s
Όψεις Άρη-Πλούτωνα σε συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Όψεις Άρη-Πλούτωνα σε συναστρία

Καλησπέρα. Τί να σημαίνει άραγε η αντίθεση αυτή σε μια συναστρία? ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Re: αντίθεση άρη-πλούτωνα σε συναστρία

Οι όψεις με τον Πλούτωνα σε μια συναστρία δίνουν πάθος και ένταση. ΟΠλούτωνας σε αντίθεσημε τον άρη ίσως δίνει ένταση σε θέματα που σχετίζονται με το σεξ. η αντίθεση όμως, τελικά μεγαλώνει την ένταση ή μήπως κάνει τους συντρόφους να απομακρύνονται? Λειτουργεί δηλ θετικά ή αρνητικά? Τί λέτε?

Η σύνοδος ¶ρη-Πλούτωνα σε μια συναστρία είναι ήδη πάρα πολύ έντονη. Παράγει τεράστια και δύσκολη ενέργεια και διαρκείς ψυχολογικές προκλήσεις όπως και παιχνίδια εξουσίας. Τα άτομα έχουν την τάση να "ψυχαναλύουν" αδιάκοπα ο ένας τον άλλο, είτε με καταρχήν καλό (θεραπευτικό) σκοπό είτε για να ελέγξουν ο ένας τον άλλο. Και αρκετές φορές και τα δύο ταυτόχρονα. Καλές και κακές προθέσεις ανακατεύονται και δημιουργούν ένα μείγμα (αυτο)καταστροφικό αλλά και με πτήσεις σε μεγάλα υψόμετρα πάθους.

Όλα αυτά με τη σύνοδο, που λειτουργεί θετικά ΚΑΙ αρνητικά.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αντίθεση ¶ρη-Πλούτωνα (που λειτουργεί αρνητικά) καλό είναι να αποφεύγεται. Μπορεί να σημαίνει από φοβερά παιχνίδια εξουσίας, μέχρι... ξύλο, μέχρι και (σε πολύ ακραίες περιπτώσεις και εάν οι υπόλοιπες συνθήκες είναι τέτοιες) ακόμα χειρότερα πράγματα.

Οπωσδήποτε και στις δύο περιπτώσεις (συνόδου και αντίθεσης) το σεξ είναι έντονο και πιθανόν με σαδομαζοχιστικό χαρακτήρα.

Όνομα:
    Βασίλης

Να συμπληρώσω στα προαναφερθέντα ότι κατά τη γνώμη μου, ανάλογα με την ποιότητα του Πλούτωνα (σε ποιο ζώδιο είναι, τι όψεις έχει) και το χαρακτήρα του ατόμου, η αντίθεση μπορεί να λειτουργήσει και λιγότερο εκρηκτικά δίνοντας απλά μία αίσθηση ασφυκτικού περιορισμού στον εκπρόσωπο του ¶ρη. Αν για παράδειγμα ο ¶ρης είναι ¶ρης μιας γυναίκας στο 2ο οίκο που της αρέσει να ξοδεύει κι ο Πλούτωνας του άντρα πέφτει στον όγδοο οίκο της, λειτουργεί μέσω συναισθηματικών χειρισμών που την εμποδίζουν να ξοδεύει και να αγοράζει πράγματα.

Οι πιέσεις αυτές πιστεύω ότι μπορεί να μην οδηγούν σε εκρήξεις ή σε σεξουαλικό πάθος απαραίτητα (μία αντίθεση ¶ρη Ουρανού θα οδηγούσε σε εκρήξεις περισσότερο ίσως). Μπορεί αντίθετα να οδηγεί σε σεξουαλική αποχή είτε από μέρους του ¶ρη που αισθάνεται ότι δεν τον αναγνωρίζουν, είτε από μέρους του Πλούτωνα προκειμένου να τιμωρήσει τον ¶ρη για την ανυπακοή του.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

επισης η αντιθεση αρη πλουτωνα μπορει να δειχνει σαδομαζοχιστικες τασεις στο σεξ του ζευγαριου
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by Βασιλης Παπαδολιας View Post
    Να συμπληρώσω στα προαναφερθέντα ότι κατά τη γνώμη μου, ανάλογα με την ποιότητα του Πλούτωνα (σε ποιο ζώδιο είναι, τι όψεις έχει) και το χαρακτήρα του ατόμου, η αντίθεση μπορεί να λειτουργήσει και λιγότερο εκρηκτικά δίνοντας απλά μία αίσθηση ασφυκτικού περιορισμού στον εκπρόσωπο του ¶ρη. Αν για παράδειγμα ο ¶ρης είναι ¶ρης μιας γυναίκας στο 2ο οίκο που της αρέσει να ξοδεύει κι ο Πλούτωνας του άντρα πέφτει στον όγδοο οίκο της, λειτουργεί μέσω συναισθηματικών χειρισμών που την εμποδίζουν να ξοδεύει και να αγοράζει πράγματα.

