s
Προσωπικός Χάρτης συναστρίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Προσωπικός Χάρτης συναστρίας

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή tigre

Στην αστρολογία υπάρχει ένας κεντρικός κορμός και κάποιες αποκλίσεις από "σχολές" ή σχήματα ομάδων αστρολόγων.

Η συναστρία με την αντιπαραβολή των δύο γενεθλίων χαρτών είναι βασική, όπως και ο Σύνθετος ή διαφορετικά Composite. Το Composite αναφέρεται στις προοπτικές της σχέσης και τα προβλήματα της από κοινού συνύπαρξης (η σχέση μπορεί να είναι αδελφική, συναδελφική, ερωτική, κάθε τύπου). Ο χάρτης του συστήματος Davison έχει παρόμοια τακτική. Αλλά ευρέως εξακολουθούν να δέχονται τον χάρτη του Composite πολλοί αστρολόγοι. Κάποιοι άλλοι θεωρούν προτιμότερο τον Davison.

Μπορείτε να πειραματιστείτε και με τους δύο. Η αστρολογία έχει πάντα την απόδειξη μέσω στατιστικής και με γνωστά σας ζευγάρια, θα δείτε ποιο σύστημα μπορείτε να επεξεργαστείτε καλύτερα. Ο χάρτης Davison έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες, όπως εξήγησε πολύ σωστά το μέλος μας Κασσιόπη.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

κα Σίμου ρωτώ εσάς γιατί μου απαντάτε πάντα και εύστοχα ....
    στον χάρτη συναστρίας μου με το άτομο που με ενδιαρέρει δεν υπάρχει κανένας τίποτα στον 7ο οίκο αυτό σημαίνει πως αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον ?
    παραθετω ξανά ημερομηνίες
    γυναίκα 02/12/1975 Κιλκίς 23,20
    άνδρας 22/08/1960 Χαλκίδα 18,30

από όσα μπόρεσα να καταλάβω μια και υπάρχει σύνοδος ήλιου και σελήνης και αφροδίτης με β.δεσμό ήταν γραμμένο στο σύμπαν να βρεθούμε αλλά ο κενός 7ος σημαίνει όχι να είμαστε μαζί για πάντα ?

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Χάρτης Σχέσης Davison

Αγαπητή WHITE.HORSE

Για να μην μπερδευτώ, εξηγήστε μου τι είδους χάρτη συναστρίας κοιτάζετε;

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Χάρτης Σχέσης Davison

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή WHITE.HORSE

Για να μην μπερδευτώ, εξηγήστε μου τι είδους χάρτη συναστρίας κοιτάζετε;

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

ναι πολύ ευχαρίστως τους χάρτες που βγάζω είναι αυτοί μέσα από το φόρουμ ο ένας είναι αυτός που λέγετε ερωτική συναστρία και ο άλλος αυτός που λέγετε σύνθετος χάρτης . κοιτάω σωστά ???

Re: Προσωπικός Χάρτης συναστρίας

στην συναστρία δεν πρέπει να συναντώνται η να συνυπαρχουν στον οικο σεληνη και ηλιος ? dance me to the end of love κάπως ? :P

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by despk View Post
    στην συναστρία δεν πρέπει να συναντώνται η να συνυπαρχουν στον οικο σεληνη και ηλιος ? dance me to the end of love κάπως ? :P

Οχι ,δεν ειναι απαραιτητο να συνυπαρχουν ή να συναντωνται.Ο ηλιος και η σεληνη του Α ατομου μπορουν να κανουν ολες τις οψεις με τον ηλιο και την σεληνη του Β ατομου.
    Γενικα για μια αρμονικη σχεση θα πρεπει οι πλανητες του ενος να κανουν απλα καλες οψεις με τους πλανητες του αλλου ατομου, αλλα και οι δυσκολες πρεπει να υπαρχουν ωστε να υπαρχει και καποιο ενδιαφερον !!!!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

ευχαριστώ για την διόρθωση..κάτι αλλο που έχω απορία ειναι στους χάρτες βλεπουμε τον βόρειο δεσμό...ο νότιος βρίσκεται ακριβώς απέναντι? και τί ρόλο παιζουν σε μια συναστρια οι οψεις των δυο..

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by despk View Post
    ευχαριστώ για την διόρθωση..κάτι αλλο που έχω απορία ειναι στους χάρτες βλεπουμε τον βόρειο δεσμό...ο νότιος βρίσκεται ακριβώς απέναντι? και τί ρόλο παιζουν σε μια συναστρια οι οψεις των δυο..
    Ο νοτιος δειχνει τι κουβαλαμε απο τις προηγουμενες ζωες ενω ο βοριος πια ειναι η αποστολη μας τωρα.Οταν οι πλανητες του Α κανουν δυσκολες οψεις με τον ΒΔ του Β για πχ ,δειχνει οτι ο Α παρεμποδιζει τον Β να βρει τον δρομο του.Ειδικοτερα για αυτα τα θεματα ασχολειτε η καρμικη αστρολογια.Αλλα να θυμασε οτι καρμα=μαθηματα που αν κατανοηθουν μας βοηθανε μεσα απο τις δυσκολιες να γινουμε καλυτεροι και να κατανοησουμε τον εαυτο μας.

ευχαριστώ πολύ..νάσε καλα

Όνομα:
    Κωστής

Αυτή η φραστική "ακρότητα" υπό ποια έννοια λειτουργεί;

Ρωτάω για να μάθω πώς η σύζυγός μου μετά από 10 περίπου χρόνια ευτυχισμένου γάμου με εμποδίζει να βρω το "δρόμο" μου, δεδομένου ότι έχουμε κάτι ανάλογο;

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Ο νοτιος δειχνει τι κουβαλαμε απο τις προηγουμενες ζωες ενω ο βοριος πια ειναι η αποστολη μας τωρα.Οταν οι πλανητες του Α κανουν δυσκολες οψεις με τον ΒΔ του Β για πχ ,δειχνει οτι ο Α παρεμποδιζει τον Β να βρει τον δρομο του.Ειδικοτερα για αυτα τα θεματα ασχολειτε η καρμικη αστρολογια.Αλλα να θυμασε οτι καρμα=μαθηματα που αν κατανοηθουν μας βοηθανε μεσα απο τις δυσκολιες να γινουμε καλυτεροι και να κατανοησουμε τον εαυτο μας.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Γιάννα

Οπως εχω διαβασει απο το φορουμ ενας χαρτης δειχνει τασεις και οχι καθεαυτου γεγονοτα.Το αν καποιος εχει δουλεψει τον χαρτη του ή οχι ειναι αλλο θεμα.
    Αλλα θα ηθελα να μοιραστητε την γνωση σας με εμας και οχι να επιτηθεστε αν κανω λαθος.Ευχαριστω.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)