s
Ενδείξεις διαβήτη στον αστρολογικό χάρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Ενδείξεις διαβήτη στον αστρολογικό χάρτη

Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει ποιές είναι οι αστρολογικές ενδείξεις στον γενέθλιο χάρτη που μας ενημερώνουν ότι ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα διαβήτη στο μέλλον?:worried:

Όνομα:
    cancerian

Re: Ενδείξεις διαβήτη στον αστρολογικό χάρτη

Kαλη σου μερα φιλη ,

Ο διαβητης ειναι ενα μεταβολικο νοσημα στο οποιο υπαρχει ελειψη ή μειωση της παραγωμενης ινσουλινης απο το παγκρεας. Η ινσουλινη αποτελει "διαβιβαστης" για την εισοδο του σακχαρου στα κυτταρα με σκποπο την θρεψη αυτων.
    Eτσι λοιπον , συμφωνα με την Ιατρικη Αστρολογια , το παγκρεας αντιστοιχει στην Σεληνη και η Αφροδιτη ειναι υπευθυνη για το σακχαρο του αιματος. Συνηθως, (αν θυμαμαι καλα) τα ατομα με χτυπημενη Αφροδιτη απο τον Πλουτωνα , παρουσιαζουν μειωση στην τιμη του σακχαρου του αιματος ! Eπισης η Αφροδιτη κυβερνα τους νεφρους , αρα και οριζεται ως κυβερνητης της αποβολης των υδατανθρακων μεσω νεφρικης διηθησης και επομενως απο τα ουρα .

με εκτιμηση
    cancerian

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Kαλη σου μερα φιλη ,

Ο διαβητης ειναι ενα μεταβολικο νοσημα στο οποιο υπαρχει ελειψη ή μειωση της παραγωμενης ινσουλινης απο το παγκρεας. Η ινσουλινη αποτελει "διαβιβαστης" για την εισοδο του σακχαρου στα κυτταρα με σκποπο την θρεψη αυτων.
    Eτσι λοιπον , συμφωνα με την Ιατρικη Αστρολογια , το παγκρεας αντιστοιχει στην Σεληνη και η Αφροδιτη ειναι υπευθυνη για το σακχαρο του αιματος. Συνηθως, (αν θυμαμαι καλα) τα ατομα με χτυπημενη Αφροδιτη απο τον Πλουτωνα , παρουσιαζουν μειωση στην τιμη του σακχαρου του αιματος ! Eπισης η Αφροδιτη κυβερνα τους νεφρους , αρα και οριζεται ως κυβερνητης της αποβολης των υδατανθρακων μεσω νεφρικης διηθησης και επομενως απο τα ουρα .

με εκτιμηση
    cancerian

Εγώ που έχω διαβήτη έχω στο χάρτη μου αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα,αυτό είναι χτυπημένη Αφροδίτη?

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει ποιές είναι οι αστρολογικές ενδείξεις στον γενέθλιο χάρτη που μας ενημερώνουν ότι ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα διαβήτη στο μέλλον?:worried:
    Δεν αμφισβητώ αυτό που λέει ο cancerian επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα αλλά μέχρι τώρα ήξερα ότι το πάγκρεας και η ινσουλίνη αντιστοιχεί στον Δία και οι λίγες περιπτώσεις διαβήτη που είδα ήταν με κτυπημένο Δία. Αν έχεις υπόψη σου συγκεκεριμένη περίπτωση διαβήτη μπορείς να μας πεις που είναι ο Δίας και τι κάνει κι αν έχει πλανήτες στον Τοξότη και τι κάνουν; Καλή ευκαιρία να μάθω κι εγώ κάτι για τον διαβήτη.

Όνομα:
    Δεσποινα

ξερω ατομο που του εκδηλωθηκε ο διαβητης με τις εξεις οψεις
    στον αξονα 6ου ]παρθενος]και 12ου [ιχθεις] ειναι της γενιας 1966 με συνοδο ουρανου,πλουτωνα στον 6ο .
    στον 12 της εχει σε συνοδο ηλιο,κρονο,χειρωνα αυτα σε ακριβειας επισης μεσα στο 12 ο εχει αφροδιτη και ερμη χωρις να ειναι σε οψεις με τους παραπανω πλανητες

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by koralia74 View Post
    Εγώ που έχω διαβήτη έχω στο χάρτη μου αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα,αυτό είναι χτυπημένη Αφροδίτη?
    Nαι ,Δεσποινα μου!

Όνομα:
    Δεσποινα

Γιαννη μου με μπερδεψες;;;:blink:

Όνομα:
    Χρήστος

Καλησπέρα σας.
    Ο Διαβήτης όπως ήδη αναφέρθηκε χρειάζεται να υπάρχει μία Αφροδίτη η οποία και να παρουσιάζει δύσκολες όψεις απο παραπάνω απο έναν πλανήτες. Αυτό μπορεί να ενισχυθεί όταν Η Αφροδίτη μπορεί να έχει κάποια σύνοδο με κάποιον δύσκολο απλανή αστέρα. Επίσης σε μεσοδιαστηματικές εικόνες με δία και τον κυβερνήτη του 6ου η 1ου οίκου μπορεί να ενισχύσει την μετέπειτα παρουσία του διαβήτη. Παρόλα αυτά πολλές φορές ένας Δίας σε παραλληλία η αντι παραλληλία με τον Χείρωνα και την Παρουσία της Αφροδίτης σε όψη στον χάρτη του μήκους μπορεί πράγματα να παρουσιάσει διαβήτη χωρις κάποιο μεσοδιάστημα. Στην τελευταία περίπτωση πάντα υπάρχει μία Ποσειδώνια παρουσία στο χάρτη αρκετά έντονη.
    Τέλος γενικότερα τα μεταβλητά ζώδια παρουσιάζουν περισσότερο κάτι τέτοιο η πολλαπλά Υοδ με την Αφροδίτη να συμμετέχει σε αυτά
    Με σεβασμό και εκτίμηση.
    Χρήστος ¶ρχος
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Γιαννη μου με μπερδεψες;;;:blink:
    Δεσποινα , ο κ. Αρχος ειναι ακομα πιο κατατοπιστικος ... διαβασε το ποστ του !

Όνομα:
    Ράνια

Την μπερδεψες εννοει με την Koralia

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)