- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
-
13-07-2008, 01:48 PM #1
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ξέρω πως μπορώ, μέσα από την Αστρολογία, να υπολογίσω πότε είναι κατάλληλη εποχή για να συλλάβω παιδί. Γεννήθηκα 24/4/1971, ώρα 04:15 στην Αθήνα. Είμαι Τάυρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Τί αστρολογικούς παράγοντες θα πρέπει να εξετάσω, ώστε να έχω καλή κύηση και υγιές παιδάκι?
-
13-07-2008, 02:06 PM #2
Re: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Αν θες γενικα να δεις , το θεμα '' παιδια '' , απο πλευρας αστρολογιας οπως λες , μπορεις να κοιταξεις τον 5ο οικο σου για αρχη .
Αλλα το ποτε να συλλαβεις , κατα την γμωνη μου , με ολο το σεβας - απευθυνσου σε εναν γυναικολογο , για να βρει τις γονιμες μερες σου . Δεν ξερω αν στο γενεθλιο χαρτη μπορει να φανει η περιοδος και η ωοθηλακιορρηξια και επισης η συνευρεση σου με τον συντροφο . :weird:
-
13-07-2008, 02:08 PM #3
Ο πέμπτος οίκος μου βρίσκεται ο Καρκίνος και δεν έχω πλανήτη.
-
13-07-2008, 02:51 PM #4
Έχει δίκιο η Αθηνούλα :bigsmile: Βασικά κοιτάζεις, μαζί με τον γυναικολόγο σου τις γόνιμες ημέρες και στη συνέχεια αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα.
Αν θες όμως, μπορείς συμπληρωματικά να πάρεις κάποια στοιχεία από το άρθρο που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
και να τα έχεις υπόψη σου.
Με το καλό :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.