- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 282
Thread: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
-
19-12-2005, 04:29 PM #1
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!!!
Είπα να βάλω και εγώ ένα θεματάκι έτσι για να πούμε τις απόψεις μας.
Θα σας επηρρέαζε το ζώδιο του ερωτικού συντρόφου για να ξεκινήσετε σχέση μαζί του/της?
-
19-12-2005, 06:52 PM #2
Re: Τι θα διαλέγατε?
Χμμ,Ιουλια μου ξερεις οτι η απαντηση δεν ειναι απλη,διοτι η αστρολογια ειναι πολλα περισσοτερα απο το ηλιακο ζωδιο,οπως πολυ καλα πλεον ξερεις!
Σιγουρα δεν θα εκρινα καποιον απο το ζωδιο του παντως!Υπαρχουν απειροι συνδυασμοι ,οποτε...τι να απαντησω;
Ισως να με προιδεαζε αρνητικα,καποιος Υδροχοος.(λογω κακου παρελθοντος)
Αν παλι ρωτας ποιος θα ηταν ο "ιδανικος"συνδυασμος για μένα,θα σου ελεγα,ηλιακο ζωδιο Ταυρος ,Αιγοκερος ,Λεων ή Ζυγος, σεληνη στον Καρκινο ή Σκορπιο και ωροσκοπος..χμμ στη γη ή στο νερο και παλι ολα αυτα ειναι υποκειμενικα και σαφως ανατρεπονται!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-12-2005, 07:29 PM #3
Κι εγω, οπωσδηποτε δεν θα επηρεαζομουν απο το ηλιακο ζωδιο.
Θα εσπευδα ομως αμεσως (εξεταζοντας το χαρτη του και τη συναστρια μας), να ερευνησω τι ειναι αυτο που μας εφερε κοντα :blink1:
Στα πλαισια των δυνατοτητων μου βεβαια!
-
19-12-2005, 07:35 PM #4
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
Συνεχίστε έτσι....
Φαντάζομαι ότι καμία από τις 3 δεν είναι παντρεμένη έτσι;;;;; (ΚΑΙ ΟΥΤΕ προβλέπεται). Από την πολύ μελέτη των χαρτών θα ασπρίσει το μαλλί :toung:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
19-12-2005, 08:12 PM #5
να ερευνησω τι ειναι αυτο που μας εφερε κοντα
Για τα υπολοιπα...αγωνιζομαστε :blink1: :bigsmile:
Υ.Γ.
Λογω κληρονομικης προδιαθεσης, τα μαλλια μου δεν προκειται
να ασπρισουν ποτε :bigsmile: :bigsmile:
-
19-12-2005, 08:23 PM #6
Οταν σου έρχεται η κεραμίδα κατακέφαλα, αυτό που δεν σκέφτεσαι είναι
το ζώδιο του!!!! Υποθέτω πως ανακατώνουν την τράπουλα ο Ουρανός με την Αφροδίτη και μοιράζουν χαρτί στον Ποσειδώνα, για να μην πω οτι παίζουν και ζάρια!
Μετά το πρώτο σοκ, και για χάρη της αμηχανίας, το ρωτάς αλλά είναι
πια πολυ αργά για συνδυασμούς, συνθέσεις, συνειρμούς κλπ.... Εδώ μάλλον έχει ο Ποσειδώνας τη μπάνκα ή τέλος πάντων φέρνει εξάρες...
Πολύ αργότερα, στις επόμενες κεραμίδες που θα ακολουθήσουν την πρώτη, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ είσαι υποψιασμένος/μενη, ζητάς περισσότερες πληροφορίες...
Πλουτώνιες υποθέσεις, σκοτεινές... 31 και κάηκες αλλά μπορεί και να ρεφάρεις στο τέλος ! Είναι η ώρα της αστρολογίας να λύσει τα μυστήρια της συναστρίας σου...:blink:Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
19-12-2005, 08:46 PM #7
Οταν σου έρχεται η κεραμίδα κατακέφαλα
Συμφωνω μαζι σου Φυλλενια!
Οταν ερχονται ομως τα δυσκολα...το ριχνεις σε Αστρολογικοφιλοσοφικες
αναζητησεις.
-
19-12-2005, 10:39 PM #8
Χα!! Ποιο ζώδιο πλέον!!!!!! Κατευθείαν μιλάμε......ανοίγω το βιβλίο με τις πλανητικές θέσεις και ρίχνω την πρώτη ματιά! (πώρωση το βιβλίο!) μετά βάζω ημερομηνίες στο αστρολογικό πρόγραμμα που έχω! (αγοράσει έτσι????) Και να σου η ανάλυση έτοιμη! Κοιτάζω ποσοστό συμβατότητας και μετά διαβάζω την ανάλυση της συναστρίας , επικεντρώνοντας στα...αδύναμα σημεία του υποψηφίου!
Ε, και μετά του κάνω την έξυπνη!!!!!
Αν αντέξει και υπάρξει συνέχεια και δεν το βάλει στα πόδια, ανοίγω Θ.Ντάκου "Άστρολογία".Απο εκεί.... δεν ξεφεύγει κανείς!
Υ.Γ.Μετά βέβαια έχω οσο καιρό χρειάζομαι στη διάθεσή μου για διάβασμα, μιας και δεν υπάρχει άνθρωπος που να με έχει αντέξει!!!:noworry:
-
19-12-2005, 10:45 PM #9
Originally Posted by friaryΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
19-12-2005, 11:17 PM #10
Και αν η προτεραιοτητα μας, δεν ειναι τελικα ο γαμος;
Αν ειναι απλως η αναγκη να εισαι με καποιον, να παιρνεις δυναμη απο την σχεση, χωρις περαιτερω δεσμευσεις;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.