s
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ξέρω πως μπορώ, μέσα από την Αστρολογία, να υπολογίσω πότε είναι κατάλληλη εποχή για να συλλάβω παιδί. Γεννήθηκα 24/4/1971, ώρα 04:15 στην Αθήνα. Είμαι Τάυρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Τί αστρολογικούς παράγοντες θα πρέπει να εξετάσω, ώστε να έχω καλή κύηση και υγιές παιδάκι?

Re: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αν θες γενικα να δεις , το θεμα '' παιδια '' , απο πλευρας αστρολογιας οπως λες , μπορεις να κοιταξεις τον 5ο οικο σου για αρχη .

Αλλα το ποτε να συλλαβεις , κατα την γμωνη μου , με ολο το σεβας - απευθυνσου σε εναν γυναικολογο , για να βρει τις γονιμες μερες σου . Δεν ξερω αν στο γενεθλιο χαρτη μπορει να φανει η περιοδος και η ωοθηλακιορρηξια και επισης η συνευρεση σου με τον συντροφο . :weird:

Ο πέμπτος οίκος μου βρίσκεται ο Καρκίνος και δεν έχω πλανήτη.

Quote Originally Posted by yls View Post
    Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ξέρω πως μπορώ, μέσα από την Αστρολογία, να υπολογίσω πότε είναι κατάλληλη εποχή για να συλλάβω παιδί. Γεννήθηκα 24/4/1971, ώρα 04:15 στην Αθήνα. Είμαι Τάυρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Τί αστρολογικούς παράγοντες θα πρέπει να εξετάσω, ώστε να έχω καλή κύηση και υγιές παιδάκι?
    Έχει δίκιο η Αθηνούλα :bigsmile: Βασικά κοιτάζεις, μαζί με τον γυναικολόγο σου τις γόνιμες ημέρες και στη συνέχεια αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα.
    Αν θες όμως, μπορείς συμπληρωματικά να πάρεις κάποια στοιχεία από το άρθρο που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
    και να τα έχεις υπόψη σου.
    Με το καλό :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)