- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: ΤΑΥΡΟΣ Η ΟΧΙ?
-
19-12-2008, 08:00 PM #1
ΤΑΥΡΟΣ Η ΟΧΙ?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 21-05-1986 1:30!!!!ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ!!!ΑΝ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ!!ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ''ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ'' ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑΥΡΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ...ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ Κ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!
Υ.Γ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ?:bigsmile:
-
27-12-2008, 10:04 PM #2
Re: ΤΑΥΡΟΣ Η ΟΧΙ?
:snowball:οποιος ξερει κατι για αυτο ας μου απαντησει!!!!αλλιως πως μπορω να το ποσταρω αλλου μηπως κ το δει καποιος?????
-
28-12-2008, 01:53 AM #3
Θα μπορούσες να βάλεις τα στοιχεία σου εδώ και να δεις και το ηλιακό σου ζώδιο για να μην εχεις καμιά αμφιβολία και τους υπόλοιπους πλανητες!
Ετσι θα δεις και το πού βρίσκονται οι προσωπικοί πλανητες και τι όψεις κάνουν κλπ προκειμένου να κατανοήσεις τι σε επηρεάζει περισσότερο και γιατί!:bigsmile:
Υ.Γ: Πολλές φορές είναι δύσκολο να απαντησει κάποιος αμέσως όσο καλή πρόθεση και να 'χει. Οπότε υπομονη την επόμενη φορά που θα θεσεις ερώτημα! :bigsmile:
-
28-12-2008, 11:28 PM #4
se euxaristw gia thn apanthsh!!!exw dei ton xarth mou alla k pali dn vgazw idiaiterh akrh gt dn ta kserw polu kala!!!elpizw omws oti tha mathw siga siga!!!k pali eyxaristw!!!!!
-
29-12-2008, 01:03 AM #5
-
29-12-2008, 11:10 AM #6
ουπς:toung: απο συνηθεια!!!
-
06-01-2009, 09:49 PM #7
κοιτα να δεις και εγω αυτο το προβλημα εχω! ειμαι στις 29.45 μοιρες του ταυρου δηλαδη 11.10 πμ γεννημενη και στις 11.11 ξεκιναει ο διδυμος.και δεν ξερω τι ειμαι,ταλαντευομαι ολη την ωρα να με ψυχολογησω, εγω βλεπω περισσοτερα στοιχεια διδυμου, ειμαι ψηλη εχω ολη την ωρα ορεξη για πλακα μου αρεσει να ενημερωνομαι...ενω οι φιλοι μου λενε οτι ειμαι ταυρος δηλ.πεισματαρα ισχυρογνομων σταθερη συνεσταλμενη.μηπως τελικα ειμαι και τα δυο? [COLOR="Magenta"]βοηθεια!!!![/COLO:bigsmile:R]
-
06-01-2009, 09:54 PM #8
α σορρυ εσυ το εννοεις για τον ηλιο σου!εγω για τον ωροσκοπο μου εννοω χεχε
-
08-01-2009, 07:40 AM #9
--------------------------------------------------------------------------------------------
Τι ωραίο γεγονός!!
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κανείς απο τη Λεμουρία!!!
Καλημέρα πατριώτισσα!
Δεν είσαι μόνη κατ' αρχήν.
Και εγώ μια από τα ίδια!! Ήλιος σε προχωρημένη μοιρα του Ταύρου, εικοσι ενιάμιση μοίρες και..., αφροδίτη στους διδύμους και ερμή στον ταύρο. Τρία στα τρια, αν και για τον Ερμή και την Αφροδίτη είναι φυσικός νόμος να βρίσκονται κάπως κοντα στον ήλιο μας.
Το σπουδαιότερο είναι η ηλικία μου (44 πλέον, Θεούλη μου πότε πήγα), και μπορώ να σου δώσω μια εικόνα μελλοντικής συμπεριφοράς.
Λοιπόν, επιστημονικώς τώρα, οι παρατηρησή σου είναι ακριβής. Η συμπεριφορά είναι του διδύμου, τρέλλα και ταρατατζουμ! Μπορούμε όμως να μελετήσουμε είς βάθος ένα θέμα, αν είναι καλο, ευγενικό και μας ενδιαφέρει (όπως και οι δίδυμοι, αλλά εμείς το κανουμε με τον τρόπο του Ταύρου -με όλη τη βιβλιογραφία στο γραφείο).
Από πείσμα μουλάρι, υποθέτω! Ναι το ξέρω, έχεις σκεφτεί αυτό που λες, έτσι είναι, οι άλλοι δεν σκέφτονται, εμείς μόνο!
Και συνήθως μας αρέσουν άντρες δίδυμοι:embarrest Αυτό έχει καλές και κακές πλευρές, η κακή είναι το "κέρατον", το οποίο αν δεν πάει στο ντυσιμό σου, θα έχει σαν αποτέλεσμα να κυκλοφορείς σαν λέτσος, ενώ θέλεις να είσαι κομψή, και με κόκκινα μάτια το χειρότερο!!
Μην παιρνείς πολύ στα σοβαρά αυτά που σου γράφω, ο χάρτης του καθενός ειναι μια δική του φωτογραφία, όχι ένος άλλου προσώπου που έχει τα ίδια μαλλιά, και το ίδιο παλτό με σένα. (ξεπαγιασαμε φέτος!!)
Επειδή όμως τα στατιστικά δείχνουν ότι υπαρχουν ομοιότητες, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι προσωπικά, απαντάς μόνο αν σου είναι εύκολο.
Στα ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει ο Αλντεμπαραν, ένας αστεροειδής που σίγουρα κάνει σύνοδο με τον ήλιο σου!
:embarrestΟι ερωτήσεις είναι :
1) Είσαι διάσημη;;; Τουλάχιστον όσο η Ζέτα Μακρυπούλια (αυτή έχει άλλους συνδιασμούς, αλλά να πάρω μια ιδέα)
2) Ασχολείσε με κάτι, ή το κυριότερο ανήκεις στην οικογένεια κάποιου που κάνει πιθανόν να ασχοληθείς με την πολιτική (Κένεντι ίσως; Οικογένεια Μητσοτάκη το λιγώτερο; ή την διάσωση του πλανήτη. Μήπως είσαι ο φίλος μου ο Στέλιος από την Γκρηνπις;;; (αστειάκι, παγώσαμε, το είδα ότι είσαι κορίτσι, σε κάποιον άλλο φόρεσα κατά λάθος φούστα)
3) και φαρμακερόν : έχεις προβλήματα με τα μάτια σου;;;
4) και χειρότερον : με το λαιμό σου;;;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ο ότι κοντινότερος σε σένα συνδιασμός Τόνια:bigsmile:
-
08-01-2009, 06:43 PM #10
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2009!!!!ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ)!!!ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΝΕΣΣΑ,ΕΙΜΑΙ 22 Κ ΟΧΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΣΗΜΗ...ΑΚΟΜΑ ΔΗΛ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ Κ ΚΑΝΩ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ!!!!ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ(ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ).Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ..ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ pc ...ΘΑ ΑΠΟΚΤΙΣΩ....Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ....ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΕΙΔΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ..."ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?ΤΙ ΔΙΧΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ο Αλντεμπαραν?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.