s
8ος γενέθλιος οίκος.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

8ος γενέθλιος οίκος.

Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω περι του 8ου γενεθλιου οικου,μιας και ποτε δεν του ειχα δωσει σημασια.Η ακμη του 8ου οικου μου ειναι στον υδροχοο στις 29.01 με την σεληνη στους ιχθυεις 9.14.Η γενεθλια σεληνη βρισκεται σε τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο του 5ου οικου στον τοξοτη..Απ οτι καταλαβα αυτο το τετραγωνο 8ου και 5ου εχει να κανει με την αποτυχια συναψη σχεσεων.Α υτο το παρατηρησα και οταν ο ουρανος διευλανε τον 8ο οικο μου και τετραγωνιζε τον 5ο και τον ποσειδωνα.Τωρα συμβαινει το αντιστροφο..Αυτο επιβεβαιωνοταν και απο ηλιακες επιστροφες.Ειτε μεσω του β.δεσμου ,βερτεξ απο τον 8ο οικο σε τετραγωνο στον 5ο. Και στη φετινη ηλιακη επιστροφη κ στην επομενη και στην μεθεπομενη βλεπω οτι κατι απο τον 8ο χτυπαει τον 5ο.Δηλαδη οσο καιρο θα βρισκεται ο ποσειδωνας στον 8ο οικο μου για κατι χρονια δηλαδη θα μου προκαλει αυτα τα προβληματα,;Η 29 μοιρα στην ακμη του 8ου μηπως εντεινει την ολη κατασταση;

Re: 8ος γενέθλιος οίκος.

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω περι του 8ου γενεθλιου οικου,μιας και ποτε δεν του ειχα δωσει σημασια.Η ακμη του 8ου οικου μου ειναι στον υδροχοο στις 29.01 με την σεληνη στους ιχθυεις 9.14.Η γενεθλια σεληνη βρισκεται σε τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο του 5ου οικου στον τοξοτη..Απ οτι καταλαβα αυτο το τετραγωνο 8ου και 5ου εχει να κανει με την αποτυχια συναψη σχεσεων.Α υτο το παρατηρησα και οταν ο ουρανος διευλανε τον 8ο οικο μου και τετραγωνιζε τον 5ο και τον ποσειδωνα.Τωρα συμβαινει το αντιστροφο..Αυτο επιβεβαιωνοταν και απο ηλιακες επιστροφες.Ειτε μεσω του β.δεσμου ,βερτεξ απο τον 8ο οικο σε τετραγωνο στον 5ο. Και στη φετινη ηλιακη επιστροφη κ στην επομενη και στην μεθεπομενη βλεπω οτι κατι απο τον 8ο χτυπαει τον 5ο.Δηλαδη οσο καιρο θα βρισκεται ο ποσειδωνας στον 8ο οικο μου για κατι χρονια δηλαδη θα μου προκαλει αυτα τα προβληματα,;Η 29 μοιρα στην ακμη του 8ου μηπως εντεινει την ολη κατασταση;
    Η γενέθλια Σελήνη σχηματίζει Τ-τετράγωνο με Αφροδίτη(αντίθεση-2ος οίκος) και Δία, Ουρανό (τετράγωνο- 5ος). Θέματα οικονομικών και αξιών δημιουργούν ένταση και προβλήματα στα συναισθήματα και στις σχέσεις.

Το μεσοδιάστημα Σελήνης- Αφροδίτης πέφτει πάνω περίπου στον Ουρανό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργείτε ξαφνικά σε συναισθηματικές καταστάσεις, να σας διακατέχουν συναισθήματα από το πουθενά και ίσως δίχως αρκετή σκέψη, αφού αρκετοί πλανήτες σας βρίσκονται σε μεταβλητά ζώδια.

Κάθε φορά που ενεργοποιείται ο σχηματισμός από προόδους και διελεύσεις δέχεστε την πρόκληση αυτή.

Όταν ο Κρόνος ήταν στην Παρθένο , και σας επηρέαζε , δεχτήκατε την "πίεσή" του ώστε να μάθετε να λειτουργείτε διαφορετικά στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς ίσως προσπαθήσει να προσθέσει κάποια διαφορετική νότα ευαισθησίας, ρομαντισμού ίσως σύγχυσης και αποπλάνησης. Δε μπορούμε όμως να ρίξουμε το φταίξιμο σ' αυτόν.
    Είναι στο χέρι σας το πως θα χειριστείτε τη γενέθλια πρόκληση. Φερθείτε με σύνεση !
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Re: 8ος γενέθλιος οίκος.

πωπω ακριβώς τα ιδια ισχύουν+για μένα μόνο που βρίσκομαι λίγες μοίρες πιο πίσω από εσένα
    και ο μεγαλύτερος μπελά είναι το "Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργείτε ξαφνικά σε συναισθηματικές καταστάσεις, να σας διακατέχουν συναισθήματα από το πουθενά και ίσως δίχως αρκετή σκέψη"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)