s
Σκορπιοί : σπάστε τη σιωπή...μόνο αν θέλετε !!!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 68

Σκορπιοί : σπάστε τη σιωπή...μόνο αν θέλετε !!!

Εψαξα να βρω κάποιο θέμα που να είναι μόνο για σκορπιούς αλλά δεν βρήκα κάτι (αν έχω κάνει λάθος , θα με συγχωρήσετε). Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω αυτό εδώ το θέμα και να προσκαλέσω όλους όσους έχουν τον ήλιο τους ή όποιο άλλο πλανήτη στο σκορπιό να μιλήσουν όταν και εφόσον το θελήσουν για ό,τι τους απασχολεί στα πλαίσια πάντα των χαρακτηριστικών του ζωδίου μας.

Σκορπιοί ας σπάσουμε τη σιωπή!
    Ας συζητήσουμε μεταξύ μας και ας βοηθήσουμε και τους άλλους να μας καταλάβουν (μα τί λέω τώρα). Πάντως αξίζει να δοκιμάσουμε. Τί λέτε συμφωνείτε?

Όνομα:
    Κατερίνα

Re: Σκορπιοί : σπάστε τη σιωπή...μόνο αν θέλετε !!!

Δυστηχώς έχω μόνο Δία στον Σκρπιό, αλλά από προσωπική πειρα με συναναστροφές με Σκρπιούς ένα λεχω να πω..... Είναι και γαμώ τα ζώδια.... (συγγνώμη για την έκφραση...):embarrest
    Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
    Τζωρτζ Μερναρντ Σο

Όταν λέω ότι είμαι σκορπιός ή έχονται ένα βήμα μπροστά χαμογελόντας ή πηγαίνουν δύο βήματα πίσω αλλάζοντας ύφος. Τι είμαι ως σκορπιός; πολύ καλός με τους καλούς και πολύ κακός με τους κακούς, απρόβλεπτος, ζώντας με πάθος και ένταση τη ζωή μου. Ή με αγαπάνε ή με μισούνε (εννοείται ότι με φοβούνται κιόλας).Η ζωή θέλει τρέλα και ρίσκο και από αυτό οι σκορποί έχουν και για πούλημα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ -ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ- ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ "ΠΟΝΑΝΕ" ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ Η "ΜΙΣΟΣ".

Πολύ ωραία ιδέα να περιαυτολογήσουμε! και, ταυτόχρονα να βγάλουν και τα σπασμένα όσοι πληγώθηκαν από μας...εγώ, λοιπόν Σκορπιός, με ¶ρη και Αφροδίτη στο Σκορπιό. Και με τους περισσότερους φίλους επίσης Σκορπιούς! όταν είμαστε καλοί, είμαστε καλοί, όταν γινόμαστε κακοί, είμαστε καλύτεροι...είμαστε τόσο ευαίσθητοι, που αν ξέρατε πόσο δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να μας πειράξετε. Κυρίως γιατί, θα το θυμόμαστε για πάντα:wink2: πιστεύω, όμως, ότι κακό δεν κάνουμε, απλά θα απολαύσουμε τη στιγμή που τα πράγματα θα " γυρίσουν".Είμαστε ευαίσθητοι( ναι, το ξαναλέω), αλλά και πολύ δυνατοί.Σαν ήρωες ¶ρλεκιν ένα πράγμα...κάποιοι από μας ίσως να έχουν και θεληματικό πηγούνι. Κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: Σκορπιοί : σπάστε τη σιωπή...μόνο αν θέλετε !!!

Είναι πολύ καλοί μέχρι να αποδείξουν(περίτρανα)το αντίθετο.
    Επιθυμούν να κυριαρχούν πάνω σε όλους και να τους ελεγχουν, διασκεδάζουν να παιζουν με το μυαλό των άλλων καθώς έχουν έμφυτο ταλέντο να το κάνουν.
    Σε ανεβάζουν στα σύννεφα μόνο και μόνο από περιέργεια για να δούν πόσο ισχυρά ψυχικά αποθέματα έχεις όταν σε ρίξουν στα έγκατα της γης.Αν αναρριχηθείς ξανα επανω κερδίζεις τον σεβασμό τους.
    Ενώ λενε χωρίς κολλήματα την αποψή τους ,ειναι ευθείς δηλαδη, την ίδια στιγμή αγαπούν την ίντριγκα και έτσι αν και λένε αληθινά την άποψη τους υπάρχει πάντα η περίπτωση απλά να δολοπλοκούν απλά για διασκέδαση.
    Η διάθεσή τους είναι Kinder έκπληξη,ποτέ δεν ξέρεις στην πραγματικότητα τί σκέφτονται ή τι επιθυμούν. Μπορούν να περιμένουν όσο χρειαστεί για να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν και ότι και να γίνει,ακομα και να κανει η γή τουμπα, δεν μπορείς να τους επηρεάσεις να αλλάξουν δρόμο.
    Ελπίζω να μη ξέχασα κάτι σημαντικό.:toung:

Σας συμπαθώ καταβάθος τους Σκορπιούς (αναγκαστικά ).
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Αντιδρώ πάντα σύμφωνα με τις εντυπώσεις μου και ό,τι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ. Αν νομίζω ότι με "πλήγωσες" δεν ξέρω ούτε και εγώ πως θα αντιδράσω. Αν δεν θέλω να σε "εκδικηθώ" θα πληγώσω τον εαυτό μου και τότε....... μετά από κάποιο διάστημα θα είμαι πάλι στη σκηνή για να δώσω και να πάρω καινούρια μαθήματα.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by katrin82 View Post
    Δυστηχώς έχω μόνο Δία στον Σκρπιό, αλλά από προσωπική πειρα με συναναστροφές με Σκρπιούς ένα λεχω να πω..... Είναι και γαμώ τα ζώδια.... (συγγνώμη για την έκφραση...):embarrest
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..... ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΕΝΑ ΠΡ¶ΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ....

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by NOBI View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ -ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ- ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ "ΠΟΝΑΝΕ" ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ Η "ΜΙΣΟΣ".
    ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ..... ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.... ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΙ & ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by mafalda4 View Post
    Είμαστε ευαίσθητοι( ναι, το ξαναλέω), αλλά και πολύ δυνατοί.Σαν ήρωες ¶ρλεκιν ένα πράγμα...κάποιοι από μας ίσως να έχουν και θεληματικό πηγούνι. Κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)