s
Με πόνο ψυχής...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 17 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 168
    Όνομα:
    Κωστής

Με πόνο ψυχής...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ...
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ FORUM... με υπερόπλα άγνωστης προέλευσης που περιείχαν φαγουρόσκονη και αέριο παράλυσης του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα εύλογΟΝ...

ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ....

Δεν αντέχω να:
    • Βλέπω συνεχώς να αυξάνονται τα μέλη αυτού του φόρουμ και ο αστροταιριαστής όπως και η ουρανία λΟΥΒ να επηρεάζονται ψυχολογικά.............
    • Αυτό το φόρουμ να εκδίδει βιβλία και να σφύζει από υγεία δημιουργίας και ο φαρμακοτρίφτης παροπλισμένος να καταρρέει
    • Να βλέπω πακτωλό χρημάτων να αποθηκεύεται στα θησαυροφυλάκια αυτού του φόρουμ και του κουτούκι να κατακλύζεται από κατσαρίδες.........
    • ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.........

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.......

ΑΝΤΙΟ... ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!!!

Για τους φίλους μου θα παραδίδω μαθήματα Καρμικής αστρολογίας, ψυχολογικής και ιατρικής αστρολογίας, μελέτων σεισμών και λοιμών. Επίσης μαθήματα εντοπισμού ταγμάτων επιθέσεως και αμυντικών τεχνικών!!!!!!!! ΑΤΣΑ μωρή Ράνια τρελιάρα.
    ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΑΙ με π.μ.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Κωστής

Re: Με πόνο ψυχής...

Δεσμευμένο ποστ για ώρα ανάγκης......

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

ΕΧΕ ΓΕΙΑ....
    ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ]..
    ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ DEL, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...

4. Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ...
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ FORUM... με υπερόπλα άγνωστης προέλευσης που περιείχαν φαγουρόσκονη και αέριο παράλυσης του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα εύλογΟΝ...

ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ....

Δεν αντέχω να:
    • Βλέπω συνεχώς να αυξάνονται τα μέλη αυτού του φόρουμ και ο αστροταιριαστής όπως και η ουρανία λΟΥΒ να επηρεάζονται ψυχολογικά.............
    • Αυτό το φόρουμ να εκδίδει βιβλία και να σφύζει από υγεία δημιουργίας και ο φαρμακοτρίφτης παροπλισμένος να καταρρέει
    • Να βλέπω πακτωλό χρημάτων να αποθηκεύεται στα θησαυροφυλάκια αυτού του φόρουμ και του κουτούκι να κατακλύζεται από κατσαρίδες.........
    • ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.........

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.......

ΑΝΤΙΟ... ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!!!

Για τους φίλους μου θα παραδίδω μαθήματα Καρμικής αστρολογίας, ψυχολογικής και ιατρικής αστρολογίας, μελέτων σεισμών και λοιμών. Επίσης μαθήματα εντοπισμού ταγμάτων επιθέσεως και αμυντικών τεχνικών!!!!!!!! ΑΤΣΑ μωρή Ράνια τρελιάρα.
    ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΑΙ με π.μ.
    ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο DELL PIERO ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΜΤ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
    DELL PIERO ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ. Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΡΕ ΜΑΛ/ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑ ΓΑΖΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Κωστής

Επί της ουσίας να μιλάμε εδώ μέσα και να κατονομάσουμε τα συμφέροντα.....

¶σχετο μωρέ στη ροή της κουβέντας αλλά αυτό το ποστ βρήκα πρόχειρο! :embarrest

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by GELLO View Post
    ΕΧΕ ΓΕΙΑ....
    ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ]..
    ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ DEL, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...
    Δεύτερη τραυματισμένη από λιοντάρι ε; Λυπάμαι και κερνάω τσιπούρα και ποικιλία (κλεμμένη ατάκα από τον φαρμακοεπιστήμονα).
    Ουρανίτσα 2 τινά. Ή θα πάθεις θερμοπληξία γιατί κατά βάθος μούφα-αρμέ είσαι ή θα κατουρηθώ από τα γέλια.

Πάντως ο ¶κης δεν έχει άδικο που λέει το μέιλ του γιου του έχει πιο πολύ κίνηση από το κοινόβιο.
    Γεια σου ρε ¶κη παιχταρά μου!

7. Re: Με πόνο ψυχής...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ

Kαταρχήν κατανοώ τη δίκαια οργή του Αλάνθαστου Μελλοντολόγου μας (κάτι προέβλεψε και θελει να την κάνει), καθώς η επιστήμη πήρε την κάτω βόλτα όταν ξεπεράσαμε τις 10000 μέλη. Απαράδεκτο....

Όσο για τα συμφέροντα, γέμισα τις βαλίτσες μου με τα κέρδη και την κοπανάω για Καραϊβική:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

9. Re: Με πόνο ψυχής...

Καληνύχτα παιδιά

Τα ξαναλέμε και οι 15 αύριο το πρωί μετά τις 10, να πιούμε καφεδάκι και να ξεσκιστούμε

στις ποικιλίες μετά.

υπογραφή
    Ενας παρατηρητής από ανάγκη γιατί του σβήνανε τα ποστ

Όνομα:
    Φυλλένια

MH ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗΗΗΗΗ

ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΟΥ

ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ, ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,

ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ - Α - Α-

ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙ-Ι-ΝΕΙΣ

ΕΔΩ ΝΑΑΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!

......... για ξεσκόνισε λίγο το στοκ σου και μη μας κόβεις τα ήπατα!Ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν μπορώ να "κατανοήσω" και να τοποθετηθώ αναλόγως.
    Μη, μας τους κύκλους τάραττε (τρέμε Τζάρτζανε με την γραμματική σου) και δεν μπορούμε να αφοσιωθούμε στο συγγραφικό μας έργο!
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Page 1 of 17 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)