s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 20 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 197
    Όνομα:
    Τίνα

Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Γοητευτική, λατρεμένη και κυρίως ανεξάντλητη. Η ενασχόληση μαζί της από τα πρώτα αστρολογικά μου βήματα είναι ένας από τους λόγους που δεν θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω την αστρολογία. Τόσο οι κανόνες της που λειτουργούν -τις περισσότερες φορές- με μαθηματική ακρίβεια, τόσο η επιβεβαίωση που έρχεται σύντομα χρονικά είναι σημαντικοί λόγοι ώστε να την τοποθετώ πρώτη στην λίστα των κλάδων της αστρολογίας.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές κι αυτό με χαροποιεί ταυτόχρονα όμως με λυπεί και με προβληματίζει. Θεωρώ πως είναι από τους πιο δύσκολους κλάδους της αστρολογίας κι εκτός από τρομερή απομνημόνευση κανόνων χρειάζεται μεγάλη εμπειρία την οποία ελάχιστοι έχουμε.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Γεια σας συγχαρητήρια για το άρθρο!
    Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια και να πω την άποψη μου για τον χάρτη του παραδείγματος όπως μας προτρέπει και στο τέλος το άρθρο και άμα κάνω λάθη...διορθώστε με.
    Λοιπόν η ακμή του 1ου οίκου είναι στον ταύρο επομένως σημειοδότης της ερωτούσας είναι η Αφροδίτη. Και τον Χ παίρνουμε ως σημειοδότη τον Άρη αφού η ακμή του 7ου είναι στον σκορπιό.
    Βλέπουμε ότι οι δύο σημειοδότες σχηματίζουν αποκλίνουσα όψη αντίθεσης και ο σημειοδότης της κοπέλας είναι καμένος από τον Ήλιο.
    Ο Άρης δεν έχει σε καμία από τις θεμελιώδεις του δυνάμεις ούτε την Αφροδίτη ούτε την Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκεται στο πρόσωπο της Αφροδίτης επομένως δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για την ερωτούσα. Αλλά ούτε εκείνη μοιάζει να ενδιαφέρεται λίγο αφού αν και η Αφροδίτη είναι στην αδυναμία του Ήλιου, η Σελήνη είναι στα όρια του Άρη και στο πρόσωπο του Ήλιου.
    Συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών δεν υπάρχει, ενδιαφέρον από τον Χ δεν υπάρχει.
    Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν μας δίνει κάποια πληροφορία ο καμένος σημειοδότης της κοπέλας;

Όνομα:
    Τίνα

Γεια σου Ελένη, προσπαθούσα να βάλω like στο ποστ σου όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή .

Ο καμένος σημειοδότης δίνει κάποιες πληροφορίες όμως δεν ήθελα ακόμη να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλω κι άλλα μέλη να κάνουν την προσπάθεια τους και ύστερα υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα. Εκείνο το οποίο θέλω να πω, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ εύκολο ωριαίο που δίνει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο!

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Ναι εννοείται να γράψουν και τα άλλα μέλη τις απόψεις τους για να γίνει και εποικοδομητικός διάλογος!
    Αλλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο για να συμπληρώσω την άποψη μου:
    Πήρα τον 7ο για τον Χ και όχι τον 5ο επειδή δεν έχουν σχέση και είναι απλά γνωστοί, οπότε σκέφτηκα πως δεν θα έπρεπε να πάρω τον 5ο που θα δήλωνε πως υπάρχει κάτι ανάμεσα τους αφού αυτό δεν το ξέρουμε. Έτσι είπα να πάρω τον 7ο που δηλώνει τον ''άλλον'' πιο γενικά.
    Και ακόμη θα ήθελα προσθέσω και κάτι άλλο πάνω στο χάρτη που δεν αφορά τον Χ.
    Βλέπουμε πως η Αφροδίτη κάνει αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο με τον οποίο και θα σχηματίσουν με τον οποίο είχαν σχηματίσει και όψη τριγώνου και η Αφροδίτη είναι και στην έξαρση του Κρόνου. Οπότε ίσως η ερωτούσα ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον.

Όνομα:
    Τίνα

Ελένη γιατί τον Κρόνο και την αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη τα ερμήνευσες ως άλλο πρόσωπο;Ο Κρόνος κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο οίκο και βρίσκεται στον 6ο.

Tέλειο το σκονάκι Τίνα μας!

Θα προσπαθήσω να μείνω στα απλά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω!

Λοιπόν,η κοπελιά μας είναι η ωραία Αφροδίτη στον υδροχόο, στον 10ο. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου και στην αδυναμία του Ήλιου. Την απασχολούν και θέματα εργασιακά της δηλαδή, αν και η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Κρόνου μας λέει ότι όλα είναι οκ εκεί. Παράλληλα, της τη δίνει η συμπεριφορά του κυρίου, γι'αυτό είναι στην αδυναμία του. (Ή η αδυναμία σημαίνει ότι είναι ερωτευμένη

Ο τύπος είναι ο 5ος της-θέλει να ξεκινήσει ένα ρομάντζο μαζί του, είναι όλα στο ροζ συννεφάκι της αρχής... Άρα, είναι Ήλιος στον Υδροχόο, στον 10ο κι αυτός. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου κι αυτός και μόνο στο πρόσωπο της Αφροδίτης, δηλαδή δεν τρελλαίνεται και πολύ για την κοπελιά μας.

