- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 26
-
15-01-2006, 06:44 PM #1
Σε τι πιστευετε οτι χρησημευει σ' εσας το site?
Γεια σας.Και υποβαλοντας την ερωτηση θα ηθελα να δουμε o καθενας τον λογο του αλλου.Πως και γιατι συνεχιζουμε μετα την πρωτη μας επισκεψη.Εγω εψαχνα τον ωροσκοπο μου και τελικα βρηκα εναν τροπο να περνω δημιουργικα την ωρα μου διαβαζοντας αποψεις και σκεψεις αλλων.
ΕΣΕΙΣ;
-
15-01-2006, 07:54 PM #2
Re: Σε τι πιστευετε οτι χρησημευει σ' εσας το site?
Εγώ βρήκα πολλά και χρήσιμα άρθρα πάνω στην αστρολογία. Το σημαντικότερο δε από όλα είναι ότι συνεχώς ανανεώνονται και έτσι μαθαίνεις και εμβαθύνεις.
:idea:may..
-
16-01-2006, 10:34 AM #3
Νομίζω πως το site καταφέρνει να συγκεράσει τόσο τους αρχάριους- ερασιτέχνες, όσο και τους επαγγελματίες του είδους αρκετά αποτελεσματικά! Προσωπικά, κάθε φορά που μπαίνω στο site και βλέπω τις νέες δημοσιεύσεις, λέω στον εαυτό μου "ααα αυτό δεν το' χα σκεφτεί!". Υπάρχει πλουραλισμός απόψεων και πάνω απ' όλα επικοινωνία, που είναι ό,τι καλύτερο!
-
16-01-2006, 10:54 AM #4
Εγώ είχα πολύ έντονο ενδιαφέρον για την Αστρολογία από μικρή και σταδιακά διάβαζα όλο και περισσότερο για αυτήν. Το site το βρήκα επειδή έψαχνα στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου για μια σελίδα με πλούσιο περιεχόμενο περί Αστρολογίας και όχι τις συνηθισμένες σελίδες με απλές προβλέψεις που δεν με ικανοποιούσαν πια. Χάρηκα πολύ όταν το ανακάλυψα γιατί έμαθα πολλά καινούρια πράγματα και συνεχώς μαθαίνω και επειδή τα τελευταία 2 χρόνια συνέχεια είχα στην άκρη του μυαλού μου να ξεκινήσω να μαθαίνω Αστρολογία, αφού μ' αρέσει τόσο πολύ, η γνωριμία μου με το site έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να ξεκινήσω τελικά. Το "αγροτικό" μου όταν τελειώσω τα μαθήματα εδώ θα το κάνω όπως έχω υποσχεθεί και στον Dell Pierro!:bigsmile:
-
18-01-2006, 01:11 PM #5
Βασικά, πάντα είχα μία έντονη επιθυμία να γνωρίζω για την Αστρολογία, τους πλανήτες και τα ζώδια. Δεν είναι ότι πιστεύω στις προβλέψεις, όχι όμως ότι με αφήνουν αδιάφορη. Πιο πολύ με συναρπάζει να ενημερώνοναι γύρω από τα χαρακτηριστικά των ζωδιών που κατά συνέπεια έχουν σχέση με τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι όντας ενημερωμένη από τέτοιου είδους θέματα, γίνομαι καλύτερη σαν άνθρωπος.
-
18-01-2006, 02:20 PM #6
Εμενα αυτο που με κρατησε στο site ειναι που μου δινει την αισθηση του ζωντανου οργανισμου, που αναπτυσσεται και εξελισσεται αλληλεπιδραστικα!
Και εννοειται φυσικα οτι με ενδιαφερει πολυ η αστρολογια, αν και δεν ειμαι επιμελης μαθητρια...:noworry:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
18-01-2006, 03:27 PM #7
καλημέρα, εγω είμαι μέλος σε αυτό το φορουμ για σεβαστό διάστημα και θεωρώ οτι ειναι μια αξιόλογη προσπάθεια απο τους αστρολογους να δημιουργήσουν αυτη την παρέα ...
