s
Ωριαία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Thread: Ωριαία

Ωριαία

Μου έτυχε μια περίπτωση σε Ωριαία η οποία μου φαίνεται ιδιαίτερα άσχημη..
    Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μας ενδιαφέρουν άμεσα οι μοίρες.

Για να γίνω πιο σαφής.. Το ερώτημα είναι 'Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα χρέη;'

Asc. 29.40 Λέοντα με Αρη στις 00.23 Παρθένου (ενασχόληση με νέο ξεκίνημα τεχνολογικό στο χώρο της υγείας) -Regulus?
    Θεωρείται ως απάντηση "Πολύ αργά" το 29.40;
    Ήλιος 19.11 Σκορπιού[...] στον 3ο (δεν υφίσταται άμεσο ερώτημα σχετικά με τον 3ο Οίκο). Επίσης στον 3ο είναι ο Κρόνος στις 23.39 Ζυγού Spica-Arcturus?
    Ερμής 11.37 & Αφροδίτη 11.53 Τοξότη στον 4ο. -Antares?
    Ο 9ος (η νέα ενασχόληση αφορά σε πελάτη στο εξωτερικό) στις 19.44 Κριού με Δία στις 3.27 Ταύρου ανάδρομος.
    O 10ος στις 23.57 Ταύρου με Σελήνη 01.12 Διδύμων - Alcyone?

(από όψεις, η μόνη αρνητική είναι τετράγωνο Άρη Σελήνης).

Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο φαίνονται (βάση των μοιρών);
    Βγάζει κάποιος κάποια άκρη αν 'αγνοήσουμε' τις 29.40 του Asc;

Οχι δεν μπορουμε να αγνοησουμε την μοιρα του ωροσκοπου. Τα πραγματα εχουν παρει το δρομο τους και ο ερωτων δεν μπορει να κανει τιποτα.Εχει ξαναναφερθει οτι οι απλανεις αστερες ειναι σαν το κερασακι στην τουρτα . Οποτε αν οι δεικτες σχηματιζουν ασχημη οψη μεταξυ τους ο απλανης αστερας δεν μπορει να το ανατρεψει.

Τον κρονο μην τον υπολογιζεις γιατι βρισκεται στον 3ο οικο και δεν εχει σχεση με την ερωτηση . Μονο το δικο σου δεικτη τον ηλιο κοιτα που πεφτει στον 3ο οικο.Επιση δεν καταλαβαινω γιατι κοιτας 9ο και 10ο αφου η ερωτηση σου ειναι για χρεη? Ο 9ος τι σχεση εχει ? Χρωστας στον πελατη απο το εξωτερικο η σου χρωστα εκεινος? Και ο 10ος δειχνει γενικα τον τομεα της εργασιας .Για οφειλες τριτων προς σε εσενα θα κοιταζα τον 8ο.Για δικες σου οφειλες το πραγμα ειναι πιο περιπλοκο . Τα προσωπικα χρεη φαινονται απο το 2ο αλλα αφου προκειται για εργασια θα κοιταγα τον 11ο που ειναι ο δευτερος οικος του 10ου της εργασιας.

Τον 4ο τον κοιταμε οταν δεν μπορουμε να παρουμε απαντηση απο τους αλλους δεικτες. ΑΛΛΑ θεωρω οτι η ερωτηση εχει ηδη κριθει.

Με τον Ήλιο, πέρα των 19.11 στου Σκορπιού (Serpentis) δεν έχω όψη. Οπότε περιμένω καταστροφικά αποτελέσματα σύντομα (Σελήνη στο 10ο);

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)