Ο Κρόνος στο χάρτη κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο.
    Επειδή βρήκα το ζευγαράκι μας μέσα στον 10ο, υπέθεσα αρχικά ότι η κοπελιά έχει το νου της και στη δουλειά της (και καλά κάνει μέρες που'ναι).
    Όμως, τώρα που θέλω να καταλάβω τι είναι ο Κρόνος για τον φίλο μας και είναι στην κυριαρχία του, κόλλησα...
    -ο 9ος είναι ο 5ος του 5ου:έχει κι άλλη ερωτική σύντροφο.
    -ο 10ος είναι ο 6ος του 5ου:η καθημερινότητά του είναι τόσο φορτωμένη, που δεν έχει διάθεση για έρωτες. (χλωμό μου φαίνεται αυτό)
    -ο 11ος είναι ο 7ος του 5ου!!!!!!!!!!!!!Είναι παντρεμένος!!!!!!!!!!!!!!
    Αν ισχύει το τελευταίο, το ότι η Αφροδίτη είναι στην κυριαρχία του Κρόνου, μήπως σημαίνει ότι είναι ανήμπορη να δράσει γιατί ο Κρόνος (η σύζυγος) έχει το πάνω χέρι (Κρόνος στην έξαρσή του); Τότε όμως, πώς εξηγείται το ότι ο Κρόνος είναι επίσης στην κυριαρχία της Αφροδίτης;

Κι οι 2 δείκτες είναι περιπλανώμενοι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Η κοπελιά μας δε, είναι και καμμένη απ'τον Ήλιο (ευτυχώς το πολύ καψάλισμα πέρασε....θα της περάσει σε λίγο καιρό κι αυτηνής...)

Η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες. Αν την θεωρήσουμε ως δείκτη εξέλιξης των γεγονότων, αυτό μας δείχνει ότι ό,τι είναι να γίνει, έχει ήδη αποφασιστεί.

Για όψεις δεν κοιτάζω, γιατί το ερώτημα δεν αφορούσε στο τι θα γίνει.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Ελένη γιατί τον Κρόνο και την αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη τα ερμήνευσες ως άλλο πρόσωπο;Ο Κρόνος κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο οίκο και βρίσκεται στον 6ο.
    Ε τότε μάλλον είπα γκάφα....
    Θα περιμένω να δω τι είναι η αμοιβαία υποδοχή όταν σχολιαστεί το θέμα και από τα υπόλοιπα μέλη.
    Ευχαριστώ!

Σημειοδότες της λεγάμενης υιοθετούμε την Αφροδίτη και τη Σελήνη. Σελήνη στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων - το θέμα έχει πάρει την τροπή του ήδη και η κατάσταση σε λίγο διάστημα θα αλλάξει, οπότε δεν μπορεί να κάνει κάτι.
    Η ίδια εκπροσωπείται από την Αφροδίτη - ερωτική, αισθησιακή και αναζητά ασφάλεια, ενώ έχει και έντονο ενδιαφέρον/ συζητήσεις για οικονομικά θέματα την περίοδο αυτή (?) (σελήνη στους Διδύμους και το 2ο οίκο).
    Aυτόν πάλι τον τοποθετούμε στον 5ο με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο (άτομο που ενδιαφέρεται για την καριέρα του στην παρούσα φάση?).
    Η σύνοδός τους πραγματοποιήθηκε και η Αφροδίτη απομακρύνθηκε (σα να της έχει φύγει το ενδιαφέρον τώρα πια?) . Επίσης, η σύνοδος στο 10ο υπονοεί και τη συνάντηση σε κοινωνική εκδήλωση (μήπως και οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες σχετίζονται?). Επίσης, η σελήνη έφυγε από τρίγωνο με Ποσειδώνα, που ίσως δείχνει τη ρομαντική της διάθεση προς αυτόν και τις ελπίδες που έτρεφε για κάτι περισσότερο.
    Αυτά για αρχή και αν είμαι μέσα, συνεχίζω!

Η επόμενη όψη της Αφροδίτης είναι με τον ποσεοδώνα και αρκετά μακριά. Ο Ήλιος όμως ετοιμάζεται να κάνει μια αντίθεση με τον Άρη -κυβερνήτη 12ου - στον 4ο. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν κινήθηκε τελικά αυτός βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σενάρια: ή απασχολείται έντονα με οικογενειακά θέματα (η οικογένεια στέκεται εμπόδιο στη σχέση σε παρασκηνιακό επίπεδο?) ή (που το πιστεύω περισσότερο αυτό), άτομο από το αισθηματικό παρελθόν (κυβερνήτης 12ου Άρης) επιστρέφει (ανάδρομος) και θα τον ταλαιπωρήσει σε σύντομο διάστημα. Αυτές τις σκέψεις είχα γενικά, περιμένουμε ανατροφοδότηση, Τίνα.

Όνομα:
    Τίνα

Παιδιά ας το κάνουμε λίγο πιο απλό και λίγο πιο συγκεκριμένο...

Είτε επιλέξετε να πάρετε τον "σύντροφο" 5ο είτε 7ο το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείτε είναι αν του αρέσει. Αν καταλήξετε πως δεν του αρέσει δεν χρειάζεται καν να μπείτε στη δοκιμασία να ψάξετε το 2ο σκέλος της ερώτησης αφού το ωριαίο έχει απαντηθεί.

Αν καταλήξετε στο αντίθετο αποτέλεσμα τότε ψάχνετε τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε ο τύπος καμία κίνηση, επομένως το ερώτημα παραμένει. Του αρέσει ή, η κοπέλα έκανε λάθος και νόμιζε πως του αρέσει;
    Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 19-09-2012 at 11:05 PM.

Page 1 of 20 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)