καταρχάς θεωρώ οτι όσοι ασχολούνται με την αστρολογία έχουν μια ξεχωριστή αίσθηση της πραγματικότητας, εχουν εναν ξεχωριστό τρόπο που μιλούν και αντιλαμβάνονται τα πράγματα, έχουν μια ξεχωριστή τοποθέτηση για την ύπαρξη και πορεία του ατόμου πάνω στη γή ...λοιπόν αυτή η παρέα αυτο το φόρουμ, πιστεύω οτι έφερε κοντά όλους εμάς για να βρούμε επίτέλους το δικό μας ΄κώδικα επικοινωνίας ...
ειναι μια ευχάριστη και αξιόλογη παρέα , ειναι ο δικός μας χώρος , ειναι η δική μας κοινότητα ...ειναι μια άλλη διάσταση των πραγμάτων ...μια προσέγγιση που προσωπικά εμένα μου ερεθίζει τον εγκέφαλο ...
για αυτο θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που είχαν την ιδέα να το κάνουν αυτο και οτι ειναι ενα κομμάτι που έλειπε απο τη ζωή μας και εύχομαι να συνεχίσει να υπάρχει...
κάθε φορά που μπαίνω στο φορουμ , νιώθω οτι μπαίνω σε ενα μυστικό δικό μου σπίτι με όλους τους φίλους , που μιλάμε την ίδια γλώσσα , που το μυαλό μας κινείται στα ίδια μηκη κύματος ...
ευχαριστω που υπάρχει αυτη η μεγάλη παρέα !!!
-
19-01-2006, 10:07 AM #8
Μου αρέσει πάρα πολύ στην αρχική σελίδα η στήλη της καθημερινής πρόβλεψης. Επιπλέον, μου αρέσει που υπάρχει και ένας πλούσιος σχολιασμός των όψεων της ημέρας, γιατί έτσι κανείς μπορεί να εξετάσει με τα δικά του μάτια τις επιρροές επάνω σε κάθε κομμάτια της ζωής του.
Ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η στήλη.
may..
-
19-01-2006, 08:26 PM #9
To site exi polla xrisima arthra gia thn astrologia. Einai ayanagnosta , katanoira kai ananeonontai sunexos. Endiaferousa episis einai h epikoinonia anamesa sta meli
(sugxoreste me alla den mporo na grafo ellinika)
ilav:bigsmile:
-
22-01-2006, 11:50 PM #10
Από την πρώτη στιγμή που είδα πόσο αξιόπιστο, σοβαρό και έγκυρο είναι αυτό το site δεν μπορούσα να ξεκολλήσω!!! Έχει τόσα πολλά άρθρα, τόσες αναλύσεις που δεν μπορούσα να φανταστώ. Και αυτό μ αρέσει γιατί πάντοτε κοιτούσα το καθημερινό ωροσκόπιο, για το πως θα πάει η κάθε μέρα! Τώρα που βλέπω τις αναλύσεις μέσω των άρθρων, διαβάζοντάς τα σκέφτομαι "τι σου είναι αυτή η επιστήμη?", ώστε να επαληθεύονται οι προβλέψεις. Απλά όταν πια διαβάζω από αυτό το site το μηνιαίο-ετήσιο (παλιότερα και το καθημερινό -αλήθεια γιατι το κόψατε???- ωροσκόπιο), είτε δίνει θετικά είτε δίνει αρνητικά γεγονότα τα δέχομαι χωρίς να λέω "ααααα σιγά μην γίνει αυτό..." και να επικεντρώνομαι μόνο στα ευνοικά!
Πραγματικά αξίζει άλλη μια φορά να πούμε και απο δω πως myhoroscope είστε the best! Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.