει σύνοδος ήλιου και σελήνης και αφροδίτης με β.δεσμό ήταν γραμμένο στο σύμπαν να βρεθούμε αλλά ο κενός 7ος σημαίνει όχι να είμαστε μαζί για πάντα ?
-
09-10-2008, 09:20 PM #2
Re: Χάρτης Σχέσης Davison
Αγαπητή WHITE.HORSE
Για να μην μπερδευτώ, εξηγήστε μου τι είδους χάρτη συναστρίας κοιτάζετε;
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
10-10-2008, 09:33 AM #3
-
10-10-2008, 08:21 PM #4
Re: Προσωπικός Χάρτης συναστρίας
στην συναστρία δεν πρέπει να συναντώνται η να συνυπαρχουν στον οικο σεληνη και ηλιος ? dance me to the end of love κάπως ? :P
-
10-10-2008, 08:37 PM #5
Οχι ,δεν ειναι απαραιτητο να συνυπαρχουν ή να συναντωνται.Ο ηλιος και η σεληνη του Α ατομου μπορουν να κανουν ολες τις οψεις με τον ηλιο και την σεληνη του Β ατομου.
Γενικα για μια αρμονικη σχεση θα πρεπει οι πλανητες του ενος να κανουν απλα καλες οψεις με τους πλανητες του αλλου ατομου, αλλα και οι δυσκολες πρεπει να υπαρχουν ωστε να υπαρχει και καποιο ενδιαφερον !!!!!!Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
10-10-2008, 08:52 PM #6
ευχαριστώ για την διόρθωση..κάτι αλλο που έχω απορία ειναι στους χάρτες βλεπουμε τον βόρειο δεσμό...ο νότιος βρίσκεται ακριβώς απέναντι? και τί ρόλο παιζουν σε μια συναστρια οι οψεις των δυο..
-
10-10-2008, 09:12 PM #7
Ο νοτιος δειχνει τι κουβαλαμε απο τις προηγουμενες ζωες ενω ο βοριος πια ειναι η αποστολη μας τωρα.Οταν οι πλανητες του Α κανουν δυσκολες οψεις με τον ΒΔ του Β για πχ ,δειχνει οτι ο Α παρεμποδιζει τον Β να βρει τον δρομο του.Ειδικοτερα για αυτα τα θεματα ασχολειτε η καρμικη αστρολογια.Αλλα να θυμασε οτι καρμα=μαθηματα που αν κατανοηθουν μας βοηθανε μεσα απο τις δυσκολιες να γινουμε καλυτεροι και να κατανοησουμε τον εαυτο μας.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
-
10-10-2008, 09:16 PM #8
ευχαριστώ πολύ..νάσε καλα
-
10-10-2008, 09:20 PM #9
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
10-10-2008, 09:28 PM #10
Οπως εχω διαβασει απο το φορουμ ενας χαρτης δειχνει τασεις και οχι καθεαυτου γεγονοτα.Το αν καποιος εχει δουλεψει τον χαρτη του ή οχι ειναι αλλο θεμα.
Αλλα θα ηθελα να μοιραστητε την γνωση σας με εμας και οχι να επιτηθεστε αν κανω λαθος.Ευχαριστω.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.