s
Αδης και σχεσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Αδης και σχεσεις

Εχω τον αδη στον ταυρο στον 7 οικο στις 10 μοιρες και 9 λεπ αναδρομο σε αντιθεση με τον ηλιο και με τον ποσειδωνα και χιαστι με την αφροδιτη τι σημαινουν οι οψεις αυτες και τι δειχνει ο αδης στον οικο των σχεσεων γιατι περασα και περνω δυσκολα

Όνομα:
    Κάτια

Re: Αδης και σχεσεις

Και μόνο που έχεις σύνοδο Ήλιου \Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σου, άρα στον άξονα των σχέσεων 1ος\7ος και που μάλλον ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου σου (της αυθόρμητης και φυσικής έκφρασης του έρωτα) και κάνει σύνοδο με τον φυσικό κυβερνήτη του 5ου τον Ήλιο, σε πιστεύω ότι έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες, αλλά πίστεψέ με, τις απαντήσεις σου θα τις βρεις μελετώντας όλα τα άλλα μέσα στον χάρτη σου και τελευταίο τον ¶δη ή τον Χάρο. (για τον δεύτερο αστειεύομαι βεβαίως…) :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Σε ευχαριστω ειμαι γεν 26-10-1961 και νοιωθω οτι απο το 1998 τον οκτωμ που αρχισαν τα πολλα εχω περασει αν μου επιτρεπεται η εκφραση απο το ματι της βελοναςι μπορεις να μου πεις ποτε θα καλυτερεψουν τα πραγματα μεχρι που χωρισα χωρις να ξερω το γιατι

Όνομα:
    Δημήτρης

Τον Οκτώβριο του 1998 που αναφέρεις, ο Κρόνος ήταν στην αρχή του Ταύρου και σχημάτισε αντίθεση με γενέθλιο Ήλιο / Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σου. Πιθανώς να ήταν η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή στον τομέα των σχέσεων. Αλλά αφού είναι κάτι που κρατάει μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγηθεί με μια απλή διέλευση, ούτε και με περισσότερες.

Μάλλον υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα που πρέπει να αναγνωρίσεις και να το ξεπεράσεις αλλά για κάτι τέτοιο χρειάζεται σοβαρή μελέτη του γενέθλιου χάρτη, κάτι που ξεφεύγει από τους σκοπούς του φόρουμ

Σε ευχαριστω πολυ

kαλο μεσημερι Θελω να σε ρωτησω ειμαι σκορπιος 26 /10/1961 εχω τον κρονο στο 12 οικο στο προοδευτικο ειναι στο 2 οικο εδω και αρκετο καιρο ποτε θα ειμαι καλυτερα οικονομικα Επισης γιατι ειμαι σε διασταση τωρα με τον δια στον 7 οικο υπαρχει πιθανοτητα επανασυνδεσης και κατι ακομα που με απασχολει το προοδευτικο ισουται 1 χρ ζωης για καθε μερα ειναι πιο εγκυρο αυτο απο τι διελευσεις σε ευχαριστω

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by polidoros View Post
    kαλο μεσημερι Θελω να σε ρωτησω ειμαι σκορπιος 26 /10/1961 εχω τον κρονο στο 12 οικο στο προοδευτικο ειναι στο 2 οικο εδω και αρκετο καιρο ποτε θα ειμαι καλυτερα οικονομικα
    Καλό μεσημέρι και σε σένα.
    Δεν καταλαβαίνω τι υπολογίζεις όταν λες ότι ο Κρόνος από τον 12ο οίκο πήγε στον 2ο στο προοδευτικό. Ο Κρόνος στην προοδευμένη κίνηση του μετακινείται λιγότερο από 5 μοίρες σε όλη την ζωή μας. Αποκλείεται να έχει αλλάξει 2 οίκους.

Επισης γιατι ειμαι σε διασταση τωρα με τον δια στον 7 οικο υπαρχει πιθανοτητα επανασυνδεσης
    Ο Δίας κάθεται σε κάθε οίκο περίπου ένα χρόνο. Από ό,τι έχεις γράψει υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις σου από το 1998. Η διέλευση του Δία σπάνια λύνει προβλήματα κι ας ονομάζεται «μέγας ευεργέτης». Αυτό που κυρίως κάνει είναι να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις, θετικές ή αρνητικές. Λόγω της διέλευσης του Δία τώρα νοιώθεις πιο έντονα ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Κι αυτό κάτι είναι.

και κατι ακομα που με απασχολει το προοδευτικο ισουται 1 χρ ζωης για καθε μερα ειναι πιο εγκυρο αυτο απο τι διελευσεις σε ευχαριστω
    Δεν υπάρχει θέμα μεγαλύτερης εγκυρότητας. Απλά για τους αργούς πλανήτες κοίταζε τις διελεύσεις αφού με τις προόδους είναι ουσιαστικά ακίνητοι. Για τους γρήγορους πλανήτες (από Σελήνη μέχρι ¶ρη) κοίταζε τις προόδους γιατί από διελεύσεις κινούνται πολύ γρήγορα για να έχουν κάποια σημαντική επίδραση.

Καλησπερα για το προοδευτικο θελω να σας πω μπαινω στο προγραμμα του σαιτ στην σημερινη ημερομηνια πχ 22 ιουλιου και δειχνει κρονο και δια στο 2 οικο μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να το καταλαβω

Όχι το πρόγραμμα του myhoroscope και να το αναγκάσεις με τη βία δεν κάνει τέτοια σφάλματα :bigsmile:

Καλησπερα για το προοδευτικο θελω να σας πω μπαινω στο προγραμμα του σαιτ στην σημερινη ημερομηνια πχ 22 ιουλιου και δειχνει κρονο και δια στο 2 οικο μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να το καταλαβω

Kαλο μεσημερι εχω μπερδευτει το προοδευτικο [οι δευτερευεουσες κατευθυνσεις] δειχνει το κρονο στο 2 οικο

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)