- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
-
22-04-2005, 01:24 PM #1
Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το Κάρμα
Τι συμβαίνει όταν τα πράγματα πάνε στραβά; Μήπως η Ψυχή μας στέλνει τα μηνύματά της κι εμείς δεν τα βλέπουμε; Γιατί δεν πετυχαίνω αυτό που θέλω; Γιατί τα πράγματα μου πάνε στραβά; Πως μπορώ να πάρω βοήθεια από το Σύμπαν; Ποια είναι τα κρυφά μηνύματα του Κάρμα που μου στέλνει η Ψυχή μου; Οι άλλοι και ο ρόλος τους στη συνειδητοποίηση του πεπρωμένου μας.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το Κάρμα
-
22-04-2005, 04:19 PM #2
Re: Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το Κάρμα
Πολύ ενδιαφέρον. Με βάλατε σε σκέψεις!!!! Συνεχίστε παρακαλώ.
Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
Ευριπίδης
-
24-04-2005, 10:01 PM #3
Συμφωνώ απολύτως ότι ο συγγραφέας πρέπει να συνεχίσει. Είναι άκρως ενδιαφέρουσα η τεχνική και γενικότερα τα άρθρα του, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο ακόμα γνώση θα μας καταθέσει.
Αναμένουμε!MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!
-
25-04-2005, 11:47 AM #4
Ενδιαφέρον το άρθρο αλλά πιστεύω ότι είναι λίγο αυθαίρετο το να βγαίνει ένα συμπέρασμα από ένα τυχαίο γεγονός (πχ κόψιμο με μαχαίρι).Κατά την γνώμη μου τα μηνύματα που παρουσιάζονται στον πίνακα δίπλα στους οίκους, λίγο πολύ καθρεφτίζουν την καθημερινότητα όλων μας.Θα έπρεπε δηλαδή να ακολουθούμε τις " συμβουλές " αυτές ούτως ή άλλως...
-
25-04-2005, 10:05 PM #5
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Συγχαρητήρια
-
28-04-2005, 11:57 AM #6
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΤΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ
-
05-05-2005, 07:10 PM #7
Δάσκαλε!κι όμως ξεχνάω πως ή ψυχή μου είναι έλευθερη κι αρέσκομαι πίσω απ΄τα κάγκελα της ύλης ν΄άναπολώ τον θεικό μου εαυτό.
-
06-05-2005, 03:05 PM #8
πολύ καλο άρθρο και πολύ σωστο..! πραγματι, πολλες φορες έχω αισθανθεί πως οι καταστάσεις που μου συμβαίνουν κατα καιρούς ότι προσπαθούν να μου πουν κάτι και συνήθως καταλαβαίνω τι ήθελαν να μου πουν τα μηνύματα κατόπιν εορτης! Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή μας και αυτο είναι κάτι που θεωρω πως πρέπει όλοι μας να το έχουμε στο νου μας..
Ελπίζω να ακολουθήσουν κι αλλα τέτοια άρθρα!Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....
-
19-05-2005, 10:07 AM #9
Aκόμα και που διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο δεν ήταν τυχαίο!!!
ευχαριστω την ψυχή μου τον Θεό και ολοκληρο σύμπαν που δεν μ αφησαν ποτέ εκτος σχεδίου και εσας που μου ανοίξατε τον δρόμο στο να το καταλαβω...
-
19-05-2005, 01:01 PM #10
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο πράγματι!!! αλλά! μηπως πολύ κακό για το τίποτα?θα δείξει
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.