s
Ανοχή μοιρών
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Ανοχή μοιρών

Θα ήθελα να προτείνω να δημοσιευτεί ένα άρθρο για την ανοχή μοιρών σε όψεις, στον γενέθλιο-συναστρία κτλ. ώστε να υπάρχει σε ένα σημείο και να μπορούμε να δούμε όλη την εικόνα όσο αναφορά τις ανοχές. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, αν για κάποιο λόγο μου διέφυγε, παρακαλώ να με παραπέμψεται στο άρθρο. :bigsmile:

Re: Ανοχή μοιρών

Την χρησιμοποίησα και έβαλα τις λέξεις "ανοχή" και "ανοχές" και μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε κάτι. Έβαλα τις λέξεις με κεφαλαία :blink:

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για τα λινκ :bigsmile:

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε όλοι την αναζήτηση με πεζούς χαρακτήρες και όχι κεφαλαίους, καθώς οι περισσότεροι τίτλοι είναι με πεζά και το διάβασμα-σκανάρισμα λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Ελάχιστοι είναι με κεφαλαία.

Μάλιστα, τώρα κατάλαβα γιατί σπάνια βρίσκω κάτι με την αναζήτηση, ευχαριστώ για την διευκρίνηση. :bigsmile:

Θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα της δημοσίευσης μου ελπιζοντας να μην κουράσω βέβαια. Ενδιαφέροντα είναι και το άρθρο και οι συζητήσεις και πραγματικά βρήκα κάποιες απαντήσεις αλλά εγώ είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου. Κάτι σαν πινακάκι ας πούμε που να λέει για σύνοδο ανοχή τόσες μοίρες με πλανήτες, για φώτα ανοχή τόσες και ούτε κάθ' εξής για όψεις και όλους τους πλανήτες ξεχωριστά για τον γενέθλιο και ξεχωριστά για συναστρία ή προόδους.

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. :unsure:

Αγαπητή Σκορπίνα, είσαι φοβερή. Σ' ευχαριστώ πολύ

Kαλησπερα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν ο ωροσκόπος βρίσκεται στον σκρορπιό στην 23 μοιρα ακριβώς, τότε ποιός απλανής χρωματίζει με τα χαρακτηριστικά του αυτην την μοίρα? ο Αgena που βρίσκεται στην 23 47'', ή ο Unukalhai-Serpentis στην 22? Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Κάτια

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ασχοληθεί με τους απλανείς αστέρες, αλλά σε κάθε περίπτωση η ανοχή τους είναι μέχρι 1ο αυστηρώς. Δηλαδή αν η ανοχή είναι 1ο και 10 , δεν λέμε «ε καλά, άμα είναι μόνο για 10 το πιάνουμε». Και όσο πιο ακριβείας είναι η σύνοδος, τόσο πιο πολύ ισχύουν τα δεδομένα (για όσους τα παρακολουθούν). Όταν λες ότι ο ωροσκόπος είναι 23ο Σκορπιού ακριβώς, εννοείς ότι δεν είναι 23 και κάτι; Θα μπορούσε ο απλανής να είναι 22o 50 και ο ωροσκόπος 23ο 45. Σε αυτή την περίπτωση, αφού η ανοχή είναι στο όριο της 1ο , τότε η όψη ισχύει.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ασχοληθεί με τους απλανείς αστέρες, αλλά σε κάθε περίπτωση η ανοχή τους είναι μέχρι 1ο αυστηρώς. Δηλαδή αν η ανοχή είναι 1ο και 10 , δεν λέμε «ε καλά, άμα είναι μόνο για 10 το πιάνουμε». Και όσο πιο ακριβείας είναι η σύνοδος, τόσο πιο πολύ ισχύουν τα δεδομένα (για όσους τα παρακολουθούν). Όταν λες ότι ο ωροσκόπος είναι 23ο Σκορπιού ακριβώς, εννοείς ότι δεν είναι 23 και κάτι; Θα μπορούσε ο απλανής να είναι 22o 50 και ο ωροσκόπος 23ο 45. Σε αυτή την περίπτωση, αφού η ανοχή είναι στο όριο της 1ο , τότε η όψη ισχύει.
    Nαι είναι ακριβως στην 23 00 του σκορπιού, kai συμβαίνει να είναι στο μεσον περιπου 2 απλανων με εκ διαμέτρου αντίθετες ποιότητες, ο ένας έχει ιδιότητες άρη/κρονου, ενώ ο άλλος αφροδίτης/δία

