s
οψεις σεληνης στο γεννεθλιο χαρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 30

οψεις σεληνης στο γεννεθλιο χαρτη

καλησπερα σας. ειναι ενα θεμα που με ενδιαφερει αμεσα
    και με αφορμη τα αρθρα που εχετε ανεβασει για γιους-μαναδες,
    σκεφτηκα να δωσω και τις δικες μου οψεις, μηπως δω κατι παραπανω..
    1)σεληνη στον ταυρο, στον ογδοο οικο
    2)σεληνη εξαγωνο ερμης
    3)σεληνη τετραγωνο αρης
    4)σεληνη εξαγωνο κρονος
    5)σεληνη αντιθεση ουρανος
    6)σεληνη quincunx (μαλλον χιαστι) πλουτωνα
    το ξερω οτι η σεληνη μου βαλλεται σχεδον απο παντου. το εχω βιωσει.
    αν εχετε να πειτε κατι επ αυτου, πολυ ευχαριστως να το διαβασω!
    αλλα θελω να κανω και ενα ισως ασχετο ταιριασμα και να ρωτησω και κατι ακομα..
    θα παμε πολυ μακρια ακομα,
    η ο κρονος σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου,
    και ο ουρανος σε συνοδο με τον ηλιο μου, θα φερουν ΚΑΙ εδω τα πανω, ΚΑΤΩ?
    και αν ναι,με ποιο τροπο?
    ευχαριστω!

Re: οψεις σεληνης στο γεννεθλιο χαρτη

διαβαζοντας την αναλυση στο μητερες και γιοι, θελω να συμπληρωσω καποια στοιχεια ακομα. ο κυβερνητης του 4ου, του τοξοτη σε μενα,ο διας , ειναι στα ψαρια. ο τεταρτος ειναι αδειος. σε συνοδο με την ακμη του τεταρτου, ειναι ο ποσειδωνας, και ΙΣΩΣ και ο βορειος. δηλ.
    βορειος στις 3,7 του τοξοτη
    ποσειδωνας στις 11,47 του τοξοτη
    ακμη 4ου στις 13,29 του τοξοτη.
    και τελος, η σεληνη εινα στις 6,6 του ταυρου. στο πρωτο δεκανο.

Όνομα:
    Μαρία

Re: οψεις σεληνης στο γενεθλιο χαρτη

Quote Originally Posted by fisherman_ View Post
    αλλα θελω να κανω και ενα ισως ασχετο ταιριασμα και να ρωτησω και κατι ακομα..
    θα παμε πολυ μακρια ακομα,
    η ο κρονος σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου,
    και ο ουρανος σε συνοδο με τον ηλιο μου, θα φερουν ΚΑΙ εδω τα πανω, ΚΑΤΩ?
    και αν ναι,με ποιο τροπο?

ευχαριστω!
    Αυτό να υποθέσω ότι αφορά διελεύσεις;
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Μαρία