Οι πιέσεις αυτές πιστεύω ότι μπορεί να μην οδηγούν σε εκρήξεις ή σε σεξουαλικό πάθος απαραίτητα (μία αντίθεση ¶ρη Ουρανού θα οδηγούσε σε εκρήξεις περισσότερο ίσως). Μπορεί αντίθετα να οδηγεί σε σεξουαλική αποχή είτε από μέρους του ¶ρη που αισθάνεται ότι δεν τον αναγνωρίζουν, είτε από μέρους του Πλούτωνα προκειμένου να τιμωρήσει τον ¶ρη για την ανυπακοή του.
    Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λέτε παίρνοντας το παράδειγμα σας διότι ο ¶ρης μου (στον Κριό) βρίσκεται στον 2ο οίκο μου και ο Πλούτωνάς του (στον Ζυγό) βρίσκεται στον 8ο οίκο μου και δεν υπάρχει σεξουαλική σχέση παρόλο που υπάρχει μαγνητική έλξη εντούτοις δεν "κυλάει" η κατάσταση. Μήπως επειδή η Αφροδίτη μου κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη του όπως επίσης ο ¶ρης μου κάνει χιαστί με την Αφροδίτη του και ταυτόχρονα χιαστί με τον Ουρανό του; Ακόμα, ο Πλούτωνάς μου (ζυγός και 8ος οίκος) κάνει εξάγωνο με τον ¶ρη του (τοξότης και 1ος οίκος). Τι σημαίνει αυτό; Επίσης, ο κυβερνήτης του Πλούτωνα που είναι ο Σκορπιός, το ότι το ηλιοζώδιό του που βρίσκεται στον Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη του παίζει κάποιο ρόλο ή είναι άσχετο με αυτά που ρωτάω; Ακόμα, ο Ουρανός μου (ζυγός και 8ος οίκος) κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά του σε ανοχή 1.67. Θα ήθελα σας παρακαλώ κάποιες απαντήσεις γιατί πραγματικά μπερδέυτηκα με όλα αυτά. :unsure:
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπέρα έκανα όλες αυτές τις ερωτήσεις μήπως κάποιος αστρολόγος που έχει τη γνωση μπορεί να μου πει τι σημαίνουν όλα αυτά και αν επηρεάζει αυτή την αντίθεση ¶ρη- Πλούτωνα που υπάρχει στην συναστρία για αυτό έδωσα παραπάνω πληροφορίες. Εκτός αν πρέπει να το βάλω σε άλλο θέμα.

Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ η αντίθεση αφροδίτης πλούτωνα σε συναστρία τι μπορεί να σημαίνει..
    Ήμουν τρία χρόνια σε αυτήν την σχέση..και ήτναο έρωτας της ζωής μου..Πάντα είχα την αίσθηση, πως ποτέ δεν έχει τελιώσει μεταξύ μας..ευχαριστώ

Quote Originally Posted by m2sl View Post
    καλησπέρα έκανα όλες αυτές τις ερωτήσεις μήπως κάποιος αστρολόγος που έχει τη γνωση μπορεί να μου πει τι σημαίνουν όλα αυτά και αν επηρεάζει αυτή την αντίθεση ¶ρη- Πλούτωνα που υπάρχει στην συναστρία για αυτό έδωσα παραπάνω πληροφορίες. Εκτός αν πρέπει να το βάλω σε άλλο θέμα.
    Ακόμα και με τις όψεις που έχεις παραθέσει είναι παρακινδυνευμένο να εξαχθούν συμπεράσματα. Η εξέταση μιας συναστρίας προϋποθέτει αρχικά την ανάλυση των δυο χαρτών ξεχωριστά και κατόπιν συνδυαστικά. Επιπλέον, έμφαση δίνουμε στα "φώτα" πρωτίστως, κατόπιν στους προσωπικούς πλανήτες και κατόπιν στους εξωκρόνιους. Ότι έχει ως έναν βαθμό συμβολή στην διαμόρφωση της σχέσης (ή και στη διακοπή της) η συγκεκριμένη αντίθεση είναι γεγονός, αλλά χωρίς πλήρη εικόνα και των δύο χαρτών, κανένας δεν μπορεί να σου πει κάτι συγκεκριμένο :bigsmile:

Quote Originally Posted by rattlesnakes View Post
    Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ η αντίθεση αφροδίτης πλούτωνα σε συναστρία τι μπορεί να σημαίνει..
    ......
    Το θέμα αυτό αφορά την αντίθεση ¶ρη-Πλούτωνα. Κάνε μια αναζήτηση και σίγουρα θα βρεις κάποιες απαντήσεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

το ιδιο ισχυει και στο τετραγωνο του αρη με τον πλουτωνα?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)