s
[Συζήτηση] Ερωτικά ζώδια και συμβατότητα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Ερωτικά ζώδια και συμβατότητα

Σύμφωνα με την αρχαία τέχνη της αστρολογίας υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια. Είναι αυτά που ελκύουν το ένα ζώδιο στο άλλο, και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να είναι συμβατά τα διαφορετικά ζώδια μεταξύ τους. Μέσα σε μία σχέση, στην κρεβατοκάμαρα, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο αγαπημένος σας; Για αρχή, σκεφτείτε τα ιερογλυφικά σύμβολα των ζωδίων. Τα ιερογλυφικά των ζωδίων είναι αρχαία σύμβολα και θα έπρεπε να μελετώνται προκειμένου να δώσουμε μία περισσότερο εκ βαθέων γνώση σχετικά με την φύση του κάθε ηλιακού ζωδίου. Τα ηλιακά ζώδια τα οποία είναι γεννημένα υπό έναν αστερισμό που συμβολίζεται από ένα ζώο θα έχουν περισσότερο έντονα τα ζωώδη ένστικτα, ορέξεις και γενικότερα θα διεγείρονται πιο εύκολα όπως και οι αντίστοιχοι τους στο ζωικό βασίλειο.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Ερωτικά ζώδια και συμβατότητα
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Re: Ερωτικά ζώδια και συμβατότητα

Πολύ δροσερό και ταυτόχρονα καυτό άρθρο!

Σε μια άλλη συζήτηση βέβαια, πιό ...απομακρυσμένη και πιο "κόσμια", μπορούμε να αναλύσουμε ...περισσότερες λεπτομέρειες!:embarrest

Η αλήθεια είναι πως ο Λιοντάρης, εχει συνήθως πολύ όμορφο και γυμνασμένο κορμί, είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε ...φαντασίωση, έχει αντοχές λιονταριού και επιπροσθέτως από προίκα... δεν παίζεται.:nuts:

Όσο για το Σκορπιό, εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζουν τα παιχνίδια ρόλων και τα ......αξεσουάρ!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Σοφία

Θα συμφωνήσω σε όολα για τον αγαπητό Λιοντάρη taurine..μα σε όολα!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Όσο για το Σκορπιό, εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζουν τα παιχνίδια ρόλων και τα ......αξεσουάρ!
    Η στατιστική μου λέει ότι οι Σκορπιοί δεν έχουν ανάγκη από αξεσουάρ. Αλλά αν έχεις το υποκριτικό μέσα σου, ετοιμάσου για απαιτητικούς ρόλους! Μάλλον αυτούς είχαν κατά νου οι Pink Floyd όταν έγραφαν: "There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark."
    Αγαπημένη τους φιλοσοφική τοποθέτηση: «Ο πόνος είναι ηδονή!»

Ε, μα το τραβούσε ο οργανισμός σας το πικάντικο απόψε! :embarrest:embarrest:toung:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Άννα

.....Χμ...::unsure: μάλλον είμαι ο ωροσκόπος μου τελικά..... Δεν μου ταιριάζει καθόλου η περιγραφή του παρθένου.. ο Δίδυμος όμως μου πήγε ΄γαντι!!!

Ηταν εξαιρετικό ευχαριστούμε πολύ!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Παλίρροια σε κυβερνάει ο Ερμής και στα δύο παρεμπιπτόντως. Ρίξε μια ματιά τι παίζει και στον τρίτο σου.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Η στατιστική μου λέει ότι οι Σκορπιοί δεν έχουν ανάγκη από αξεσουάρ. Αλλά αν έχεις το υποκριτικό μέσα σου, ετοιμάσου για απαιτητικούς ρόλους! Μάλλον αυτούς είχαν κατά νου οι Pink Floyd όταν έγραφαν: "There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark."
    Αγαπημένη τους φιλοσοφική τοποθέτηση: «Ο πόνος είναι ηδονή!»

Ε, μα το τραβούσε ο οργανισμός σας το πικάντικο απόψε! :embarrest:embarrest:toung:
    Kαλώστο κορίτσι μας!:bigsmile:
    Κάτια μου, οι Σκορπιοί αποτελούσαν συνήθως μια έκπληξη για μένα, και όχι πάντα ευχάριστη.
    Τα παιχνίδια ρόλων και τα adult toys, συνήθως ήταν τα αγαπημένα τους, αλλά από ένα σημείο και μετά καταντούσε κουραστικό και βαρετο. Ασε που ο Αρης μου, δεν θέλει να το ....κουράζει!

Συνήθως το αβίαστο, το natural, και το ψιλοζωώδες άρειο ....θέμα, είναι πιο κοντά στη φύση μου.

Ο έρωτας-κατά την άποψή μου- είναι κάτι που δεν μπαίνει σε καλούπι ρόλων, αλλά περί ορέξεως... μπαρμπούτσαλα! Χαχαχαχ!:bigsmile:

Απλώς νομίζω πως λόγω ακμής 8ου στο λιοντάρι και με άρη/αφρο σε κριό, το στοιχείο της φωτιάς πάντα ήταν πιο κοντά στα ....γούστα μου!

Πωπω βραδιάτικα τι λεμε!
    Αλλά ποιος φταίει τωρα?
    Με τέτοιο θέμα που αναρτήθηκε, πως να μην μπείς στον πειρασμό να απαντήσεις?:bigsmile:
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Όνομα:
    Ελευθερία

Αχ! Πολυ μου άρεσαν αυτά που διάβασα...και όσο φορά Διδύμους και Παρθένους...είστε μέσα...:bigsmile:

Όνομα:
    Αφροδίτη

Ποσο δικιο!!!!Σε ολα μεσα επεσε...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread