- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 150
-
07-11-2010, 09:37 PM #1
Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Όταν τα αρχέτυπα φεύγουν από τους κανόνες.
O Ήλιος κινείται στον ζωδιακό σε πλάτος μεταξύ 23ο και 26Ά Βόρεια και Νότια του ισημερινού.
Ο Πλανήτης που βγαίνει εκτός ορίων είναι ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή ένας «αρνητής» του λόγου, είναι σαν ο πλανήτης να βγαίνει από τα σχέδια του Δημιουργού. Για μένα αυτοί οι πλανήτες ονομάζονται σε αυτή τους τη φάση και σε φάση «εωσφορική». Σαφώς δεν θα πρέπει με το που βλέπουμε μία τέτοια λέξη να δαιμονοποιούμε καταστάσεις. Όμως πιστεύω ότι οι πλανήτες που βγαίνουν εκτός από τα όρια που θέτει ο Ήλιος ουσιαστικά λειτουργούν «εκτός του σχεδίου» λειτουργούν λοιπόν εντελώς διαφορετικά από ότι θα περιμέναμε.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
08-11-2010, 09:47 AM #2
Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αν έχουν πλανήτες εκτός ορίων μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ και θα τους απαντήσουμε σύντομα!
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
09-11-2010, 12:06 PM #3
Καλημέρα κε ¶ρχο, ευχαριστούμε για το άρθρο...
Θα ρίξετε μια ματιά στο χάρτη μου;
Μου φαίνεται ότι ο ¶ρης μου στον Αιγόκερω έχει κάποιο κοινό με αυτόν των δίδυμων πύργων :blink:
Αθήνα, 27-11-1967 στις 3:15 ξημερώματα
-
09-11-2010, 12:36 PM #4
Ας δώσω κι εγω τα δικά μου στοιχεία μιας και εχω καποιες τοποθετήσεις πλανητών και σημείων στον Τοξότη(Ωροσκόπος,Αρης,Ποσε δώνας) και καποιες ακμες οίκων σε Αιγόκερω(2ος),Δίδυμο(7ος) και Καρκίνο(8ος)...παρόλο που δεν γνωρίζω αν και οι ακμες των οικων είναι δυνατόν να βγαίνουν εκτος ορίων!!Just wondering....:unsure:
Λάρισα 6/11/1980 10:05
(Το Μαρακι....)
-
09-11-2010, 02:14 PM #5
-
09-11-2010, 02:15 PM #6
-
09-11-2010, 02:41 PM #7
Ένας πλανήτης θεωρείται ότι βγαίνει εκτός ορίων όταν ξεπερνάει τις 23 μοιρες του ήλιου σωστα? Σε προηγούμενο άρθρο είχατε αναφέρει νομίζω ότι η μπάντα των 21 μοιρών είναι σημαντική...ακόμα και αν δεν είναι εκτός ορίων.. Δηλαδή τα declinations ειναι το πλατος??Γιατί έχω βρει μήκος (θέση του πλανήτη κανονική) και πλάτος (latitude)αλλά τα declinations τα βλέπω σε άλλη στήλη (σε πρόγραμμα που κυκλοφορει στο internet).Η απόκλιση αυτή είναι σα να λέμε η γεωμετρική απόσταση του πλανητη έξω από τη σφαίρα που σχηματίζει η τροχιά του Ήλιου? Γεννημένη 28/11/1983 Αθήνα 12 και 5 μεσημερι.
-
09-11-2010, 02:43 PM #8
AXAXA!Το περιμενα!Αυτος ο Αρης k. Aρχο(στον Τοξοτη,στον 12ο αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 1ου και "αγκαλια" με τον Ωροσκοπο) μου εχει επιφυλαξει πολυ ταλαιπωρια του νευρικου μου συστηματος,κατι που εχει επεκταση και στην ψυχικη μου ηρεμια και υγεια.Τωρα με το να ειναι και εκτος ορίων...ποσο μεγαλύτερο κακο μπορει να κανει???:bigsmile:
"Ανεξέλεγκτοι, ελεύθεροι, βεβιασμένοι, παθιασμένοι, ανεξερεύνητοι, αποκαλυπτικοί, πρωτοπόροι, πρωτότυποι, ρηξικέλευθοι, αναζητητές, σκοτεινοί φέροντας το φώς,ιδιαίτεροι, ιδιόμορφοι, μυστικιστικοί,ιδιαίτερες ψυχικές νόσοι{βλεπε μανιοκαταθλιψη, η οποια βεβαια προκυπτει και απο την σεινεισφορα αλλων οψεων οπως η σύνοδος των Κυβερνητών 8ου(Σελήνη) και 12ου(Πλούτωνας), η ανυπομονησία και το θρασσοσ απο την επιρροή του Τοξότη, ο φτωχός εως ανύπαρκτος αυτοελεγχος(ενας Αιγόκερως Ωροσκοπος θα βοηθούσε πολύ),ο Κρονος ψηλα στο χαρτη που καθιστα Κρονια και την Αφροδίτη,ο αναδρομος χωρις βασικες οψεις Ερμής στο Σκορπιο που γίνεται δηκτικός,καυστικός και ειρων οταν νιωσει οτι προσβαλλεται η επικρίνεται αδικα(πλην της συνοδου του με τον Ηλιο που μαλλον κακο κανει εδω αφου με κανει να παιρνω τα παντα πολυ προσωπικα εξου και η ευθιξια}, το αναπάντεχο, το θαύμα(ποιο θαυμα εννοείτε?)"...προφανώς καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με αντιπροσωπευουν στο επακρο μιας και ο Αρης ειναι και ο πλανητης της δρασης και της εσωτερικής παρόρμησης καθως και του τροπου με τον οποιο προβαλουμε τον εαυτο μας προς τα εξω οταν ειμαστε σε ανταγωνισμο με αλλους.Ετσι δεν είναι?
-
09-11-2010, 02:47 PM #9
και επί του πρακτικού,....εφόσον όπως λέτε δεν υπάτχει φάρμακο για τους εκτός ορίων,...πως θα μπορέσουμε να τους τιθασεύσουμε/??? άραγε?? με συνειδητοποίηση και με προσωπική θέληση?? (παρατηρώ, και προσπάθω να ελέγξω?) είναι δηλ στο χέρι μας να κάνουμε κάτ ή δηλώνει γεγονότα που είναι τελείως εκτός δικού μας ελέγχου??
-
09-11-2010, 03:23 PM #10
Καλησπέρα σας.
Στη πρώτη περίπτωση ακόμη δεν είναι εκτός ορίων αλλά είναι σημαντική καθώς πλησιάζει. Σκεφτείτε ότι κάποιος είναι στα σύνορα με του Έβρου αλλά δεν έχει περάσει ακόμη. Στη πρώτη περίπτωση λέγονται hidek που είναι σημαντική φάση αλλά όχι εωσφορική και στη δεύτερη είναι exdek και εωσφορική. Τα Declinations είναι το πλάτος σε σχέση με την ελλειπτική και όχι τον ισημερινό. Η ελλειπτική είναι η γραμμή που φαίνεται να ταξιδεύει ο Ήλιος απο τη γη στους αστερισμούς. Απο αυτή την ιδεατή γραμμή κάποιοι είναι πιο ψηλά η πιο χαμηλά.
Εσείς προσωπικά έχετε τον Ερμή σε εωσφορική φάση.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.