Όνομα:
    Δημήτρης

Πέρα από τα όσα σωστά έγραψε η Κάτια, να πω κι εγώ δυο λόγια μιας και επιμένεις για συγκεκριμένη απάντηση.

Καταρχήν, προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός όσο αναφορά τον "χαρακτήρα" των διαφόρων απλανών αστέρων. Συνήθως οι χαρακτηρισμοί τους προέρχονται από αρχαίες πηγές που κανένας σύγχρονος δεν έχει μπει στον κόπο να ελέγξει. Δηλαδή, απλά ελπίζουμε οι αρχαίοι να ξέρανε τι γράφανε όταν έλεγαν ότι ο τάδε απλανής είναι, για παράδειγμα, της φύσης Άρη / Κρόνου.

Επίσης, θα πρέπει να πω ότι θεωρώ πολύ σημαντικότερη τη θέση του κυβερνήτη του Ωροσκόπου στον χάρτη σου, από την επίδραση του όποιου απλανή. Δηλαδή, κοίταξε πρώτα τα βασικά και μετά το ψάχνεις με τους απλανής.

Τώρα, αν επιμένεις να διαλέξεις ανάμεσα στους δύο και μιας και η απόστασή τους είναι ουσιαστικά ίση από τον Ωροσκόπο σου (που ελπίζουμε να γνωρίζεις με ακρίβεια) θα σου έλεγα να κοιτάξεις το γεωγραφικό τους πλάτος. Οι δύο αυτοί απλανείς είναι πολύ κοντά όσο αναφορά στο γεωγραφικό τους μήκος (δηλαδή στην προβολή τους στο ζωδιακό κύκλο) αλλά ανήκουν σε διαφορετικούς αστερισμούς κι έτσι είναι σε πολύ διαφορετικό γεωγραφικό πλάτος. Μπορείς λοιπόν να δεις ποιος από τους δύο είναι πιο κοντά στον ωροσκόπο σου όσο αναφορά αυτήν την άλλη διάσταση.

Πάντως μιας και είναι δύο τόσο διαφορετικοί απλανείς (ο ένας φέρνει επιτυχίες και ευτυχία ενώ ο άλλος ατυχήματα και δυστυχία) θα έπρεπε να ξέρεις ήδη ποιος σε επηρεάζει περισσότερο.

ΑΤRAPOS : το έναυσμα για να ασχοληθώ με την επίδραση των απλανών οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί αστρολόγοι, ένας εξ αυτών και ο κ. Χρήστος Παίζης, εμπεριέχουν στις αναλύσεις τους τέτοιου είδους πηγές πληροφοριών. Σίγουρα οι πλανήτες και οι θέσεις τους προηγούνται στην αστρολογία και μέχρι να αποκτήσω αυτήν την γνώση ο δρόμος είναι μακρύς. όμως με ωροσκόπο σκορπιό και ερμη στον 8 ίσως και να εξηγέιται η εμμονή μου ακόμα και με θέματα μικρότερησ σημασίασ. Κρίνοντας από τη περσινή έκλειψη στον σκορπιό τον Νοέμβρη, καθώς και από τις διελέυσεις του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο, δεν θα έλεγα οτι μου συνέβη κάτι αξιοσημείωτα άσχημο.Ακόμα είμαι μικρός ο χρόνος θα δείξει!
    Η απάντησή σας, παρ΄ολα αυτά δεν μου άφησε αλλα περιθώρια για απορίες επί του θέματος! Σας ευχαριστώ πολύ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)