Re: οψεις σεληνης στο γενεθλιο χαρτη

Quote Originally Posted by fisherman_ View Post
    καλησπερα σας. ειναι ενα θεμα που με ενδιαφερει αμεσα
    και με αφορμη τα αρθρα που εχετε ανεβασει για γιους-μαναδες,
    σκεφτηκα να δωσω και τις δικες μου οψεις, μηπως δω κατι παραπανω..
    ......
    ευχαριστω!
    Η Σελήνη στον Ταύρο είναι σε έξαρση, δείχνει ένα ζεστό, αγαπησιάρικο και στοργικό άτομο που του αρέσει η βολή του και δέχεται άνετα την αγάπη και τη στοργή των άλλων, θέλει να πηγαίνουν όλα ρολόι, να μην ξεβολεύεται, να μην αναστατώνεται, στον 8ο κατανοεί τα αισθήματα των άλλων και την ανθρώπινη φύση γενικότερα, παρόλο που είναι κάπως συγκρατημένο όσον αφορά την έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων του. Μπορεί να βιώνει εναλλασσόμενα στιγμές απόλυτης εξουσίας και στιγμές απόλυτης εγκατάλειψης. Έχει και μια αγάπη για το μυστήριο και το υπερφυσικό. Σε συνδυασμό με τη χιαστί της Σελήνης με τον Πλούτωνα έχει έντονη παρόρμηση να ψάχνει τα πάντα και, λόγω της φύσης της όψης, να μην εμπιστεύεται απόλυτα τα συναισθήματά του, να νιώθει αδικαιολόγητες συναισθηματικές εντάσεις χωρίς να μπορεί να εντοπίσει την πηγή της ανασφάλειάς του και ψάχνοντας τα αίτια στους άλλους αντί για το εσωτερικό του: σαν αποτέλεσμα, ίσως χειραγωγεί τους άλλους και συνάμα απορεί για τις αντιδράσεις που αυτό προκαλεί. Ψάχνει την ουσία των πραγμάτων όλο και περισσότερο (πράγμα που οδηγεί σε αδιέξοδο). Οι συναισθηματικές σχέσεις έχουν ένταση γιατί ζητάς πολλά από τους συντρόφους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα χωρίς ενδοιασμούς. (Ρώτα τη μανούλα αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βίωνε κάποιο άγχος για απώλεια, είτε προσώπου είτε της δικής της ασφάλειας.)
    Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ¶ρη (αλήθεια ο ¶ρης είναι στο Λέοντα ή στον Υδροχόο) και σε αντίθεση με τον Ουρανό δείχνει ένα ανήσυχο γενικά πνεύμα, αρκετά δυναμικό, που ενεργεί παρορμητικά (¶ρης) ή προκλητικά (Ουρανός), θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του, οι αντιδράσεις του μπορεί να είναι έντονες και ενστικτώδεις, πολλές φορές να γίνεσαι σαρκαστικός με αποτέλεσμα να χαλάς εύκολα και τις σχέσεις. Λόγω Ουρανού δεν πολυνοιάζεσαι, είσαι πάντα έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, απλώς τραβάς γύρω σου παρόμοια ασταθή άτομα και απωθείς αυτούς που αγαπούν της σταθερότητα. Υπάρχει όμως ευρηματικότητα και ευελιξία. Σ' αυτό βοηθάει και το εξάγωνο με τον Ερμή, παρόλο που δείχνει μια σχετική αδυναμία συγκέντρωσης, αν εμπλακείς συναισθηματικά μ' αυτό που κάνεις, τότε μπαίνεις εύκολα στο νόημα, το μυαλό και η έκφραση του λόγου λειτουργούν ταχύτατα (δείχνει και μια ετοιμότητα σε επιχειρηματολογία), "πιάνεις" με τη μία τα γεγονότα, αφομοιώνεις με άνεση (η μνήμη λειτουργεί καλά) και διαχειρίζεσαι με άνεση τα δεδομένα.
    Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο φαίνεται ότι αποδέχεσαι κάποιες ευθύνες και είσαι εργατικός, όταν πρέπει να εργαστείς φοράς το προσωπείο της αυτοπειθαρχίας και της ετικέτας, κρατάς ήρεμο και συγκροτημένο παρουσιαστικό, ακολουθείς μια πρακτική και αποφασιστική προσέγγιση για να φέρεις εις πέρας την εργασία σου και να της δώσεις συγκεκριμένη μορφή ώστε να προωθηθείς κοινωνικά. Λίγο τα συναισθηματικά είναι μπολοκαρισμένα.

Επειδή έχω τους Ιχθείς στην ακμή του 4ου, για μένα ο 4ος συμβολίζει τις ρίζες και μου περιγράφει περισσότερο την εικόνα του πατέρα. Ο δικός σου 4ος με το Δία κυβερνήτη μου λέει ότι ίσως κληρονόμησες κάποιες αξίες (φιλοσοφικές, θρησκευτικές κ.ά.) από άλλες κουλτούρες, νιώθεις περηφάνια για τους προγόνους σου γιατί έχεις καλλιεργήσει κάποια μεγαλοπρεπή ή μυθική ή ποιητική εικόνα γι' αυτούς και με το Δία στους Ιχθείς και τον Ποσειδώνα στον Τοξότη κοντά στην ακμή του 4ου πρέπει να είχες ωραία παιδικά χρόνια ή πολύ ταξιδιάρικα και (πιστεύω) ότι θα έχεις και καλά γεράματα! Επίσης το σπίτι των ονείρων σου πρέπει να είναι κάπως εξωτικό ή κοντά στη θάλασσα.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

σε ευχαριστω παρα πολυ!! αν αυτα που διαβασα θα μου κανανε μονο σαν..ανεβαστικα παρηγορητικα λογακια, δε θα τα επαιρνα στα σοβαρα. αλλα υπηρξαν κανα δυο σημεια μεσα που.. με κεντρισαν ιδιαιτερα. και γι αυτο το λογο, σε ευχαριστω που εκανες τον κοπο και τα εγραψες ολα αυτα!

Όνομα:
    διδυμινα

μια απορια σχετικα με την σεληνη..δυο αδερφια απο την ιδια μανα και τον ιδιο πατερα..εχωντας διαφορετικη σεληνη και ηλιο..αντιστοιχα..και απο οσο ξερω ο ηλιοσ και η σεληνη αντιπροσωπευουν τον πατερα μας και την μανα μας αντιστοιχα,πως γινεται να εισπρατουν διαφορετικη εικονα των ανθρωπων αυτων??απο τι αλλο εξαρταται μεσα στον χαρτη πως θα το βλεπει το παιδι??απο τις οψεις που κανουν και απο τον οικο που πεφτουν..μεσα στον γενεθλιο του??

Να ρωτησω αν καποιος ξερει η οψη χιαστι σεληνη με πλουτωνα ενδεχεται να δειχνει και πως η μητερα κατα καποιο τροπο ''χρησιμοποιει´το παιδι της π.χ για να παιρνει το μερος της σε διαφωνιες που μπορει να χει με το πατερα ή ειναι εντελως ασχετο???

Όνομα:
    Γιώργος

η σελήνη δείχνει την μητέρα; εγώ που έχω εξάγωνο με ¶ρη δηλαδή και μαλώνουμε συνέχεια;!χεχ!

Απο τα λιγα που γνωριζω ναι δειχνει και τη σχεση ποε εχει ενα παιδι με τη μητερα του αν δεν κανω λαθος πως την αντιλαμβανεται κατα την ενδομητρια ζωη και αργοτερα ως παιδι.Με καθε επιφυλαξη ας απαντησει και καπιος που γνωριζει σιγουρα.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by brenta View Post
    Απο τα λιγα που γνωριζω ναι δειχνει και τη σχεση ποε εχει ενα παιδι με τη μητερα του αν δεν κανω λαθος πως την αντιλαμβανεται κατα την ενδομητρια ζωη και αργοτερα ως παιδι.Με καθε επιφυλαξη ας απαντησει και καπιος που γνωριζει σιγουρα.
    Βrendaki, η χιαστι ειναι μια καρμικη οψη. Δεν γνωριζω αν μπορει να σημαινει ακριβως κατι τετοιο, αλλα μου φαινεται πολυ πιθανον. Πιστευω ομως, οτι δειχνει σιγουρα βαθεια συναισθηματα και αντιδρασεις απεναντι στην μητερα.

Υπαρχει ενα καταπληκτικο αρθρο στις μεταφρασεις, που αφορα στα τριγωνα στην ζωη μας. Εκει αναλυονται οι οψεις και οι επιδρασεεις τους σε σχεση με τους γονεις μας. Θα σου αρεσει πολυ.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)